IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Вчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.
    Четох утрешния вестник - "....индексите заличиха загубите си от началото на седмицата...."
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      за момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
      Вчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        И по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
        Защото важните хора вече пият коктейли с водка в Милано... някои само водка
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
          И по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
          Така го усещам. Реално още няма никакви очевидни признаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
            за момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              са long ли си ферарио ? то и аз съм Long ама оционален, че кат се събудих нещо брокера ми се разкрещял, че ше ме накаже щото нарушавам правилата с кредита и са требе да се внимава .... да не ми покажат червен картон (разпродажба на позиции) ...
              Есте
              А брокера вземе ли мнго да се меси в решенията ти-не е добре работата
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• за момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре

Коментар

• Какви ралита, какви дълги, беее ?!?
                  Наближаваме "Нощта на големите червени свещи" хахахахахаха

Стоя си зад думите, че ще имаме дневна сесия, в която SP500 ша фърчи с 200 в насрещното надолу по баира

Не е препоръка, не знам какво е...
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    8600 дакса и надолу . айде нека кажем най много 8666 че са вярващи хората
                    До 8600 и после на 10500

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Да,трябва да се мисли и за коледното рали
                      Аз съм сложил чакаща на Сипа
                      са long ли си ферарио ? то и аз съм Long ама оционален, че кат се събудих нещо брокера ми се разкрещял, че ше ме накаже щото нарушавам правилата с кредита и са требе да се внимава .... да не ми покажат червен картон (разпродажба на позиции) ...

Коментар

• 8600 дакса и надолу . айде нека кажем най много 8666 че са вярващи хората
                        Last edited by the architect; 16.10.2014, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
                          Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
                          Да,трябва да се мисли и за коледното рали
                          Аз съм сложил чакаща на Сипа
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• а не бързаите . обема на минетка на дъното дакса кой ще го бие баба ми ли

Коментар

• Четвъртък не е лош ден за обръщане на посоката .

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
                                Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
                                Аз, всъщност даже днес отворих една такава но на Футси. Там ми се струва че корекцията се изчерпа. Пък и не е толкова волатилен като Дакс. Ще видим дали ще я държа толкова дълго колкото си мисля, но за днес поне така мисля

Коментар

Working...
                                X