IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На данчо даксчо на минетка имаме обем да бием така че внимателно бичаци.на мен ми дойде добре две три бройки ама от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Няма са пуашите, Шорош да си съ шъроши там, нема страшно.
      Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
      Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
      Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.
      що разкарваш бе човек,ще сринеш пазаря.аз се чудя що се върна
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• GILD
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          а и още нещо . мошето Сорос нали чакаше срифффффф на хакциите . ей сега приятелите му бият стопове
          Няма са пуашите, Шорош да си съ шъроши там, нема страшно.
          Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
          Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
          Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.

Коментар

• А наско с тоя гап на 1н върха е съвсем близо.в програмката е заложено преди дъна и връхове да има гапчета

Коментар

• а и още нещо . мошето Сорос нали чакаше срифффффф на хакциите . ей сега приятелите му бият стопове

Коментар

• да отбележа гаповете на дъртия са на 16666 понеже амеуриканците си обичат господчето , а на дакса 9144,4

Коментар

• шумахер брат . що се шашкаш. такава възможност като сега няма да се отдаде и на децата ти след време . пускай късо и скоро сме в парата пак каканижене за два три долара печалба и народа се възбуди

Коментар

• Баси Изродите са тия американи,наско,чупи 13 годишен връх,щото пуснали конвоя с хуманитарна помощ в Украйна
                    Смяяяях, кво общо има тех сектора с ориза и боба в камйоните?????
                    Не е истина....
                    Само си търсят причина да райзват алчните изроди...
                    Леле как ще реват,не е истина просто какво заслужават,и ще си го получат-гаранция!!!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• айдее наско над 4000, жилетките над 100 ма и дакса мина 10 000 пък кво стана после

Коментар

• Има информация от украинска страна, че били нападнали руска военна колона на тяхна(украинска) територия. Затова е това раздвижване. Златото се върна обратно. А я вижте 10-годишните бондове каква черта пускат надолу...

Коментар

• кила не се занимавай с дълги днеска пак ти преподадох поредния си урок по архитектура всъщност що бе занимавай се майтап

Коментар

• стискам палци да е песимистичен петъка . вие стискате ли

Коментар

• Това графиката е странно нещо катери катери .пък в един момент изпадаш безисходица и се потиш.и изведнъж цвък гълъбчето те нацвъкало.затова консеквентно обичам графиката

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Някой пръдна ли?
                                Че се разсмърдя нещо

ее хуу де на тоя SPX нищо му няма а DAXa го смляха що тъй са да не ги наказват, за дет немците си искат златото ....

Коментар

Working...
                                X