IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    П.П. Чакам си газчето да падне още малко и влизам пак лонг, и не се занимавам глупости
    short по добре

Коментар

Не съм в час изобщо с тази компания и с този бизнес, затова реших да питам, бях чел, че тази акция е много перспективна, но наистина по-добре да не се занимавам.
      ми кат се изсипе купи си я бе шо ко лошо има ? ама са е много на горе ебаси и печалбите и чудото са обявили

Коментар

• П.П. Чакам си газчето да падне още малко и влизам пак лонг, и не се занимавам глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Bonjour, бре Иване, объркал си правописа
          Кво сте натворили снощи тука бре Нещо не ви действа добре ФОМК-а. Май ставате много емоционални по това време. Рабирам и двете позиции в спора. Хубаво правите, че си хортувате, ама сте изписали и между другото една камара глупости Както и да е, да не го възпламенявам пак, че ще добавим още 2-3 страници драсканици.

Днес кво ще правим? Аз май ще съм пас. Нещо не го чувствам. Ни накъде, ни с колко.

@Бате Гойко, тези Accenture са в консултантския бизнес. Тоз сектор познаваш ли го изобщо? Има ли няква причина да се набичиш точно там? Не че е лош бизнеса, ама ако не го познаваш не виждам причина да влизаш. На мен лично не ми харесва, че напрактика всички разходи са за заплати, а и самият бизнес е цикличен. Демек като си долу на цикъла, плащаш заплати, а много консултанти нямат работа, щото клиентите се страхуват да почнат големи проекти. Иначе не е лош де, все пак е бизнес с висока добавена стойност.
          Не съм в час изобщо с тази компания и с този бизнес, затова реших да питам, бях чел, че тази акция е много перспективна, но наистина по-добре да не се занимавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
            Що бе ДАКС-чето дето го купих вчера на 9300 10 контракта ги ще ги продам сега на 9400. за 1000 йоро.
            Само ме е яд че не можах да купя на 9200. (ама не пада толкоз ниско пущината)
            Иначе кво става големият КРАХ на пазарите за кога се отлага?
            айде пак, ебиси меча еее, ти си в минус -10000 голема раота кат си на +1000 казах ти с математика нема те приемат никъде ако продължаваш да лъжеш кат на Георги Кирков

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение

Прогнозата ми за следващите 5-6 дена е евентуално още един спайк надолу до 1740, при което атака на 1800. И там вече каквото сабя покажае... Предопочитам да изчакам до тогава

Ako ФЕД продължават да затягат, фирмите ще почнат да си харчат кеша дето го имат за buy-back ..
              Той ФОМКа не ни действа, ама ФОЛКА ни действа бат Ваньо сабята тъй или иначе сочи на доле, ще има спайк ама на гори и после е бесната разпродажба ние оше нищо не сме видели, поне един, два пръта от по 500 сотака на DAX на 8 - 8500 стин е тогава може да се купува

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                Абе днес е ебати мъртвилото...
                Що бе ДАКС-чето дето го купих вчера на 9300 10 контракта ги ще ги продам сега на 9400. за 1000 йоро.
                Само ме е яд че не можах да купя на 9200. (ама не пада толкоз ниско пущината)
                Иначе кво става големият КРАХ на пазарите за кога се отлага?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  Кво сте натворили снощи тука бре Нещо не ви действа добре ФОМК-а. Май ставате много емоционални по това време. Рабирам и двете позиции в спора. Хубаво правите, че си хортувате, ама сте изписали и между другото една камара глупости Както и да е, да не го възпламенявам пак, че ще добавим още 2-3 страници драсканици.

Днес кво ще правим? Аз май ще съм пас. Нещо не го чувствам. Ни накъде, ни с колко.

@Бате Гойко, тези Accenture са в консултантския бизнес. Тоз сектор познаваш ли го изобщо? Има ли няква причина да се набичиш точно там? Не че е лош бизнеса, ама ако не го познаваш не виждам причина да влизаш. На мен лично не ми харесва, че напрактика всички разходи са за заплати, а и самият бизнес е цикличен. Демек като си долу на цикъла, плащаш заплати, а много консултанти нямат работа, щото клиентите се страхуват да почнат големи проекти. Иначе не е лош де, все пак е бизнес с висока добавена стойност.

Прогнозата ми за следващите 5-6 дена е евентуално още един спайк надолу до 1740, при което атака на 1800. И там вече каквото сабя покажае... Предопочитам да изчакам до тогава

Ako ФЕД продължават да затягат, фирмите ще почнат да си харчат кеша дето го имат за buy-back ..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

bon jur

Коментар

bon jur
                      МАРАБА!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• bon jur
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                          Абе днес е ебати мъртвилото...
                          еми party is over и са народа гледа и се надява да се позабрай раотата и пак да ходят на горе ама нема и в склада нема само на доле докато не изпотрепат всички и тек тогава

Коментар

• Абе днес е ебати мъртвилото...
                            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Тези съм се замислил да взема малко Accenture Plc, някой търгува ли ги, да даде мнение?
                              аз не ги търгувам ама като гледам са само за разпродажба

Коментар

• Тези съм се замислил да взема малко Accenture Plc, някой търгува ли ги, да даде мнение?

Коментар

Working...
                                X