Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
късууууууу. то е ясно че не искат никой да има къси амаLast edited by the architect; 16.09.2014, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениене знам за друго но дрелките(sdrl) са на годишно дъно...и се замислям дали да не си взема малко....пък ако продължат надолу ще осредняваме
Аз лично вчера продадох RIG и ще се концентрирам върху ESV и SDRL. При равно тегло имаш 9.3% чист дивидент в джобчето на тия нива, сидрил не оачквам да резнат дивидента, ала дори и да стане едва ли ще е наполовина, залагам на 3$, тоя на Енско е сигурен.
Заложил съм песимистичния вариант със счупване на по 2 съпорта и достигане долна граница от 38$ за Енско и 24$ за сидрил. Ще допълвам стъпаловидно на всеки $ и се целя към 45 и 30$ средна.
Има и още по гаден вариант, да счупят и тия нива, тогава бих капитулирал (без да продавам) при тях и бих започнал отново да пълня RIG, евентуално около 25$.
Особено при сидрил сега се лее яко кръв от ритейлъри заради компрометирането заради санкциите (евентуално) на договорите с роснефт и дриленето в руска арктика. Като сложиш и евентуален спих на олиото под 90 и свръхпредлагането на нови ригове - ето ти перфектен стром, заради което не са много желаещите да хващат падащи ками, след като може доста по ниско другата пролет да кажем.
При всички случаи ако почнеш сега (на малки порцийки!!!) да пълниш ще си поне 8-10% по добре от мене
ПС Ох котъоо, кат гледкам премаркета как ще се нахрупкам пак с жилетки на 98-99$....след 10% чудна корекцийка...
Не че си нямам бол деLast edited by pipbel; 16.09.2014, 16:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТочно казано.... нали знаеш, че може да касае и други ракети
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеХахаха Тъкмо ще хване целия спад от тук нататък без да е видял нищо от целия ръст до тук.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеХахаха Тъкмо ще хване целия спад от тук нататък без да е видял нищо от целия ръст до тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНякой май че искаше да си купува Тесла -СЕГА е момента!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеwell done
target ми е 55, стрике @ 45 и падеж Dec
kво сметас zа Софтбанк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ аз съм дълъг на yahoo, но още от пролетта. Надявам се да удари 55-60 а защо не и 70
well done
target ми е 55, стрике @ 45 и падеж Dec
kво сметас zа Софтбанк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеот по-миналата седмица сам лонг Yahoo! и SoftBank Corp.. добре варви и само Gazprom прават спанки, но се дано стане несто положително скоро там
Коментар
Коментар