IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СИПА ОЩЕ ПАДА

КУПОНЪТ СКОРО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• време е да унищожим света на обърнати кратунки

хяхяхяхяхяхяухях

Коментар

• Виждам ви че се радвате. Светлото бъдеще идвало.

Късоооооо

Last edited by the architect; 11.07.2024, 06:40.

Коментар

• абе тоа даун жонс защо дигна до тук и после падна от там

Коментар

• ВЪРХО БЕШЕ НА МИНЕТКА

ХОХОХОХОХО

Коментар

• ТРЕЙДЪРЕ ЩО МЪЛЧИТЕ БЕ НЕ СЕ ЛИ РАДВАТЕ НА РЪСТОВЕТА НА ДАУН ЖОНС

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• много съм доволен от даун жонса да ви кажа

откога го чакам да ми доди на бомбата

ама доди

не ми избяга ххххххххххххххххххххххх

сега дълги хохохоххохохооо

NASDAQ COMPOSITE Е НА СВЕЩЕНОТО 18 531

АХАА ЕТО ЗАЩО БИЛО ПОШЛОТО НАПЪВАНЕ

Last edited by the architect; 09.07.2024, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  разбрах че сте купили петроли

АБЕ ПЕТРОЛА ЩО ПАДНА

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно
                    Шансът индексите да се сринат с 25% е колкото е вероятността имотите в София да направят същото. И причините да са такива вероятностите са бая сходни.

Коментар

• Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Залагам на нафта $90 до края на юли.
                        87+

бързичко върви. даже прекалено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Пепи ти си Цар момче! Значи ако вземеш че отковеш дъно в Тесла, направо прави тандем с Бомбаджията. Единия фиксира дъното, другия потвърждава че нови върхове идват като ги посипсва с "бомби"
                          Няма такава машина като Петърчо, момчето просто си фиксира дъното в края на април. Всички на крака и шапки долу.

Иначе отвъд нашите любимци миналия ден започна да ми се "привижда връх". Обикновенно това значи че сме далче от такъв. Вярно че дори за изборна година крачим с доста оптимизъм но фундаментално имаме добри основания да продължим в същата посока. Някъде средата на 2026 ще сме на 4 години бичи цикъл /при среден такъв от малко над 5 години/.

Аз лично продължавам да събирам постепенно кеш - авантюрата с шоколадите беше приключена вчера. В лукс сегмента се освободих изцяло от Монклер и Ришемонт. Първите направиха известни еквилибристики в управлението и собствеността който не са ми по вкуса, а за вторите подозирам че Арно ще се опита да ги вземе. Още след годишния отчет като им правеше четки за Картие и Ван Клифс.

В Реми също излязох - закачката с Китайците им разказва играта и при все че не виждам как ще влезем в пълномащабна ЕС - Китай търговска война, със сигурност влизаме в престрелки който могат да се ожесточат. Това в комбинация с вълненията във Франция може да бъде добра възможност за някой хубав сел офф - Есилор и Шнайдер са добавките който съм набелязала ако влезем в паник мод.

Относно Нвидия - върха според мен ще бъде след погребението на втория ник на Петърчо - може третия да му е на късмет.

p.s. Още не е късно да се купи злато
                          Last edited by Assen123; 05.07.2024, 10:49.

Коментар

• абе зарад хануката ли дигна изведнъж даун жонс

хяхяяхяхяяхх

Last edited by the architect; 04.07.2024, 19:50.

Коментар

• НЯКОЙ СЕ ОПИТВАЛ ДА МИ ЦАКА БОМБИЧКИ НА ДАУН ЖОНЗ ЗА ХАНУКАТА НА 4 ЮЛИ

ЧЕСТИТА ДА Е

ХОХОХОХОХХОХО

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Може ли линк да видим какво точно е казано?

И това ,че си направил 1% в СП на 1000евро акаунт,не значи,че си много добър
                                Пилците се броят на есен !

И си най-добрия контра индикатор.Баш преди сваляне на лихви николайчо купува СП !
                                Същата демо риба като 6000.На 18 лв каза Балонерко тръгва надолу,то отиде на 75 ...
                                Какъв линк, грешните ти прогнози са навсякъде из форума, кой знае колко демо сметки си занулил

А на мен основните доходи са ми от друго, не разчитам на спекулации, само опитвам да запазя стойност (с редовно приравняване), вие сиромасите му мислете.

Коментар

Working...
                                X