Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Хахо, погледни тези 3 месеца
А си прави каквито искаш изводи
http://finance.yahoo.com/q/hp?s=%5EG...=10&f=2003&g=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКонфликта в Сирия няма нищо общо с войната в Ирак и Афганистан.
По-скоро с конфликта в Либия.
Така че дори да има спадове не очаквам да са големи 5-7% макс според мен."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКонфликта в Сирия няма нищо общо с войната в Ирак и Афганистан.
Така че дори да има спадове не очаквам да са големи 5-7% макс според мен.
Ето един изключително малко вероятен но все пак възможен вариант за настъпване на армагедон от един малък локален конфликт. Та как точно се отиграва изключително ниска вероятност, с изключително драматични последици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВърни 10 години назад.
Здрав селл, докато се пече войната... Реверсал когато започна.
И внимавайте, щото движенията стават ужасни и в двете посоки
Така че дори да има спадове не очаквам да са големи 5-7% макс според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВърни 10 години назад.
И внимавайте, щото движенията стават ужасни и в двете посоки"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеИначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?
И внимавайте, щото движенията стават ужасни и в двете посоки
Коментар
-
http://seekingalpha.com/article/1659...a?source=yahoo
Ха, тоя пич май чете нашто форум, краде идеи и ги пласира
Както и да е, ще му простим - май мислим еднакво. Трябва му проверя и другите постове...белким и аз нещо открадна
Наистина откриват се много добри перспективи за профитно шортене не само на олиото, но и на злото и бледия му братчед.
Още 3-4% им давам и ги мятам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДнес определено е ден на мечките, но моето мнение е че днес всички шортват, заради Сирия (въпреки че не виждам Сирия нещо да променя фундемента).
Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.
Да не те бъркат с червените!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениевече ми харесва тона ти
Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!
налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма кога
Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕми сигурно ще падне, незнам дали ще е този път, но при следващата по голяма корекция.
Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
Така че при първа възможност разтварвай.
Иначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?
Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!
налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма когаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепод 8к,
Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
Така че при първа възможност разтварвай.
Иначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКолко трябва да стане ДАКС-а за да излезеш на 0 с късите?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене знам за твоите пазари,ама Дакса( който ме интересува) е 2,5 % надолу днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНормален ден в който пазарите са надолу около 1%.
Причини колкото искаш.
Но не виждам драми и трагедии, нито очаквам тренда надолу да се запази.
Добър момент за top-up който е дълъг.
Успех на всички.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар