Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей тоя католически свят много вярва в 9666. алилуяяяяяяяяяяя
само че дау нещо на дъното нещо ме притеснява
Коментар
-
Ха дано майкъле ха дано почвам да си стискам палцитезакова го това 9600Last edited by the architect; 15.09.2014, 10:26.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАтила честито ни 9600 а онзи ден се беше шашнал оптимизъм дражета и всякви бомбонки.не им вярвай лъжат мошетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение10% -ОК, 15% - пазар е всичко става, ама 50%
Искаш да кажеш че може да се търгуват като рашъните на ПЕ 4 ?
ОК, така да е, в тоя случай ще ги утроя, най малко ....
Кого шорти, Диамантовците ли ?
Ако например почнат да се трупат негативни новини - като спад в цената на петрола, продължаващо намаляване на търсенето, проблемите с русия и така нат. нещо лошо винаги може да излезе то всички ще почнат да смятат коефициентите към долната част на очакванията - която при това както вече казах постоянно пада надолу последната година. като нищо след три четири месеца ще очакват средно под 2 долара на акция , което няма да кой знае какъв спад при положение че за 2015 през последните 12 месеца са си намалили очакванията от 4,38 на 3,47. Та при 2 долара и очаквания за 2016 например от 1,6, и форуърд ПЕ 10 това прави към 16 долара.
Не казвам че това ще се случи но е напълно възможен сценарии.
Шортих LGCY те не са морски - за съжаление искаше ми се нещо подобно да шортя, но пък дълга им е брутален, представянето посредствено, а очакванията прекалено високи при падаща цена на петрола. То е доста малка позиция, ама реших че този спад на петрола може пък и да продължи и ще е тъпо да не го отиграя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеПип току що шортих едни дрилъри, не е сиидрил, те все пак стоят добре спрямо останалите, ама пак е от отрасъла.
И пак да кажа - тези могат да паднат много - целия отрасъл - буквално могат да се сринат с 50% спрямо настоящите си цени
Искаш да кажеш че може да се търгуват като рашъните на ПЕ 4 ?
ОК, така да е, в тоя случай ще ги утроя, най малко ....
Кого шорти, Диамантовците ли ?
ПС И не са Сидрил де стоят добре, Енско са за мене намбър Уан !Last edited by pipbel; 12.09.2014, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA дано, SDS късаците ми вече излязаха на плюс преди малко.
Дай боже една напоителна корекция до 1800 поне.
И $ кеша от фиделити вече у мен и само си тананикам едно старо рефренче от младостта - Life is life...na na na na na
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСега е моментът на истината 2 месеца преди Коледа и Нова година, абе пече се
работата.
Дай боже една напоителна корекция до 1800 поне.
И $ кеша от фиделити вече у мен и само си тананикам едно старо рефренче от младостта - Life is life...na na na na na
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЗа вчера имаше гаранции – празник/ помен!
Който ги е играл е напред.
За понеделник е божа работа, ако има повече дълги лемури ще пада, ако късите са повече ще се вдига
работата.
Коментар
Коментар