If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес си струва дори повече от вчера.
надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.
Цъ.
Сега да продаде малко и шефа на счетоводителя.
И докато обясни, че не е това което си мислим.
И ще е паднала на $35-40.
Евентуално.
Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
Струва ли си тук?
Днес си струва дори повече от вчера.
надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.
Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
Струва ли си тук?
Според мен да, и то доста. Но все пак си е малка компания и не е човек да вкарва голям процент в нея. Макар че на тази цена от днес си заслужава влизане мисля.
алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф
Там най-серозно ударени са коняците, аз за това не сложих Реми Мартен. Шотландско уиски и водка обаче се пие в европа и в САЩ, а там са Перно Рикард и Диаджио.
Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата
алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф
Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години
Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата
Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам
Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години
Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам
Коментар