If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
утре квот се радват порадват.и от понеделник секирата започва.всичко е налице.всички нива са покрити и на седмична и дневна и часова и каквото се сетиш.сега събота и неделя твърдо примирие ще направят в украйна и бой по борсите.то и безработицата им падна абе цъфтят......дето се вика архитекте дни ни делят до шоуто
ми май ше се наредим и аз там на опрашката кат мангалите, те ич не са прости, за кво да работим като може от помощи и далавери да се живее, да живее икономиката, аз чак са прозрях кво са целили тея с тези печатници, с две думи никой да не работи само да си чеша коня за гривата и не се бутайте, пари има за всички ......
Това е картинката - пари има за всички..А историята показва, че не може всички да имат пари ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Има,и са огладнели като стръвници.
Яде им се говеждо.
Пак сопата ще лапат май обаче
Белким другата седмица някоя вмирисана мършичка намажат да не змрът севсем от глад ...инак червената книга требе ги пишем
Е то в момента икономически е по-изгодно да не работиш отколкото да ходиш работа
ми май ше се наредим и аз там на опрашката кат мангалите, те ич не са прости, за кво да работим като може от помощи и далавери да се живее, да живее икономиката, аз чак са прозрях кво са целили тея с тези печатници, с две думи никой да не работи само да си чеша коня за гривата и не се бутайте, пари има за всички ......
Коментар