IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шостакович абе бях пуснал едно късо зло за 1000 щото те послушах пък то отиде ва 1300.е може ли така да ме мяткаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      ДАКС-а първа спирка 11 000.
      2ра спирка 12 000.
      Бай дъ дипс
      Мухо къде си тръгнал да се бориш със зехтина бе мухооооооооооооооо. обречен си депресииката чука на вратата мухоооооооооооооооооооооо

Коментар

• Бат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
        Чопнах мънинко UGAZ....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
          да чукнат някой от тия 358 , 853 това онова и ги потапям
          ДАКС-а първа спирка 11 000.
          2ра спирка 12 000.
          Бай дъ дипс

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Днес си струва дори повече от вчера.
            надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
            Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.
            Цъ.
            Сега да продаде малко и шефа на счетоводителя.
            И докато обясни, че не е това което си мислим.
            И ще е паднала на $35-40.
            Евентуално.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
              http://www.bloomberg.com/markets/rat...bonds/germany/

Germany Bund 2 Year Yield -0.17%

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
                Струва ли си тук?
                Днес си струва дори повече от вчера.
                надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
                Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.

Коментар

• беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
                  Last edited by the architect; 26.01.2015, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
                    Струва ли си тук?
                    Според мен да, и то доста. Но все пак си е малка компания и не е човек да вкарва голям процент в нея. Макар че на тази цена от днес си заслужава влизане мисля.

Коментар

• Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
                      Струва ли си тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                        алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф
                        Там най-серозно ударени са коняците, аз за това не сложих Реми Мартен. Шотландско уиски и водка обаче се пие в европа и в САЩ, а там са Перно Рикард и Диаджио.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата
                          алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф

Коментар

Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години
                            Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам
                              Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години

Коментар

кво сте кажес zа VF Corp?
                                Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам

Коментар

Working...
                                X