IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• @Ало администратора ай disable на тоя Хахо акаунта ве тука не е за ученици дееба ? И ако може да му изтриеш последните 500 поста, че само един е достатъчен целия свят знае че е лонг

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      ДАКС-а утре е над 9500 още 1000 йоро.
      Кеф
      Ко с'та? Кога да го чакам ДАКС-а на 9000 че да си напазаря на "ефтиното"
      Що се гъбаркаш. Свивай ушите и напред. Размина се май и тоя път.
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ДАКС-а утре е над 9500 още 1000 йоро.
        Кеф
        Ко с'та? Кога да го чакам ДАКС-а на 9000 че да си напазаря на "ефтиното"

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Абе то нека оближе 5.50 пак, пък да видим дали няма тоя път да изяде дневния трипъл шорт.
          Как е днеска, ближиш ли рани при младоците ?
          Смятам да почна да си ги връщам къмто 31-2 $
          Батко те са толкова bullish че си ебало франко капаците, само гледай, аз нема си играем тука да ги отварям и затварям на всеки 200-300€ промяна, остаам ги long run, на народа просто нема да му се верва каде ще отлитнат тея след 2-3 години
          За малки промени в цените ей ти индексите мрадне там с 2% и народа се уака ...
          Ей тука тоя пише интересени работи

http://smartmoneytracker.blogspot.co.at/

А между другото тъз година я виждам година на commodities, a газта и тя е в тоя сектор големи гръдни жаби виждам аз там като и гледам на газта месечната графика, дай некой индекс ETF на тая газ да вляза лонг аз па вие си шортвайте
          Last edited by michaelis; 30.01.2014, 20:46.

Коментар

Ръст мишки РЪСТ !!!!

Как се надява горкия да излезне от кашата
            Last edited by Andi11; 30.01.2014, 20:04.

Коментар

• Ръст мишки РЪСТ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                иии long и Кастро искаше да я шортва тая газ, ама докат има студ и палят печките няма шорт там
                Абе то нека оближе 5.50 пак, пък да видим дали няма тоя път да изяде дневния трипъл шорт.
                Как е днеска, ближиш ли рани при младоците ?
                Смятам да почна да си ги връщам къмто 31-2 $

Коментар

Не разбрах я обясни по подробно за тази потенциална сделка?
                  Искаш да ми продадеш ДАКС на 8700 сега?
                  той да ти ги даде контрактите с 1000 рка по скъпо казах ти че с математика май нема стане ти не веруеш

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                    Хахо, дай да ти дам едни 16 на 8700 за да може да се напечелип. Можеш ли да го уредиш и двамата ще сме доволни

Не разбрах я обясни по подробно за тази потенциална сделка?
                    Искаш да ми продадеш ДАКС на 8700 сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Ще видим след малко как са запасите, ако времето в УСА продължава да бъде толкова студено през следващия един месец ще намалеят много сериозно, според мен.
                      иии long и Кастро искаше да я шортва тая газ, ама докат има студ и палят печките няма шорт там

Коментар

Продадох на 9400 сега чакам да падне пак до 9300 да купя.
                        Тоя рейндж ми е любимия?
                        Хахо, дай да ти дам едни 16 на 8700 за да може да се напечелип. Можеш ли да го уредиш и двамата ще сме доволни

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Аз не ти казвам, че няма перспективи. Като гледам как качва, явно е, че има. Въпроса ми е, ако утре сурне с 10-20%, ще знаеш ли защо е и дали ще ти стиска да тръгнеш да усредняваш. Аз лично не мога да тръгна да усреднявам нещо дето дори не го следя и не го разбирам.
                          кво те боли еее, важното е да се въртят парите, аз да не би да ги разбирам, само гледам кво пише Хахата и газ с него

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                            short по добре
                            Ще видим след малко как са запасите, ако времето в УСА продължава да бъде толкова студено през следващия един месец ще намалеят много сериозно, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Не съм в час изобщо с тази компания и с този бизнес, затова реших да питам, бях чел, че тази акция е много перспективна, но наистина по-добре да не се занимавам.
                              Аз не ти казвам, че няма перспективи. Като гледам как качва, явно е, че има. Въпроса ми е, ако утре сурне с 10-20%, ще знаеш ли защо е и дали ще ти стиска да тръгнеш да усредняваш. Аз лично не мога да тръгна да усреднявам нещо дето дори не го следя и не го разбирам.

Коментар

Що бе ДАКС-чето дето го купих вчера на 9300 10 контракта ги ще ги продам сега на 9400. за 1000 йоро.
                                Само ме е яд че не можах да купя на 9200. (ама не пада толкоз ниско пущината)
                                Иначе кво става големият КРАХ на пазарите за кога се отлага?
                                Продадох на 9400 сега чакам да падне пак до 9300 да купя.
                                Тоя рейндж ми е любимия?

Коментар

Working...
                                X