If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не съм много сигурен,въртят сучат,но в крайна сметка пак са си добре,на гърба на други естествено.
Явно са се свтнали,че времето на петрола изтича(алтернативната енергия чука на вратат) и решиха да изкарат някой лев от запечатаните си кладенци,това ще ги държи в играта поне още няколко години,докато по слаборазвитите държавици имат нужда от нефт,а те вече карат на ток
миналата година ходих в Лос Анджелис-нямате си и на идея колко електрички карат вече(фрии паркинг,фрии зареждане,няма данъци)
те нека си карат тролеи, то лошо няма, ама като няма петродолар, не знам кво ше праат ...
днес неа никой всичко празнува "независимостта" си .... каква пародия са тея идиоти, като си мислят, че са "независими и свободни" ... и всичко им е розово и си праат квот си искат, ама още някоя друга година и ше го лапнат до гърло ми се струва и то май доста дебел ше им дое за всичките години независимост и свобода .....
не съм много сигурен,въртят сучат,но в крайна сметка пак са си добре,на гърба на други естествено.
Явно са се свтнали,че времето на петрола изтича(алтернативната енергия чука на вратат) и решиха да изкарат някой лев от запечатаните си кладенци,това ще ги държи в играта поне още няколко години,докато по слаборазвитите държавици имат нужда от нефт,а те вече карат на ток
миналата година ходих в Лос Анджелис-нямате си и на идея колко електрички карат вече(фрии паркинг,фрии зареждане,няма данъци)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
днес неа никой всичко празнува "независимостта" си .... каква пародия са тея идиоти, като си мислят, че са "независими и свободни" ... и всичко им е розово и си праат квот си искат, ама още някоя друга година и ше го лапнат до гърло ми се струва и то май доста дебел ше им дое за всичките години независимост и свобода .....
недей така---нека бъде свобода---какво ти пречат.кйорав американец не виждам а и са възпитани хора.борсата им ще се срине много скоро.
Коментар
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
момчета днес сме последно нагоре .записваме ниво 17079-80 и вече започваме полека лека пързалката
утре квот се радват порадват.и от понеделник секирата започва.всичко е налице.всички нива са покрити и на седмична и дневна и часова и каквото се сетиш.сега събота и неделя твърдо примирие ще направят в украйна и бой по борсите.то и безработицата им падна абе цъфтят......дето се вика архитекте дни ни делят до шоуто
прав си пантеро . доле дърпам . и вече със страшна сила като онова на Ботева
утре квот се радват порадват.и от понеделник секирата започва.всичко е налице.всички нива са покрити и на седмична и дневна и часова и каквото се сетиш.сега събота и неделя твърдо примирие ще направят в украйна и бой по борсите.то и безработицата им падна абе цъфтят......дето се вика архитекте дни ни делят до шоуто
Чета,
И аз се радвам да се прочета от време на време, ама имайте в предвид, че всякакви люде е вероятно да го четат.
Кога нещо расте, докато си го затиснал яко с капака (украинска криза, сурова зима, слаба заетост и т.н.), какво става като махнеш капака?
Идва сезонът на отпуските.След 20 август най-рано.
Коментар