If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жик-так! Пак нищо не хортувате днес! Някой да не получи инфаркт виждайки графиката?
Късия ми тексасец от миналата седмица влезе доволно в парите, може и да го затворя тази вечер.
добрия фундамент = лошо , че няма да се печати
лош фундамент = шапки във въздуха, че бен ще печати...
сбъркана работа
ПП мечи съм настроен за края на лятото
Силен е тренда, има си и много неотчетен растеж на М2, но при тези П/Е ми е некомфортно да търгувам смело. От една страна е по-вероятно да расте, от друга ако решат може и сериозна и рязка корекция да спретнат от тези нива.
То отчетите привършват, та може и да не чакат края на лятото, за втория вариант, но най-вече зависи масата на какво е заложила, че да стане другото.
Нищо не казвате тука вече. Рано е още за море, сега е време за жътва А днес имаше много материял, навсякъде!
Аз лично вчера се върнах към една от любимите ми позиции - Technip. Днес, след публикацията се изстреля се мощно на отварянето, после консолидира леко, но в следващите дни ще дръпне доста, ако няма срив на пазара.
Нямаше и начин да не уважа Фейса. Не бях толкоз далновиден като Десперадов обаче. Купих си рано заран, т.е. следварително. Наредих се на опашката от кандидат милионери и не беше грешка. Тук ще има тест на 38 поне, няма начин просто. Много мощен отчет, а ще има хора дето ще съжалят, че са продали миналата година и ще се полакомят. Ня тях разчитам Кой ме чука по главата да продам на предишния отчет?!
добрия фундамент = лошо , че няма да се печати
лош фундамент = шапки във въздуха, че бен ще печати...
сбъркана работа
ПП мечи съм настроен за края на лятото
Европейските индекси се понижиха, след като финансовите доклади на компании като BASF SE, Michelin и Roche Holding AG повлияха върху инвеститорското настроение. Щатските индекси и азиатските акции също отчетоха спад. Акциите на BASF се сринаха до 3-месечно дъно, след като химическата компания отчете печалба, която се размина с очакванията и съобщи, че най-вероятно няма да може да посрещне поставените цели. Акциите на Michelin се понижиха с най-бързия си темп за последните пет месеца, след като компанията отчете спад в печалбата от 13% през първата половина на годината. Френският индекс CAC 40 изгуби 0.82%, понижавайки се до 3 927.5 пункта, германският DAX 30 се срина с почти 1% до 8 264.5 пункта, а английският FTSE 100 спадна с 0.83% до 6 549.9 пункта
има си що годе някакъв фундамент.
Но като цяло -Да съгласен съм с теб.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар