IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май златото ще поддаде. За всеки случай продадох BMY, че за повечето от останалите няма много смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Гледам не си затворил компа - може ли да ми дадеш тикер за тези фондове който визираш. Не успявам да се ориентирам. Благодарско!
      MLPD или MMLP при жабарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        За тръбите има много интересни синтетични фондове, дето се предлагат само в Европа. Честно казано не ги разбирам съвсем как го правят, но реално следи без грешка индекса на mlp- тата и няма данъчни удръжки за дивидентите.

Иначе аз съм в KYN, че имат активна стратегия. А след etrn-eqt сделката, тръбната ми експозиция малко намаля.
        Гледам не си затворил компа - може ли да ми дадеш тикер за тези фондове който визираш. Не успявам да се ориентирам. Благодарско!

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
          Нафтата по едно време беше станала и отрицателна. Не бързам да се хвърлям в сечта, тук може и да стане ликвидно събитие. Надали за 1 ден ще се навърлуват меците. С 90%+ кеш съм спокоен, чудя се само дали единствената ми позиция TMDX ще издържи...
          И като ми тръгна една карта...

https://forum.investor.bg/search?sea...ify%5Bhash%5D=

Коментар

• Нафтата по едно време беше станала и отрицателна. Не бързам да се хвърлям в сечта, тук може и да стане ликвидно събитие. Надали за 1 ден ще се навърлуват меците. С 90%+ кеш съм спокоен, чудя се само дали единствената ми позиция TMDX ще издържи...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

още е рано. след едни 20% надолу може
              Кефиш.

ТОку що реших, че не мога да избягам от концентрация. Имам точно 11 хил. евро свободни и ще добавям Бразилия през ibzl. На 6 разделям сумата. Преди минута на 19,39 евро ми е първата покупка. Ще купувам на порции при всяко слизане с >0,40 цента. Не вярвам да направя повече от 4 сделки.

Коментар

Ако съм на ваше място бих пазарувал нафтовиците като бесен. Ако нафтата подскочи, ще има тълпи, дето искат да покрият късите.
                още е рано. след едни 20% надолу може
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ако съм на ваше място бих пазарувал нафтовиците като бесен. Ако нафтата подскочи, ще има тълпи, дето искат да покрият късите.
                  ама явно не си?

Коментар

• Ако съм на ваше място бих пазарувал нафтовиците като бесен. Ако нафтата подскочи, ще има тълпи, дето искат да покрият късите.

Коментар

• Изчакайте Николайчо да се появи в темата. Ако каже, че ще купува, значи ще има още спадове...
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                        Ми то и NYSE умира сега.
                        идеята е следната - ако злато, дцк, нафта успеят да задържат ниво, значи всичко е наред. Ако и там имаме гранде разпродажби, значи сме прелюбени. За тия, дето "инвестират" в spx и qqq не ми дреме дали ще квичат. А пък за тех шитните пък направо ми капе мед

Моето вангуване е, че ще имаме отскок и се оглеждам за покупки. За жалост слизаме от такива луди нива, че още не виждам наистина добри сделки като в началото на годината. Безрискови тип NEM на 32 едва ли ще видим. Очаквам предложения.

Коментар

• Ми то и NYSE умира сега.

Коментар

• СТРАХОТНО ГЪЛЪБЧЕТА

НЯМАМЕ НОВИНКИ А ПАДАМЕ

ТАКА СЕ ПРАВИ

ДА БУТАМЕ ОЩЕ СИПА НАДОЛУ

ПАК КАЗВАМ NVIDIA ПАДНА ОТ СВЕЩЕНОТО 135,8

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 11:06.

Коментар

• Я, Япония умряла нощес

Коментар

• КАК Е КУПУВАЧИ И ОПТИМИСТИ

ДАУН ПРЕДИ МЕСЕЦ ТОЧНО НЕ МИ ИЗТЕСТВА БОМБАТА ЗА ПИП, А ТАКИВА НЕЩА НА ТОЯ СВЯТ СЕ НАКАЗВАТ

ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ВИ ДРЪПНА ОЩЕ НАДОЛЕ

КАТО НОЛЕ

ХЯХЯХЯЯХХЯ

Коментар

Working...
                                X