Май златото ще поддаде. За всеки случай продадох BMY, че за повечето от останалите няма много смисъл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Гледам не си затворил компа - може ли да ми дадеш тикер за тези фондове който визираш. Не успявам да се ориентирам. Благодарско!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа тръбите има много интересни синтетични фондове, дето се предлагат само в Европа. Честно казано не ги разбирам съвсем как го правят, но реално следи без грешка индекса на mlp- тата и няма данъчни удръжки за дивидентите.
Иначе аз съм в KYN, че имат активна стратегия. А след etrn-eqt сделката, тръбната ми експозиция малко намаля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНафтата по едно време беше станала и отрицателна. Не бързам да се хвърлям в сечта, тук може и да стане ликвидно събитие. Надали за 1 ден ще се навърлуват меците. С 90%+ кеш съм спокоен, чудя се само дали единствената ми позиция TMDX ще издържи...
https://forum.investor.bg/search?sea...ify%5Bhash%5D=
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
още е рано. след едни 20% надолу може
ТОку що реших, че не мога да избягам от концентрация. Имам точно 11 хил. евро свободни и ще добавям Бразилия през ibzl. На 6 разделям сумата. Преди минута на 19,39 евро ми е първата покупка. Ще купувам на порции при всяко слизане с >0,40 цента. Не вярвам да направя повече от 4 сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко съм на ваше място бих пазарувал нафтовиците като бесен. Ако нафтата подскочи, ще има тълпи, дето искат да покрият късите.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко съм на ваше място бих пазарувал нафтовиците като бесен. Ако нафтата подскочи, ще има тълпи, дето искат да покрият късите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеМи то и NYSE умира сега.
Моето вангуване е, че ще имаме отскок и се оглеждам за покупки. За жалост слизаме от такива луди нива, че още не виждам наистина добри сделки като в началото на годината. Безрискови тип NEM на 32 едва ли ще видим. Очаквам предложения.
- 1 like
Коментар
-
СТРАХОТНО ГЪЛЪБЧЕТА
НЯМАМЕ НОВИНКИ А ПАДАМЕ
ТАКА СЕ ПРАВИ
ДА БУТАМЕ ОЩЕ СИПА НАДОЛУ
ПАК КАЗВАМ NVIDIA ПАДНА ОТ СВЕЩЕНОТО 135,8
Last edited by X_Y; 05.08.2024, 11:06.
Коментар
Коментар