IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    бенча майкъле само дау мау и бау
    ти си ебаси феномена, ашколсун...

Коментар

• ей това CFD сега като каза за първи път се усетих какво е и го погледнах в очиларката какво значи аматьорска работа

Коментар

• бенча майкъле само дау мау и бау

Коментар

ей тоя католически свят много вярва в 9666. алилуяяяяяяяяяяя
          само че дау нещо на дъното нещо ме притеснява
          през кой брокер търгуваш бе архитектос ти само CFD's ли трещиш ...

Коментар

• ей тоя католически свят много вярва в 9666. алилуяяяяяяяяяяя
            само че дау нещо на дъното нещо ме притеснява

Коментар

• Ха дано майкъле ха дано почвам да си стискам палцитезакова го това 9600
              Last edited by the architect; 15.09.2014, 10:26.

Коментар

Атила честито ни 9600 а онзи ден се беше шашнал оптимизъм дражета и всякви бомбонки.не им вярвай лъжат мошетата
                ooo archi що стае - батко ти е леко дълга за едни 30-40 точки и после мисля да избягам, може и по бързо да палим мотора да не слезнем в бързината на 8500 ...

Коментар

• Атила честито ни 9600 а онзи ден се беше шашнал оптимизъм дражета и всякви бомбонки.не им вярвай лъжат мошетата

Коментар

• иха сега слушах за един 108-годишен американец още играе на борсата, върти 600-700 милиона в момента почнал 1920... сега както съм на 22 ако докарам неговата възраст 2100-ната година ще съм на 108
                    интересно в какво да инвестирам сега което и към 2100 ще се търси

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      10% -ОК, 15% - пазар е всичко става, ама 50%
                      Искаш да кажеш че може да се търгуват като рашъните на ПЕ 4 ?

ОК, така да е, в тоя случай ще ги утроя, най малко ....

Кого шорти, Диамантовците ли ?
                      Не ги гледай тези ПЕ, те както са ниски така и стават високи като им се сринат печалбите. например на сиидрил за догодина очакванията са средно за 3,46 печалба на акция обаче се колебаят между 2,42 и 5,83. Това прави средно форуърд ПЕ към 9. Обаче очакванията реално са силно раздалечени с по-висока наситеност в долната част, което означава че все още има оптимисти за позицията макар и повечето да примета че печалба и ще пада. В същото време обаче запазват очакванията си за дългосрочен растеж на печалбата що годе високи, макар и наполовина на тези от миналата година - което предполага че наистина има още много оптимизъм - т.е. цената може да пада още много. Но всичките прогнози за компанията се ревизирит все надолу последната година.

Ако например почнат да се трупат негативни новини - като спад в цената на петрола, продължаващо намаляване на търсенето, проблемите с русия и така нат. нещо лошо винаги може да излезе то всички ще почнат да смятат коефициентите към долната част на очакванията - която при това както вече казах постоянно пада надолу последната година. като нищо след три четири месеца ще очакват средно под 2 долара на акция , което няма да кой знае какъв спад при положение че за 2015 през последните 12 месеца са си намалили очакванията от 4,38 на 3,47. Та при 2 долара и очаквания за 2016 например от 1,6, и форуърд ПЕ 10 това прави към 16 долара.

Не казвам че това ще се случи но е напълно възможен сценарии.

Шортих LGCY те не са морски - за съжаление искаше ми се нещо подобно да шортя, но пък дълга им е брутален, представянето посредствено, а очакванията прекалено високи при падаща цена на петрола. То е доста малка позиция, ама реших че този спад на петрола може пък и да продължи и ще е тъпо да не го отиграя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                        Пип току що шортих едни дрилъри, не е сиидрил, те все пак стоят добре спрямо останалите, ама пак е от отрасъла.

И пак да кажа - тези могат да паднат много - целия отрасъл - буквално могат да се сринат с 50% спрямо настоящите си цени
                        10% -ОК, 15% - пазар е всичко става, ама 50%
                        Искаш да кажеш че може да се търгуват като рашъните на ПЕ 4 ?

ОК, така да е, в тоя случай ще ги утроя, най малко ....

Кого шорти, Диамантовците ли ?

ПС И не са Сидрил де стоят добре, Енско са за мене намбър Уан !
                        Last edited by pipbel; 12.09.2014, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          A дано, SDS късаците ми вече излязаха на плюс преди малко.
                          Дай боже една напоителна корекция до 1800 поне.
                          И $ кеша от фиделити вече у мен и само си тананикам едно старо рефренче от младостта - Life is life...na na na na na
                          При черен ден се получава срив в порядъка от 15 до 30 процента.

Коментар

• Пип току що шортих едни дрилъри, не е сиидрил, те все пак стоят добре спрямо останалите, ама пак е от отрасъла.

И пак да кажа - тези могат да паднат много - целия отрасъл - буквално могат да се сринат с 50% спрямо настоящите си цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Сега е моментът на истината 2 месеца преди Коледа и Нова година, абе пече се
                              работата.
                              A дано, SDS късаците ми вече излязаха на плюс преди малко.
                              Дай боже една напоителна корекция до 1800 поне.
                              И $ кеша от фиделити вече у мен и само си тананикам едно старо рефренче от младостта - Life is life...na na na na na

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                За вчера имаше гаранции – празник/ помен!

Който ги е играл е напред.
                                За понеделник е божа работа, ако има повече дълги лемури ще пада, ако късите са повече ще се вдига
                                Сега е моментът на истината 2 месеца преди Коледа и Нова година, абе пече се
                                работата.

Коментар

Working...
                                X