IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре, Дадено аз казвам че няма!

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    На бутилка марков алкохол, че ще видим до края на годината 10 000 при DAX ?

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
      До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017

До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.
      На бутилка марков алкохол, че ще видим до края на годината 10 000 при DAX ?
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• уауууууууууу 8853. да не повярваш късу другата седмица ще има скимтене

Коментар

• айди помпайте . нали знаете най накрая аз побеждавам . а този път много ще боли

Коментар

• До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017

До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
            Ръъъъъъст
            Ще се видим на 10 000 точки

Коментар

• Ръъъъъъст
              Ще се видим на 10 000 точки

Коментар

• Над 3 % на плюс
                Такъв кеф за 3-те ми години на 2-те борси не помня..дано затворя така
                Ма заслужавам си го де, от кефене че редовно бия индекса и бях стигнал за 10 месеца 16% ..та бях спаднал до - 1.5 оня ден...и се самоуспокоявах че още съм на плюс ако сложа дивидентите, ма бях сигурен че ще потъвам още...

И са кво ?
                Имам още 20% кеш.....за жалост май познах че само до 1850 ще стигнем..
                Ма карай, имам си и артии в неотменен мечи пазар в които да си влагам...
                Яд ме е само де не закръглих жилетките на 5 стотака, дебнех с още 30 бройки на 92...

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Тези въпроси струват най-малко няколко трилиона долара
                  Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX

Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докога
                  Същата работа и при мен, незнам само ако върне да кажем 100-150 пойнта дали да не затворя на печалба. Иначе ще държа но има логика за 5 цифрения ДАКС.
                  Поне Русия Украйна ще се споразумеят там мърдане няма (главно понеже Украйнците няма къде да ходят).

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Кво става ся?
                    Кво да правим, да държим ли?
                    Да кешираме ли дългите и да отваряме нови къси?
                    Дали тва беше корекцията и сега ралито почва?
                    Или пак ще падаме?
                    Тези въпроси струват най-малко няколко трилиона долара
                    Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX

Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докога
                    Attached Files

Коментар

• ай че 7777 иди . там отиди с твойте роднини в лас вегъз и дръпни ръчката

Коментар

• помпай еврейнооооооооо

Коментар

• Кво става ся?
                          Кво да правим, да държим ли?
                          Да кешираме ли дългите и да отваряме нови къси?
                          Дали тва беше корекцията и сега ралито почва?
                          Или пак ще падаме?

Коментар

• значи хващаш на дакса 8402 и сега до където дигне / дъната и върховете тука списиалистите и профисионалистите да кажат че както виждам са много/ , та ........................както казах сега до дето качи и после тоооооооочно от 8402 два пъти надолу . голям урожай ши е

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              уауууууууууу връх на 8765,4 дори и в най смелите си мечти не съм го очаквал

пускайте къси че като мине 8351 да не кажете ама ти не ми каза . иначе вчера по сисибиси телевизията казаха - спокойно братя гниди бул маркета е непокътнат

мухахааааааа прост народ за трепане колко искаш
                              Ево,нимой!!!Така е казвал адам,Арчи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Дано, но аз не бих го държал повече от 13-14 $ в следващите няколко месеца - освен ако нямаш инфо от Китайското полютбюро, че ще дръпнат повече отколкото са обещали
                                Виж CLF може да направи двойно - когато тръгнат да разпродават активи....
                                ама тая кама трябва със затворени очи да се лови
                                Виж за CLF това. Понеже не мога да я играя къса, няма и да я следя повече.
                                http://www.streetinsider.com/Guidanc..._client=intbro

Коментар

Working...
                                X