Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБрях, Майкрософт напазарува Нокия
Съмнително ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедау 17 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде каръка пак се прояви DAX-а е 1.5 нагоре
hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой
Имай търпение.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде hemilio останаха ти 100 bps на DAX-а и ще избиеш късите.
Ама като те знам какъв си карък, сигурно в неделя Обама ще отмени военната операция по Сирия и в понеделник индексите ще се изстрелят 2-3% нагоре и пак почваш да чакаш от нулата.
hemilio трябва да се сърдиш на Обамата че би отбой
Коментар
-
Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнениеВ дългосрочен план, новините за фондовия пазар ще са добри....Това е казано от Уорън Бъфет а тои ги разбира тези неща.
Средносрочно не бих бил голям оптимист за новините за фондовия пазар/и.
Всичко надуто до безобразие....мани мани.
Аз като контрарник съм се видял в чудо да намеря нещо свястно, с някои малки изключения в Ойл газ сектора - инак само боклуци ми се появяват на скрининга.
Е, и ЕМ етф-те си ме блазнят много напоследък и точа лиги. Ма друго няма
Време си му е за хууубавка 15-20% корекция, за да може да продължим нагоре.
Едно повторение на септ-октомври 11-та няма дойде никак зле
Коментар
-
В дългосрочен план, новините за фондовия пазар ще са добри. През 20-и век САЩ премина през две световни войни и други травмиращи и скъпи военни конфликти; Голямата депресия; редица рецесии и финансова паника; петролни сътресения; грипна епидемия и оставката на опозорен президент. Въпреки това Dow Jones нарасна от 66 до 11 497 пункта.
Това е казано от Уорън Бъфет а тои ги разбира тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа непросветените да кажеш какво е bps при DAX
Не бой се за мен,кажи ти на какво дередже си,че обеща да купуваш на доста по горни нива,сега сигур си на - и злобееш
потапяме се пич,дръж гащите здравоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде hemilio останаха ти 100 bps на DAX-а и ще избиеш късите.
Ама като те знам какъв си карък, сигурно в неделя Обама ще отмени военната операция по Сирия и в понеделник индексите ще се изстрелят 2-3% нагоре и пак почваш да чакаш от нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеей го другия,нареди се до Хахото да гледате последните минути на сесията при индексите
Направо им сцепиха........
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТоку виж авиото фалирало точно като пада петрола. Спада на петрола означава дефлация и спиране на печатането на пари. Спре ли печатането всичко е ..глум и дум...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар