Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеза момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеза момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеса long ли си ферарио ? то и аз съм Long ама оционален, че кат се събудих нещо брокера ми се разкрещял, че ше ме накаже щото нарушавам правилата с кредита и са требе да се внимава .... да не ми покажат червен картон (разпродажба на позиции) ...
А брокера вземе ли мнго да се меси в решенията ти-не е добре работатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Какви ралита, какви дълги, беее ?!?
Наближаваме "Нощта на големите червени свещи" хахахахахаха
Стоя си зад думите, че ще имаме дневна сесия, в която SP500 ша фърчи с 200 в насрещното надолу по баира
Не е препоръка, не знам какво е...До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение8600 дакса и надолу . айде нека кажем най много 8666 че са вярващи хората
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа,трябва да се мисли и за коледното рали
Аз съм сложил чакаща на Сипа
Коментар
-
8600 дакса и надолу . айде нека кажем най много 8666 че са вярващи хоратаLast edited by the architect; 16.10.2014, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
Аз съм сложил чакаща на СипаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
Коментар
Коментар