Много слезе Dow Jones, да не би да са се възобновили страхове за новия щам омикрон, понеже бързо се разпространявал. Другия вариант - пазара да мисли, че може да се отиде на някаква форма на стагниране, забавяне на растежа за следвщата 2022-ра година.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Да, защото сега чакам сетълмънт на сделката с JPM.
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеДано промоциите продължат поне до сряда
- 1 like
Коментар
-
Поредната чудовищна изненада... а не си ли анализирала кой е източникът на тези изненади?
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеSBSW се оказаха калпава компания. Ако и дивидента намалят ще е голяма набутвация
- 3 Харесвания
Коментар
-
Амин!
(SBSW, BABA, CWCO, XOM, AGRX, SONN, SOLO, etc, etc.)
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
R.I.P
Коментар
-
Дано промоциите продължат поне до сряда
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
аз не можах. Чак утре ще имам пари и ме е яд
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеНапазарувах, с поглед в бъдещето :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Нещо много ги брулят ритейл инвеститорите последно време и може скоро да не останат такива. Освен тях не знам кой би ползвал Робин Худ .
... пфу, за едни шибани два часа изядох хурката.Last edited by terziеv; 15.12.2021, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеPowell говори, ако съм го разбрал правилно - ще намалят покупките, ама ще оставят 20+10 млрд mortgage backed bonds(месечно), което е все пак намаление от сегашните 80 млрд/месечно. Пазарите реагират спокойно
Коментар
Коментар