E... баси пазара... просто не виждам откъде расте,,, загуба от късите индекси... загуба и от някои от дългите акции днес... напълно съм озадачен и няма да пипам нищо и да става каквото ще
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧи има ли значение, квото и да рисува ти виждаш само обърнати читурляци сочещи надоле...
Кастро дедо ти влезна на SGG 41.72 да видим дали ше има компоти за зимата ... може още малко да я изтрещят ама ше има подскок мисля поне аз само тея утре на не дрънкат тъпотии да стане някво мазало ..
Коментар
-
Отрасъла не спада защото е слабо търсенето в икономиката, отрасъла върви към фалит защото хората пазаруват тези стоки онлайн.
Почти половината от фрий флоута му е шортен - това е брутален показател. реално всеки дълъг в него е дълъг за да си даде акциите назаем за шортене. Това тук съвсем сериозно го търгуват само хора които са го шортили. Пазарът му няма нищо общо с този на повечето останали компании.Цената в подобен случай може да отскача нагоре надолу пинг понг.
Ако бях по-спекулативно настроен бих заел по-скоро дълга позиция тук. Ако не фалират скоро ще има брутален шортскуиз. Но не ме кефят такива изпълнения. Пък и де да ги знам може да фалират
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИзискванията за маржин върху него са брутални. Просто не си заслужава защото ще ми глътне много от риска. Като цяло целия сектор е брутално шортен и е малко трудно да шортиш евтино. Или изискванията за маржин са твърде големи или пък финансирането на шорта ми излиза златно. Или и двете. Иначе още преди година, две си мислих да ги шортя RSH даже пуснах едни оферти, но като видях какво обезпечение ми искат и се отказах.
то идеята е да се шорти нещо, което не е очевиден шорт. Или поне не напълно очевиден.
Аз и за това я ползвам. Като индикатор на реалната заетост. На хората, които не искат много, не знаят и не могат достатъчно, тоест на повечето.
Определено не казвам шорт. По-скоро лонг, без ливъридж, когато опъне ластика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕй го с ного къси в него
Ако си бях спечелил парите на Блек Джек окото ми нямаше да трепне.
http://finviz.com/quote.ashx?t=conn&ty=c&ta=1&p=d
П.С. Не го играя. Ползвам го за индикатор на мои си неща.
то идеята е да се шорти нещо, което не е очевиден шорт. Или поне не напълно очевиден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТи майтйпиш ли се, колкото повече са къси толкова по-добре. Късите помпат пазара нагоре когато капитулират.
Ако си бях спечелил парите на Блек Джек окото ми нямаше да трепне.
http://finviz.com/quote.ashx?t=conn&ty=c&ta=1&p=d
П.С. Не го играя. Ползвам го за индикатор на мои си неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсо за 16767 като стане ще ти кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсууууууу. то е ясно че не искат никой да има къси ама
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧи има ли значение, квото и да рисува ти виждаш само обърнати читурляци сочещи надоле...
Коментар
-
Шотландците ще свирят началото.
Хеджирайте каквото можете или .... кеширайте.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар