Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеДо тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017
До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017
До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеРъъъъъъст
Ще се видим на 10 000 точки
Коментар
-
Над 3 % на плюс
Такъв кеф за 3-те ми години на 2-те борси не помня..дано затворя така
Ма заслужавам си го де, от кефене че редовно бия индекса и бях стигнал за 10 месеца 16% ..та бях спаднал до - 1.5 оня ден...и се самоуспокоявах че още съм на плюс ако сложа дивидентите, ма бях сигурен че ще потъвам още...
И са кво ?
Имам още 20% кеш.....за жалост май познах че само до 1850 ще стигнем..
Ма карай, имам си и артии в неотменен мечи пазар в които да си влагам...
Яд ме е само де не закръглих жилетките на 5 стотака, дебнех с още 30 бройки на 92...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТези въпроси струват най-малко няколко трилиона долара
Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX
Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докога
Поне Русия Украйна ще се споразумеят там мърдане няма (главно понеже Украйнците няма къде да ходят).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКво става ся?
Кво да правим, да държим ли?
Да кешираме ли дългите и да отваряме нови къси?
Дали тва беше корекцията и сега ралито почва?
Или пак ще падаме?
Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX
Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докогаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеуауууууууууу връх на 8765,4 дори и в най смелите си мечти не съм го очаквал
пускайте къси че като мине 8351 да не кажете ама ти не ми каза . иначе вчера по сисибиси телевизията казаха - спокойно братя гниди бул маркета е непокътнат
мухахааааааа прост народ за трепане колко искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДано, но аз не бих го държал повече от 13-14 $ в следващите няколко месеца - освен ако нямаш инфо от Китайското полютбюро, че ще дръпнат повече отколкото са обещали
Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
ама тая кама трябва със затворени очи да се лови
http://www.streetinsider.com/Guidanc..._client=intbro
Коментар
Коментар