If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
SDRL добавка на 31.75, напоследък пълних главно риг и енско, дойде им и на тия реда.
Под 31 ако падне - още 10% ще сложа.
При кръв ( рси 22 ) и над 12.5% чист дивидент що годе сигурен - си е задължително, мама така ме е учила....
Тъпите янките май му викаха ноу брейнъ...
Проти що става с Браса бе, скина се 5% под 17$ по 1 време.. Кака Дилма да не печели изборите ?
Така си мисля, и съм заложил на това - т.е. чакам ги под 14 $ в месеца след изборите.
Много емоция има в PBR и това ми харесва
Според мен който и да спечели ще трябва да направи нещо за вътрешните цени на горивата - иначе ще има кофти случка с тия големи дългове и спадащите цени на петрола
С други думи - догодина я чакам пак над 20.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
SDRL добавка на 31.75, напоследък пълних главно риг и енско, дойде им и на тия реда.
Под 31 ако падне - още 10% ще сложа.
При кръв ( рси 22 ) и над 12.5% чист дивидент що годе сигурен - си е задължително, мама така ме е учила....
Тъпите янките май му викаха ноу брейнъ...
Проти що става с Браса бе, скина се 5% под 17$ по 1 време..
Кака Дилма да не печели изборите ?
Кастро я погледни заарната компания SZUG.xetr , че нещо съм и хвърлил око отдавна, но ги чакам да я утрепат съвсем, то и захарта SGG съвсем избиха всичкото бик там вътре ...
Бе мани ги тия там цукри мукри, купувай комодитито, доста по нисък риск при не по малко профит потенциал.
Вчера на косъм ми се размина добавката на 43.01, ала днес може да се облажим...
Трейдъров, тия CANE тръстики нямат никаква ликвидност бе, не стават..
PS Ха, заявката ми бе на 43.01, ала пеканите пичове от интерактива са ми пласирали захарчицата на 42.55. Затова си ги харесвам ..евтини и ефективни !
Кастро я погледни заарната компания SZUG.xetr , че нещо съм и хвърлил око отдавна, но ги чакам да я утрепат съвсем, то и захарта SGG съвсем избиха всичкото бик там вътре ...
Kаква е разликата между SGG and CANE, гледам че преди са вървели ръка за ръка, сега имат доста голяма разлика, като SGG е с повече от 15% по-ниско?
life is simple and clear when you make the right choices
Oсвен чисто шотландско по случай победата на Йес пичовете за друго се не сещам
Макар че напоследък си предпочитам благата двойна преварка
Питай Равния, той си има стратегии за такива случаи...
Коментар