IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментарите ги отрази най-точно златото.Всичко мирише на вдигане на лихвите с 0,5 ,което най-вероятно няма да се случи по други причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

мисля да взема малко за едни бързи 15 процента
      коментари за данните

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Там не пипам. Ако обърне днес, ще изкарам пари за коври и от швайцарите.

.... За немските колиби путове на 18 продадох малко.
        мисля да взема малко за едни бързи 15 процента

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

да купим малко
          Там не пипам. Ако обърне днес, ще изкарам пари за коври и от швайцарите.

.... За немските колиби путове на 18 продадох малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Калифорнийската банка се оказа нещо много голямо. Направо се шашнах, че не бях чувал абсолютно нищо за толкова важна брънка.
            да купим малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
              Малиии FTSE-то като проби подкрепата какъв красив дроп направи.
              Калифорнийската банка се оказа нещо много голямо. Направо се шашнах, че не бях чувал абсолютно нищо за толкова важна брънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Малиии FTSE-то като проби подкрепата какъв красив дроп направи.
                дълъг дау таргет 32800

Коментар

• Малиии FTSE-то като проби подкрепата какъв красив дроп направи.

Коментар

• CS колците за утре са пак по 0,02. На това аз му казвам чудесно съотношение риск/печалба. Независимо, че този път ме съмнява да повтори миналия петък и да мине 3. Само казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Погледни Воновиа преди една година цените на имотите все още вървяха леко на горе, а цената на акцията тръгна надолу заради покачващите се лихви. В момента е под 50% от пика си през 2021-ва. А имотите почти не са се понижили

Погледни PSN в УК Август цените на имотите в УК правят връх а цената на акцията тръгва надолу. В момента е под 50% от върха си а имотите са на цени от преди година

Щом искаш да ги скъсяваш лошо няма, но все пак го обяви а не следварително ако паднат още 10% да се правиш на тежък "аз казах ли ви"
                      Лош момент избра. Пък и не играеш честно. Именно това посочих по-долу. Има определени сегменти и компании, при които няма голям мегдан за пропадане. За швабско писах вече, но и ОК е добър пример. Там дори строителите изглеждат подценени. Яд ме е, че точно те са ми малко трудни за разбиране. Вътрешният пазар на ОК ми е абсолютна тера инкогнита.

ОБАЧЕ! Чакаме фалити и прочие сур. Не е само прекият дълг. Имаш много привилегировани, имаш изкуствено държани дивиденти. Индустриалните паркове в САЩ например са уникално надценени. При малките жилища в големи и средноголеми градове в Европа имаме малко по-друга картина, обаче пък хората няма да имат пари за наеми и държавата ще се намеси..

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Охоо, надай се коньо на трава зелена!
                        Били отразени - хахахахха..... колко още имаш да отразяваш!
                        Тепърва ще отразяваш издути лихви..... тепърва ще отразяваш изпукали лоши ипотеки.....

п.п.
                        Ти освен двете развалени плочи за 'мъката' и 'магнита' други нямаш ли да въртиш?
                        То бива, бива еднообразен репертоар, ама......... кон с капаци има по-оригинално мислене от тебе.
                        Погледни Воновиа преди една година цените на имотите все още вървяха леко на горе, а цената на акцията тръгна надолу заради покачващите се лихви. В момента е под 50% от пика си през 2021-ва. А имотите почти не са се понижили

Погледни PSN в УК Август цените на имотите в УК правят връх а цената на акцията тръгва надолу. В момента е под 50% от върха си а имотите са на цени от преди година

Щом искаш да ги скъсяваш лошо няма, но все пак го обяви а не следварително ако паднат още 10% да се правиш на тежък "аз казах ли ви"

Коментар

Потъването на имотният сектор е отразено в цените на имотните компании още миналата година когато цените на имотите все още двжеха на горе
                          Това, ако излезе вярно, ще е за първи път. Естествено пазарът има различни сегменти, които имат собствени правила. Като цяло обаче имотите са изключително функция на достъпа до финансиране. Последното е все по-трудно и не виждам вариант да е отразено в цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Тепърва ще отразяваш издути лихви..... тепърва ще отразяваш изпукали лоши ипотеки.....

п.п.
                            Ти освен двете развалени плочи за 'мъката' и 'магнита' други нямаш ли да въртиш?
                            То бива, бива еднообразен репертоар, ама......... кон с капаци има по-оригинално мислене от тебе.
                            Надушвам ги и аз търсачите на платена любов ама под прикритие така

Коментар

Потъването на имотният сектор е отразено в цените на имотните компании още миналата година когато цените на имотите все още двжеха на горе

п.п.

Коментар

Да не продаде малко раншко
                                май рано си го купих

Коментар

Working...
                                X