IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    bon jur
    Bonjour, бре Иване, объркал си правописа
    Кво сте натворили снощи тука бре Нещо не ви действа добре ФОМК-а. Май ставате много емоционални по това време. Рабирам и двете позиции в спора. Хубаво правите, че си хортувате, ама сте изписали и между другото една камара глупости Както и да е, да не го възпламенявам пак, че ще добавим още 2-3 страници драсканици.

Днес кво ще правим? Аз май ще съм пас. Нещо не го чувствам. Ни накъде, ни с колко.

@Бате Гойко, тези Accenture са в консултантския бизнес. Тоз сектор познаваш ли го изобщо? Има ли няква причина да се набичиш точно там? Не че е лош бизнеса, ама ако не го познаваш не виждам причина да влизаш. На мен лично не ми харесва, че напрактика всички разходи са за заплати, а и самият бизнес е цикличен. Демек като си долу на цикъла, плащаш заплати, а много консултанти нямат работа, щото клиентите се страхуват да почнат големи проекти. Иначе не е лош де, все пак е бизнес с висока добавена стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      bon jur
      МАРАБА!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• bon jur
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          Абе днес е ебати мъртвилото...
          еми party is over и са народа гледа и се надява да се позабрай раотата и пак да ходят на горе ама нема и в склада нема само на доле докато не изпотрепат всички и тек тогава

Коментар

• Абе днес е ебати мъртвилото...
            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Тези съм се замислил да взема малко Accenture Plc, някой търгува ли ги, да даде мнение?
              аз не ги търгувам ама като гледам са само за разпродажба

Коментар

• Тези съм се замислил да взема малко Accenture Plc, някой търгува ли ги, да даде мнение?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  абе може да има bounce както и тея JCP ама там раотата не знам на къде отива и сега е голям риск с тея големи червени пръти където са ги нарисували, а лихвите не ми се вярва скоро да се вдигнат, де да знам ...
                  Може шорт ако подадат нос много на горе с някое CFD
                  Е, не! Хипотезата ми за близък фалит на JCP е част от идеята за оздравяване на сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    Те и фундаментално не стоят много добре. Имам в предвид, че повишение на лихвите ще им се отразява по обратен начин от този на банките, а те зависят силно от лихвите. Но в краткосрочен план ми се струват разпродадени, заради сантимента, че едва ли не всеки момент ще минем само на интернет пазар. Как ли пък не. Ще играя за бонс от 10-20% през следващите 2 месеца.
                    абе може да има bounce както и тея JCP ама там раотата не знам на къде отива и сега е голям риск с тея големи червени пръти където са ги нарисували, а лихвите не ми се вярва скоро да се вдигнат, де да знам ...
                    Може шорт ако подадат нос много на горе с някое CFD

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      BBY, AEO, BBBY, HD, GME всичките имат още бая на долу особено това BBBY е много overbought, в този момент не бих си купил нито едно от тях, чааак след като мине дълбоката корекция тогава
                      Те и фундаментално не стоят много добре. Имам в предвид, че повишение на лихвите ще им се отразява по обратен начин от този на банките, а те зависят силно от лихвите. Но в краткосрочен план ми се струват разпродадени, заради сантимента, че едва ли не всеки момент ще минем само на интернет пазар. Как ли пък не. Ще играя за бонс от 10-20% през следващите 2 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Бе на илядо $ ще обърнат.
                        Аз пък вчера ги изчистих, и GDXJ и BVN, ма пък поувеличих GGN.
                        Малко ранко може би, ама пак ще си ги купя по ниско, няма начин.
                        ей ги тука до къде ще е първия retracement, ама то тва в рамките на година ти кво искаш, за месец и x3 e нема

и никво илядо как слезне и ше има зелен прът, само глей както е такова едно тихо злото и на никъде как ще подскочи
                        Attached Files
                        Last edited by michaelis; 30.01.2014, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Пиб спри се бе! Ти си като блондинка в мол!!! Яко храниш брокерите с такси май?
                          Споко бре, не ме мисли , по изгодно е от бфб с комисионните.
                          Гледам съм -1.1% назад от комисионни, ма го намирам за нормално на тоя етап.
                          Сега структурирам портфейла, а и 6Х повече позиции поддържам туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Може пък и те да го хранят!!!

Коментар

Бе на илядо $ ще обърнат.
                              Аз пък вчера ги изчистих, и GDXJ и BVN, ма пък поувеличих GGN.
                              Малко ранко може би, ама пак ще си ги купя по ниско, няма начин.
                              ей търпение немаш да го ева, чакай малко нали у Златната секция ти бех пратил fibo retracement на месечна каде им е таргета, треаше да ги държиш да го еаа

Коментар

Aбе много мастило сте изхабили снощи бе, кви са тия фундаментални спорове
                                За мене в обозримо бъдеще царя не само че не е гол, ами е и зелен

Разкарах вчера SDRL, и без туй не бяха много, ще се концентрирам по надоле върху ESV и RIG. Там е валюто и сосния дивидент.
                                Поугоих допълнително ECH мечката, да има мазнинки кат стане бик
                                Взех си и рашъни RSX.
                                Сега от BRIK-а нямам само Индия, от MINT-а - Нигерия и Мексико (ала са включени в наличните ми ILF и FRN), от CIVETS-а - без Виетнам и Ю.Африка, ама Т-то ми е яко

Свежичко спестовно преводче ми пристигна на нисе, сега съм 31% в кеш.
                                Фиделити ми докараха над 19% профит за миналата година, предоволен (очаквах не повече от 12%), понамазъл съм и от уса бул маркета през 2013
                                Last edited by tony1975; 30.01.2014, 11:02.

Коментар

Working...
                                X