Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПичуви, май сте забравили, че NVIDIA струва 600+, а носи usd 1,7 (долар и седемдесет!!!). При това печалбата 2023-та е много по-зле от 2022.
Моля, като играете хазарт, не се самозалъгвайте с простотии. По-добре на врачка отидете, отколкото да следите накъде се развива ИИ.
Тех акции в режим на мания не бих държал повече от 6,10 месеца.Всеки си знае .Това е мега неустойчиво.От всипките там 7 мега кап Теслата Нвидията и Мета съм ги сложил отстрани и не ги пипам,имам само Гугъл,Майкрософт,Епъл и Амазон
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред вас NVIDIA колко още може да качи ?Иначе сигурно и 700$ ще подмине в близко бъдеще... но и пътя надолу ще е по-стръмен. Особено ако се окаже, че нещо с АИ-то не върви по план...
Иначе и адобето впрегнаха Аи-то в някои от техните продукти и то отдавна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАз не използвам графики ! Откакто инвестирам се водя само по съветите на тези хай-левъл финансови анализаторки, и до сега нямам загуби:
https://www.facebook.com/tedkostov/videos/449430099922041/?idorvanity=793138040736422
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМНОГО МЕ КЕФИ ЕВРЕЙЧЕТА
КАК ГОВОРИТЕ ГОВОРИТЕ ЗА ФУНДАМЕНТ И СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО УМНИ И НАКРАЯ ВИКАТЕ
ОТСКАЧА ОТ 50 МА
ЧЕ ЗА КАКВО ВИ Е ГРАФИКА БЕ КАТО СТЕ ТАКИВА ЕКОНОМИСТИ И ИНВЕСТИТОРИ
https://www.facebook.com/tedkostov/videos/449430099922041/?idorvanity=793138040736422( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Много не разбирам още от тия леко спекулативни входове.Тех да държиш лонг ясно ама поне нещо за капитал и реинвест в нещо по стабилно.Иначе засега поне нямам загуби осен малко с оня шит LVMH.изобщо евро акциите са пълен боклук всичките
---
Баси, колко ме е яд, че нямам дълбоки джобове, за да шортя BESI-то.Last edited by terziеv; 23.01.2024, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Няма какво да те е яд, ще дойде друга възможност при друга компания, не можеш да бъдеш навсякъде важно е да запазиш капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ма 410 долара да бях набил едни 10 000 долара ама акъл море глава шамандура .Остави че ме е яд .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДокато Коко се назлъндисва еНвидията добави точно 100$ (за няма и две седмици).
пп
Тамън 13 денЯ!
Коментар
-
Баси, Гейпал най-накрая отлепи, а ас съм продал петъчни коли за 67 за почти без пари. Правилна преценка, но сравнително лошо отиграване. Тия пари и от индекс фонд можех ги взема.
...
добавка - прехвърлено на 71 на 9 февруариLast edited by terziеv; 22.01.2024, 16:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМНОГО МЕ КЕФИ ЕВРЕЙЧЕТА
КАК ГОВОРИТЕ ГОВОРИТЕ ЗА ФУНДАМЕНТ И СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО УМНИ И НАКРАЯ ВИКАТЕ
ОТСКАЧА ОТ 50 МА
ЧЕ ЗА КАКВО ВИ Е ГРАФИКА БЕ КАТО СТЕ ТАКИВА ЕКОНОМИСТИ И ИНВЕСТИТОРИ
)
- 1 like
Коментар
Коментар