IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• уауууууууууу връх на 8765,4 дори и в най смелите си мечти не съм го очаквал

пускайте къси че като мине 8351 да не кажете ама ти не ми каза . иначе вчера по сисибиси телевизията казаха - спокойно братя гниди бул маркета е непокътнат

мухахааааааа прост народ за трепане колко искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Волатилност само да има Ама на БФБ не знайно защо никой не обича волатилността
      Нормално е, няма къси, слаба ликвидност. Не съм търгувал на БФБ от 18 месеца.
      Имам малко акции, но не виждам причина да продължавам да инвестирам на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        LyondellBasell long, 25% down yestarday is a bit overdone ?
        hmm time to open my hedge fund. too good to waste my time

Коментар

аз я обичам и не плача като дете когато цените падат или се качват рязко

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Вчера и днес е благодат

Коментар

• Вчера и днес е благодат

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Равновесие, ти вчера изяде ли дръвцето?

Чисто любопитство
                Вчера дръвце днеска плодове Половината от загубите от вчера вече ги компенсирах.

Коментар

• Равновесие, ти вчера изяде ли дръвцето?

Чисто любопитство

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Ravnovesie, ти вчера беше песимист за чуждите пазари. Възможно е другата седмица да си промениш мнението за БФБ. Все пак Forex Master e надежден индикатор.
                    За България докато не видя какво мисли да прави следващото правителство и дали ще има изобщо правителство съм пас. Де да ги знам може наистина да ни набълбукат с 5 милиарда дългове или пък да решат да вдигат данъците или пък някоя друга глупост да измислят. До като не им видя номера не слагам пукнат лев на БФБ. Дянков преди яко ме беше изнервил с глупостите си, от тогава съм си обещал повече да не правя тази грешка. Като им видя бюджета, като им видя плановете и ако ми харесват може и да ги върна на 10%. Към момента общата ми позиция на БФБ е под 3% и се чувствам отлично с този процент.

Единствената причина да се инвестира на БФБ е ако българската икономика расте поне с два пъти по-бързи темпове от германската. Ако това не се случва не виждам защо просто да не инвестирам в германската.

Коментар

• Ravnovesie, ти вчера беше песимист за чуждите пазари. Възможно е другата седмица да си промениш мнението за БФБ. Все пак Forex Master e надежден индикатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Да,ама машините са по-прогнозируеми!!!
                        Ако играеш като машина. Ако играеш като човек има голяма вероятност да те прецакат.

Коментар

Машините като включат нагоре тренда става як. Защото самите машини играят по тренда и го подържат.

Всеки който играе на запад - особено в САЩ не трябва да забравя че срещу него стои машина, а не човек.
                          Да,ама машините са по-прогнозируеми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Таз седмица зелено,другата, тест още веднъж и тогава ша видим!!!Дим да вим!!!
                            Машините като включат нагоре тренда става як. Защото самите машини играят по тренда и го подържат.

Всеки който играе на запад - особено в САЩ не трябва да забравя че срещу него стои машина, а не човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              И по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
                              Таз седмица зелено,другата, тест още веднъж и тогава ша видим!!!Дим да вим!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Вчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.
                                Днес според мен съвсем навреме си беше срещу БФБ. нашият пазар просто не реагира на нещо на което реално погледнато трябваше да реагира последните месеци.

Аз лично предпочитам Софикс да играе с по-малко нагоре надолу според новоните и настроенията на запад. Вместо да скача като полудял по един месец в годината или да пада като камък пак в същия период.

Тези равни линии дето има тенденция да ги чертае нищо хубаво не носят. Когато върви такава линия а на запад върви нагоре или надолу това просто означава че в Софикс се натрупва напрежение или за нагоре или за надолу. И някой ще си загуби парите много много бързо - все едно дали е продал когато е било редно да държи или защото е купил когато е било редно да продава.

Всеки следяш представянето на компаниите ни би трябвало да е наясно че те не са изолирани от света. Индустрията се влияе от поръчки в европа. Туризма ни се влияе от това колко са готови да харчат западните туристи. Банките ни се влият от усещането за риск и цената на ресурса. АДСИЦите се влият от достъпността до кредити на купувачите. Всичко е навързано. И в същото време институционалните ни инвеститори дремят и си бъркат по дупките, до като всичко не стане очевидно. Спекулантите се надлъгват едни други и се чудят кой купува и кой продава вместо да се замислят защо се купува и защо се продава. Посредниците ни, малкото от тях които правят някакви анализи - са все или само бичи настроени за това което имат да продават и все мечи настроени ако са на кеш.

Изобщо една голяма пародия, за която реално повечето участници на пазара са си виновни.

Коментар

Working...
                                X