If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
балансов, как не ти омръзва да лъжеш? Сигурно си доста нещастно същество?... хаха... Само може да ми завиждаш на това, кога и какво съм купувал!
Един приятелски съвет:
Беееееееежжжжжж лиске да бееееееегаме от пиндостански и гейропейски кации и облигации! Ама веднага!!! Щото това сега е само началото! Трябва да се изтрият 3-4 трилиона от фондовия им пазар за да се успокои малко от малко.
Е кога ги обърна - сещам се че бе преди кризата в Кипър. Т.е. поне преди 2 години.
Щом са балон трябва да се хеджира- може да си вземе руски и да продава американски
Не е толкова лесно. Аз ги играя през ливъриджнати шорт сфд. реално хеджа ще е много лесен ако взема например дълги от ЮК и къси от САЩ. проблема е че не ми предлагат дълги турбо от ЮК. Бях си заложил че може 30 годишните лихви да паднат до 3% и с това нямах пролбеми - т.е. позицията ми в такъв размер че да поеме без проблеми такъв спад. Но днес тъпите американци си докараха лихвите до 2,81% А тези 0,2% ми удрят позицията с екстра 5% на минус. И това почна да ме нерви. Аз очаквах че до сега ще е на 4%, а не на 2,8%.
Аз не го обиждам, той си обърна всичките депозити в злато почти на върха на златото
балансов, как не ти омръзва да лъжеш? Сигурно си доста нещастно същество?... хаха... Само може да ми завиждаш на това, кога и какво съм купувал!
Един приятелски съвет:
Беееееееежжжжжж лиске да бееееееегаме от пиндостански и гейропейски кации и облигации! Ама веднага!!! Щото това сега е само началото! Трябва да се изтрият 3-4 трилиона от фондовия им пазар за да се успокои малко от малко.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Хаха... Карък викаш, а?... ахаха
От кога ти казвам, че санкциите срещу Русия ще им излязат през носа на пиндостанците и то именно през фондовия пазар? Ама не слушаш...
Какъв нос - днес 30 годишните американски облигации - бенчмарка за ипотеките в САЩ е на 2,81%. Миналата година бе към 3,8%. При 10 трилиона ипотечни заеми американците са на плюс 100 милиарда
вземи си облигации. Какъвто си карък най-после ще вземеш да го спукаш този шибан балон
Хаха... Карък викаш, а?... ахаха
От кога ти казвам, че санкциите срещу Русия ще им излязат през носа на пиндостанците и то именно през фондовия пазар? Ама не слушаш...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар