Е то не че сорос не ми вижда поръчките ама все пак дърт е човека може да е окьоравял да му кажа.пък може и да е оглушал
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСорос е лонг шорт. Да му беше погледнал целия портфейл на Сорос, а не са пут опциите. Късите му позиции са далеч по-малки от дългите му позиции
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСорос е лонг шорт. Да му беше погледнал целия портфейл на Сорос, а не са пут опциите. Късите му позиции са далеч по-малки от дългите му позиции
Една сметка за рибите в интернета и още 50 сметки за квот прай там и си е наел мишоци да управляват позициите .... Така бих направил аз например
И дедо ти Бъфет е long ама не у акции а hard assets той да не е гламоч да си държи всичко и долари кат ги гледа кво печатат и праат кат потъне артията и гладен да стоиLast edited by michaelis; 19.09.2014, 11:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОбаче шумахере забелязваш ли само положителни новини.това е добре за нас срифльофците.обаче тоя сорос позна има сриф.обичайте еврейте те само доброто ви мислят
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОбаче шумахере забелязваш ли само положителни новини.това е добре за нас срифльофците.обаче тоя сорос позна има сриф.обичайте еврейте те само доброто ви мислятАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Архитекте, ако съм на твое място ще кажа най много СПАТИЯ, ама тихо ще я кажа
а най добре е ПАС
и на мечките ще дойде времето, ама вие от януари сте в апокалипсиса,а той все се отлага
умълча се ти днес,не си признаваш сега.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
не съм бил тука 2007 ама сигурно същия оптимизъм е бил и светлото бъдеще е пред нас
и що си мислите че графиката е сантимент .просто цифрички стига до тука после до там .Last edited by the architect; 19.09.2014, 01:16.
Коментар
Коментар