IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    300 хиляди жадни за работа американци ...
    те са повече ама нема ги огрее, треа одат при бабичката на печатницата да се оплачат там шо немат раота и нема и да имат ...

Коментар

• 300 хиляди жадни за работа американци ...
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        има ли живи мечки ?
        Има,и са огладнели като стръвници.
        Яде им се говеждо.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Или по ефективното:
          Купете сега Насдак. Ако не Ви хареса ще ви върнем парите!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            има ли живи мечки ?
            нема вече, всичко е изпотрепано ....

Коментар

• М другото, тези дни хванах новина, че създател на мобилното приложение Blablacar"" е получил рекордно финансиране. Това е много бичи сигнал. Представям си вече успеха на следващата инициатива, именувана с простичкото "Blablaforever".

Коментар

• Има и чакат включване
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• има ли живи мечки ?
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ахам трепат стопове еврейчетата преди минутката.няма да боли. това ще е заради обърнатата чутура на фашагата на 1Н. пак ще скъсявам от 10000
                    Last edited by the architect; 03.07.2014, 12:27.

Коментар

• http://finviz.com/quote.ashx?t=PSEC&ty=c&ta=0&p=w

И писека си брейква, кеффф с 13.5% дивидент.
                      Контрарниците освободили от хартийките треперещите ръчички на панираните янкита - отново възнаградени.

Коментар

• ух бондчетата...кой сега е с късака там
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Някак си сърце не ми дава да купя на ол тайм хай.
                          А на теб?
                          Чи що ми е да купувам, и без туй ми е 1/5 от портфейла, дори повече ако броя и HQL + HQH. Оттук нататък само чопля семки по позицията и си чакам 40-те% тая година ( 21 вече в джоба ) плюс още 40 другата.
                          Еее, ако при някой по як маркет срив коригират до 79-80 - още ще сложа
                          Това е огромна кеш машина идните години, заражда се новия апъл ...по нататък допускам че и много щедър дивидент ще видим.

Коментар

• наско го чакам на 3875 да избия още се опъва ама валутите тръгнаха - на 1750 s&p австралиеца беше 0.87 вчера до 0.95 се беше забил
                            при дакса чак до 9750 пуснаха гювеч тука повече от 10 долара йок
                            ама и аз да виждах в компютрите 95% сел на наско и аз щях да раля като американците та не ги виня, сега пари за шантави работи има бол щом разни картини, марки и луксозни имоти се продават за луди пари

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              Що тъй бре се изниза от форекса ...туй сипи добре прибираш и аз отделям по някоя позиция в него ... Почвам даго дебна по правилата ти ги знаеш... Успех.
                              НЕ СЪМ СЕ ИЗНИЗЪЛ,СЛЕДЯ ВИ,НО НЕ ПИША,ИМАМ КЪС КАБЕЛ И ЕВРО,ЧАКАМ СИ ГИ.
                              Заръбъл съм се с индексите и сега тук съм по активен.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Що тъй бре се изниза от форекса ...туй сипи добре прибираш и аз отделям по някоя позиция в него ... Почвам даго дебна по правилата ти ги знаеш... Успех.
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X