IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• САЩ и Израел се подготвят за евентуална иранска атака, очаква се още в понеделник

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 10:15.

Коментар

• ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ето графика на индекса на цените на имотите в България, която доказва горното твърдение:

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 10:57. Причина: Не редактирайте повече след мен или мнението ще бъде изтрито.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Николайчо,каква ти е следващата прогноза?
          Вервай ми,тук доста хора се интересуват
          Твоите са по-интересни, кога да очакваме 40% корекция от нивата през 2017та на всички активи?
          И колко ника трябват за да разпознаем всички "върхове" през последните 7 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
            Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал
            Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш)
            Николайчо,каква ти е следващата прогноза?
            Вервай ми,тук доста хора се интересуват

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Аз не съм по прогнозите, Петърчо. Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал

Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш
              И, при мен стратегията е същата, при падащи ножове, прибавям много леко и по малко. Естествено не се доверявам на ТА, Ванга и Сребрюкова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Всеки си решава но мисля Наско ше слеззе 500 точки
                Ок, ще послушам съвета ти и ще го чакам още Наско

Коментар

Вместо да "върне" ,се оказа най-лошия ден от 4 години.
                  Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
                  Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
                  Аз не съм по прогнозите, Петърчо. Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал

Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Мислиш ли, значи да не купуваме и другата седмица..
                    Всеки си решава но мисля Наско ше слеззе 500 точки

Коментар

Вместо да "върне" ,се оказа най-лошия ден от 4 години.
                      Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
                      Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
                      Се си мисля, че СП500, вторник ще върне малко, за голямо мое съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
                        В понеделник щее още по голяма сеччч
                        Мислиш ли, значи да не купуваме и другата седмица..

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Пък това техничарите ме кефят как си правят сметката без Ирана.

Злато - нафта - гущер (донякъде)

И другото - bmy беше зелено в петък. Не че е имунизирано от сур, ама ако бях техничар, бая щях да го мисля какво ми говори това.
                          В понеделник щее още по голяма сеччч

Коментар

• Пък това техничарите ме кефят как си правят сметката без Ирана.

Злато - нафта - гущер (донякъде)

И другото - bmy беше зелено в петък. Не че е имунизирано от сур, ама ако бях техничар, бая щях да го мисля какво ми говори това.

Коментар

• За тръбите има много интересни синтетични фондове, дето се предлагат само в Европа. Честно казано не ги разбирам съвсем как го правят, но реално следи без грешка индекса на mlp- тата и няма данъчни удръжки за дивидентите.

Иначе аз съм в KYN, че имат активна стратегия. А след etrn-eqt сделката, тръбната ми експозиция малко намаля.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                                Терзо е човека, който знае всичко за въглищата!!! За щастие се появи и е наоколо
                                Стига сте говорили пълни глупости , да ме разсмивате рано сутрин
                                Знае колкото и ти знаеш,може би затова се бъркаш.
                                За толкова време никакво съдържание или знания не сме видяли.

..................

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                                Пък и гледам , лихвите по облигациите отново забиват нос надолу
                                Макар че това мечи сигнал в дългосрочен план.
                                Тук трябва да ти е вниманието, излизането от инверсията.
                                И качването на безработицата.

https://ycharts.com/indicators/10_2_year_treasury_yield_spread
                                Last edited by danetha; 03.08.2024, 08:32.

Коментар

Working...
                                X