умряла работа айде лека че ме заболя глава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
наздраве
е те това си е технически анализ брат това само масоните архитекти го знаятLast edited by the architect; 24.01.2014, 21:50.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле понеже съм пиинал ще ти кажа че много те уважавам . не остави късата кауза
А па колегите в съседната секция с тая смешна "БФБ" там гледам имаше някви планове за 2-3 години инвестирали .... майко мила не слуша народа не слуша ... ше ядат много тояги ама ей на само ръстове са им в главите особено на БФБ
Един фен Jekata беше постнал в секция вицове, че България на времето е била на 3 морета а сега е на 3 планети Planeta, Planeta HD, Planeta Folk
мнооо напред сме ама мноооо ..Last edited by michaelis; 24.01.2014, 21:49.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеРева, плюя кръв и пълня ЕМ, навсякъде где цената падне над 6% под средната ми.
Вчера почти 2%, днес пак минус 2.1 засега...ма така е , колкото по зле сега, толкоз по усмихнат послевинаги е тъй
Язък за печалбите днес от бфб-то, почти на 2/3 тук отидоха в канала
Ма палачинката винаги се обръща !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеРева, плюя кръв и пълня ЕМ, навсякъде где цената падне над 6% под средната ми.
Вчера почти 2%, днес пак минус 2.1 засега...ма така е , колкото по зле сега, толкоз по усмихнат послевинаги е тъй
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМа палачинката винаги се обръща !Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеEMERGIN MARKETS SELL OFFкато смачкаш гнидата , кръв почва да тече и в твойте вени . дано се сещате за какво говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНат. газ удари петицата, как мислите доколко може да качи другия месец?Last edited by IvanG; 24.01.2014, 19:16.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеSnaky... май се оказах прав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОооо, не, едва ли ще има ново суркане утре. Виж фючърсите на викса. Февруарския се върна на нивата от началото на сесията, а мартенския сурна даже под това ниво. Майкрософт, изкара явно хубави резултати. Утре повечето от технологичиния сектор ще са напред. Най-големите шортаджии от днес вече излезнаха. Видяхме го: СиП мина от 1823 на1828. Утре неизлезлите ще трябва да се измъкнат от позицията, а както казах по-долу за другите по 100 тояги на голо, да им държи влага 1 седмица поне
Коментар
Коментар