IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Мерси за вица, така не се бях смял от много време
    то, няма нужда да влизаш в темата за вицове.влизаш тука и четеш откритията на КОЛУМБ
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      опааа я да видиме тука кво става ...

Юанът е на път да измести долара като световна резервна валута
      53% от анкетираните институционални инвеститори очакват китайските пари да се превърнат в новия световен лидер

http://www.investor.bg/novini/130/a/...comment-newest

открил си топлата вода.браво,КОЛУМБ
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

ето още един человек който е сроден по душа .. ходи го обясни на оня пумпал andi той е от смелите и силните трейдъри той си мисли, че са открили топлата вода и нема падане тука 2008 свърши и няма криза повече да има...
        пак ли губиш пари?.Сорос звънна ли ти,че е излязъл от късите
        пумпал е на мамицата ти синчето

Коментар

• ама кукло без гап на върха моля те

Коментар

• голям мач голяма мафия къс наско за 3680

Коментар

• кукло айде чао да не спамим вече че магистрали ме чакат

Коментар

• мисията изпълнена гнидите налазиха и тия

Според Яценюк осигуряването на нов заем от Международния валутен фонд (МВФ) е жизненоважно

Коментар

• къс наско

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

хахоооо хахо, батко ти ги гледа тея неща в кристалната топка и на боб хвърлям ...
                    нещата просто се случват и това е ...

Коментар

• късо 9538

Коментар

• ей сега ще се усмихнеш. много лесно се събира вече бича цаца

Коментар

опааа я да видиме тука кво става ...

53% от анкетираните институционални инвеститори очакват китайските пари да се превърнат в новия световен лидер

Коментар

• опааа я да видиме тука кво става ...

Коментар

• Гълъб мажеш ли филията

Коментар

• За мен основния проблем на икономиката ни е че поради развитието на технологиите, натиска за печалби и орязване на разходите, фирмите стават много по-ефективни. Вследствие на това всеки ден чуваме как се съкращават хора и безработицата после в Европа и САЩ защо била висока. Ами няма как. И лошото е че това е структурен проблем и засега няма признаци за решаване. А когато има много гладни хора на улицата без пари рано или късно избива в някаква посока и всичко се срива. И докато не се реши този проблем разни хаховци и тем подобни да не ми повтарят РЪСТ и всичко се оправило вече.

Коментар

Working...
                                X