IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 15400

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      по бързо ходете на 400 че от там да ви почваме колко по бързо толкоз по сладък балон
      може и да не видиш скоро 400.софикс поне година ще е на тези нива.ще изчакаме върха на борсите пък после каквото сабя покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
        Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
        аз поне влязох баш след върха ----- класика и мазалооооооо голямо.едно е да влезеш на около 1500 софикс друго си е сега или на около 300.няма да го изживеете този ад,но тука се играе с още по голямо търпение на бфбто

Коментар

• по бързо ходете на 400 че от там да ви почваме колко по бързо толкоз по сладък балон

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....
            В какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
            Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
              На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
              Успехи!
              успехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....

Коментар

имам но все едно че нямам.там работата е зле при мен
                Да при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
                На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
                Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  ако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
                  Държиш ли позиции на БФБ?
                  имам но все едно че нямам.там работата е зле при мен

Коментар

братя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%
                    ако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
                    Държиш ли позиции на БФБ?

Коментар

• башаааааааааааааааарррррррррррррррррр

Коментар

• ох душички ох мамини сладки

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          Да ти имам логиката. Откъде знаеш, че ще пробие? Ами ако това е тавана и последва вертикално падане като камък?
                          В момента е по-вероятно да пробие, просто се е запънал, защото 8,500 е важно ниво. И да се подхлъзне надолу, няма да е много и няма да е днес или утре. Не очаквам и Обама да избомби Сирия ненадейно тази седмица... трендът също е очевидно нагоре. Има и куп други фактори разбира се, но като сложиш всичко на везните - по-скоро сме нагоре. Неприятни изненади винаги трябва да се очакват и всеки сам си решава
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                            DAX май нема мине 8,500 днес - страшна мъка цял ден и не пробива.
                            Всички дълги обаче остават до второ нареждане и никакво шортене , поне не още
                            Да ти имам логиката. Откъде знаеш, че ще пробие? Ами ако това е тавана и последва вертикално падане като камък?
                            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
                              Имам Дау отворен на 14825 и засега съм 207% горница. Жалкото е, че търгувам с виртуални пари
                              е дръж ги и гледай сеир поне

Коментар

залагай на дакс и дау за нагоре -----другото сложна работа.може да се заложи и на банката на америка.поне до към 16.00 за акция я виждам съвсем скоро.сега е 14.65
                                Имам Дау отворен на 14825 и засега съм 207% горница. Жалкото е, че търгувам с виртуални пари

Коментар

Working...
                                X