Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев има ли хляб в идеята че ламбър цената е намерила дъни и прави рибаунд - дали има възможност да се затвори нещо през тимбър реитовете в щатите - потлат и уъурхаузър в комбо с договорите който сключват за СО2 улавяне с мейджър ойл?
Някой друг с мнение да сподели?
Тия зелени глупости не мога да им хвана спатиите, еле пък да ги остойностя.
В момента се опитвам да хвана смисъла на цените при танкерите. И не виждам много такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеТоку-що продадох FVRR Fiverr @30.22. Микро позиция беше - 0,45 % от портфейла.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Вие драги ми спекуланти сте много дребни мишки...
Bought KHC Kraft Heinz @33.68
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Е, аз получих обаждане от неназован, отговорен другар и затова продадох. В същият разговор се спомена и Мета.
Току-що продадох FVRR Fiverr @30.22. Микро позиция беше - 0,45 % от портфейла.
На почивка сме, последен ден и понеже пием повечко, се притеснявам, че някои решения не са съвсем адекватни. Притесняват ме тия роботи от вчера...
Махнах ги току-що на 12.22. Олекна ми и мога спокойно да пия 1-2 питиета преди басейна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Е, аз получих обаждане от неназован, отговорен другар и затова продадох. В същият разговор се спомена и Мета.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАйдее, рашките фалираха Гуглю - нашиха им 2.5 децилиона глоба!
https://dariknews.bg/novini/sviat/ru...dolara-2399018
Руски съд глоби Google с 2,5 децилиона долара (2 500 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000) за предполагаемо блокиране на прокремълска пропаганда в YouTube, пише The Independent. Това са 2,5 трилиона трилиона трилиона долара.
Разпродавай........
Току-що продадох FVRR Fiverr @30.22. Микро позиция беше - 0,45 % от портфейла.
На почивка сме, последен ден и понеже пием повечко, се притеснявам, че някои решения не са съвсем адекватни. Притесняват ме тия роботи от вчера...Last edited by Никола20; 30.10.2024, 16:54.
- 1 like
Коментар
-
Айдее, рашките фалираха Гуглю - нашиха им 2.5 децилиона глоба!
https://dariknews.bg/novini/sviat/ru...dolara-2399018
Руски съд глоби Google с 2,5 децилиона долара (2 500 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000) за предполагаемо блокиране на прокремълска пропаганда в YouTube, пише The Independent. Това са 2,5 трилиона трилиона трилиона долара.
Разпродавай........
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеСмятам, че тази седмица GOOGL и META ще сцепят мрака. След отчета на GOOGL е 6% нагоре. Отчета на МЕТА е днес.
... Иначе за мета има си хас. Покрай тия избори, дето кампанията продължава година и нещо, да не са захлебили.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеВреме е да поясня нещо. Цифрата 20 след името ми не са сантиметри, нито желан процент печалба. Това е годината, в която влязох на борсите и във форума.
Успех и бъди готов за катаклизми близките месеци
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекакво смятате за HAFN? имат 25% дивидент ийлд. гледам и не вярвам на ушите си. мъкнат петрол с танкери. Къде е уловката, Терзиев?
При все това, пак ще повторя, че % дивидент няма да е този.
Коментар
Коментар