Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Николайчо,каква ти е следващата прогноза?
Вервай ми,тук доста хора се интересуват
И колко ника трябват за да разпознаем всички "върхове" през последните 7 години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЩе купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал
Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш)
Вервай ми,тук доста хора се интересуват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Аз не съм по прогнозите, Петърчо. Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал
Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
Всеки си решава но мисля Наско ше слеззе 500 точки
Коментар
-
Вместо да "върне" ,се оказа най-лошия ден от 4 години.
Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМислиш ли, значи да не купуваме и другата седмица..
Коментар
-
Вместо да "върне" ,се оказа най-лошия ден от 4 години.
Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнениеВ понеделник щее още по голяма сеччч
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПък това техничарите ме кефят как си правят сметката без Ирана.
Злато - нафта - гущер (донякъде)
И другото - bmy беше зелено в петък. Не че е имунизирано от сур, ама ако бях техничар, бая щях да го мисля какво ми говори това.
Коментар
-
За тръбите има много интересни синтетични фондове, дето се предлагат само в Европа. Честно казано не ги разбирам съвсем как го правят, но реално следи без грешка индекса на mlp- тата и няма данъчни удръжки за дивидентите.
Иначе аз съм в KYN, че имат активна стратегия. А след etrn-eqt сделката, тръбната ми експозиция малко намаля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеТерзо е човека, който знае всичко за въглищата!!! За щастие се появи и е наоколо
Знае колкото и ти знаеш,може би затова се бъркаш.
За толкова време никакво съдържание или знания не сме видяли.
..................
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеПък и гледам , лихвите по облигациите отново забиват нос надолу
Макар че това мечи сигнал в дългосрочен план.
И качването на безработицата.
https://ycharts.com/indicators/10_2_year_treasury_yield_spreadLast edited by danetha; 03.08.2024, 08:32.
Коментар
Коментар