Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеима ли живи мечки ?
Яде им се говеждо.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеима ли живи мечки ?
Коментар
-
Ахам трепат стопове еврейчетата преди минутката.няма да боли. това ще е заради обърнатата чутура на фашагата на 1Н. пак ще скъсявам от 10000Last edited by the architect; 03.07.2014, 12:27.
Коментар
-
http://finviz.com/quote.ashx?t=PSEC&ty=c&ta=0&p=w
И писека си брейква, кеффф с 13.5% дивидент.
Контрарниците освободили от хартийките треперещите ръчички на панираните янкита - отново възнаградени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНякак си сърце не ми дава да купя на ол тайм хай.
А на теб?) плюс още 40 другата.
Еее, ако при някой по як маркет срив коригират до 79-80 - още ще сложа
Това е огромна кеш машина идните години, заражда се новия апъл ...по нататък допускам че и много щедър дивидент ще видим.
Коментар
-
наско го чакам на 3875 да избияоще се опъва ама валутите тръгнаха - на 1750 s&p австралиеца беше 0.87 вчера до 0.95 се беше забил
при дакса чак до 9750 пуснаха гювеч тука повече от 10 долара йок
ама и аз да виждах в компютрите 95% сел на наско и аз щях да раля като американците та не ги виня, сега пари за шантави работи има болщом разни картини, марки и луксозни имоти се продават за луди пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЩо тъй бре се изниза от форекса ...туй сипи добре прибираш и аз отделям по някоя позиция в него ... Почвам даго дебна по правилата ти ги знаеш... Успех.
Заръбъл съм се с индексите и сега тук съм по активен.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар