Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Така е ,
тук ще се ходи още на долу , след отскок следващата седмица. Пазара проби и е пред пробив на важни подкрепи. Така че ще дебнем в началото на февруари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАМА ВИЕ ОЩЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ ЕВЕРЙСКИЯ ФЕД ЩЕ СВАЛИ ПАЗАРИТЕ .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кво се прайш. Беше предупреден да чекаш 4400 на гюме. Ама го уцели, мамка му. Чак да не повярваш колко точно.
Чувайте. Мъдри слова говори.
Цяла седмица си крут антииндикатор.
====
Товарете, бре! Три минути останаа и влака тръгва.
тук ще се ходи още на долу , след отскок следващата седмица. Пазара проби и е пред пробив на важни подкрепи. Така че ще дебнем в началото на февруари.
Коментар
-
АМА ВИЕ ОЩЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ ЕВЕРЙСКИЯ ФЕД ЩЕ СВАЛИ ПАЗАРИТЕ .
АБЕ НАПРАВО МЕ РАЗСМИВАТЕ .
ЕВРЕЙСКИЯ ФЕД Е НАПРАВЕН ЗА ДА НАДУВА БАЛОНЯКА
ДРУГАТА СЕДМИЦА ЕВЕРЙСКИЯ ФЕД ЩЕ СЕ ОБАДИ И КАКВАТО И ГЛУПОСТ ДА ИЗПЛЯМПАТ ЕВЕРЙСКИТЕ БОРСОВИ ИЗМАМНИЦИ ПАЗАРЪТ ЩЕ Е НАГОРЕ .
ТОГАВА ЩЕ УДАРЯ ЗА ПОСЛЕДНО . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
НЯМА ДА МИ ИЗБЯГАТЕ ТОЯ ПЪТ ОТ 100 ГОДИШНАТА ТРЕНДЛИНИЙКА И СВЕЩЕНОТО 35853 ТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
ХЯХХЯЯХХХХЯЯХХЯ
КУПУВАТЕ ЛИ БИТКОЙНИ . ТЕ СЪЩО ЩЯХА МНОГО ДА РАСТАТТТТТТТТТТТТ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Макар, че е интересна ситуация. Аз не познавам никой който да мислеше, че влака днес ще върви чак толкова назад. Особено за по-спекулативните акции. Всеки очакваше лек спад ... или плюс.. или около нулата ... обаче работата стана съвсем друга.
С две думи очаквам мечките да се развихрят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...
Товарете, бре! Три минути останаа и влака тръгва.
Макар, че е интересна ситуация. Аз не познавам никой който да мислеше, че влака днес ще върви чак толкова назад. Особено за по-спекулативните акции. Всеки очакваше лек спад ... или плюс.. или около нулата ... обаче работата стана съвсем друга.
От друга страна може би пазара просто се връща към действителността и до реалното състояние на икономиките, защото съвсем се беше откъснал.Last edited by pantaleev; 22.01.2022, 01:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеВай-вай, кръв и зъби навсякъде... Как сте, как е настроението?
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКупувайте диповете акционери.-
Байдън ще направи Фликсове Амазони и прочие измами с квадралиони оценки.
Още нищо не сте видели
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеПокупка на Дау, стоп 34460
====
Товарете, бре! Три минути останаа и влака тръгва.Last edited by terziеv; 21.01.2022, 23:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКупувайте диповете акционери.-
Байдън ще направи Фликсове Амазони и прочие измами с квадралиони оценки.
Още нищо не сте видели
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеПокупка на Дау, стоп 34460
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брех какви нетърпеливковци, такава сеч чак за февруари ми се виждаше възможна, а януари трябваше да си е силен по скица. А вероятно е само начало на срута. Както и да е, натоварих биткойни (реални) от Binance и пак тях ги заложих с лост х10 на перпетуал фючърса. Да си отлежават, имам готовност и още да купя.
Коментар
Коментар