IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    нека се запитаме какво рисува дъртия в момента . моля залагааааай
    Чи има ли значение, квото и да рисува ти виждаш само обърнати читурляци сочещи надоле...

Коментар

• късууууууу. то е ясно че не искат никой да има къси ама
      Last edited by the architect; 16.09.2014, 19:57.

Коментар

• нека се запитаме какво рисува дъртия в момента . моля залагааааай

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          не знам за друго но дрелките(sdrl) са на годишно дъно...и се замислям дали да не си взема малко....пък ако продължат надолу ще осредняваме
          Сантимента е яко мечи в момента, особено при сидрил, но и за целия сектор.
          Аз лично вчера продадох RIG и ще се концентрирам върху ESV и SDRL. При равно тегло имаш 9.3% чист дивидент в джобчето на тия нива, сидрил не оачквам да резнат дивидента, ала дори и да стане едва ли ще е наполовина, залагам на 3$, тоя на Енско е сигурен.
          Заложил съм песимистичния вариант със счупване на по 2 съпорта и достигане долна граница от 38$ за Енско и 24$ за сидрил. Ще допълвам стъпаловидно на всеки $ и се целя към 45 и 30$ средна.
          Има и още по гаден вариант, да счупят и тия нива, тогава бих капитулирал (без да продавам) при тях и бих започнал отново да пълня RIG, евентуално около 25$.
          Особено при сидрил сега се лее яко кръв от ритейлъри заради компрометирането заради санкциите (евентуално) на договорите с роснефт и дриленето в руска арктика. Като сложиш и евентуален спих на олиото под 90 и свръхпредлагането на нови ригове - ето ти перфектен стром, заради което не са много желаещите да хващат падащи ками, след като може доста по ниско другата пролет да кажем.
          При всички случаи ако почнеш сега (на малки порцийки!!!) да пълниш ще си поне 8-10% по добре от мене

ПС Ох котъоо, кат гледкам премаркета как ще се нахрупкам пак с жилетки на 98-99$....след 10% чудна корекцийка...
          Не че си нямам бол де
          Last edited by pipbel; 16.09.2014, 16:44.

Коментар

• пуууууууууу гали ми сърцето тоя дакс машала Туджар

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Точно казано.... нали знаеш, че може да касае и други ракети
              със сигурност, но не и моите ракети

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                Хахаха Тъкмо ще хване целия спад от тук нататък без да е видял нищо от целия ръст до тук.
                Точно казано.... нали знаеш, че може да касае и други ракети
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Хахаха Тъкмо ще хване целия спад от тук нататък без да е видял нищо от целия ръст до тук.
                  не знам за друго но дрелките(sdrl) са на годишно дъно...и се замислям дали да не си взема малко....пък ако продължат надолу ще осредняваме

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Някой май че искаше да си купува Тесла -СЕГА е момента!!!

Коментар

• Някой май че искаше да си купува Тесла -СЕГА е момента!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                        well done

target ми е 55, стрике @ 45 и падеж Dec

kво сметас zа Софтбанк?
                        Нямам мнение. Не го следя японския пазар, още един часови пояс ще ми дойде наистина прекалено, а не инвестирам в компании когато не следя и пазара в цялост. Така става за средносрочна и дългосрочна игра през индекси, но не мисля че е подходящо през конкретни компании.

Коментар

И аз съм дълъг на yahoo, но още от пролетта. Надявам се да удари 55-60 а защо не и 70

well done

target ми е 55, стрике @ 45 и падеж Dec

kво сметас zа Софтбанк?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                            от по-миналата седмица сам лонг Yahoo! и SoftBank Corp.. добре варви и само Gazprom прават спанки, но се дано стане несто положително скоро там
                            И аз съм дълъг на yahoo, но още от пролетта. Надявам се да удари 55-60 а защо не и 70

Коментар

• от по-миналата седмица сам лонг Yahoo! и SoftBank Corp.. добре варви и само Gazprom прават спанки, но се дано стане несто положително скоро там

Коментар

• феномена е само едни .
                                един зъбат от бразилия дето сега малко понапълня

Коментар

Working...
                                X