IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    кво сте кажес zа VF Corp?
    Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Кой ще ти го връща този дълг То виваком добре, ама кой държи виваком
      кво сте кажес zа VF Corp?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        Vivacom EUR 400 million 6.625% Senior Secured Notes due 2018
        (6.0% YTW)

Мнениа???
        Кой ще ти го връща този дълг То виваком добре, ама кой държи виваком

Коментар

• Vivacom EUR 400 million 6.625% Senior Secured Notes due 2018
          (6.0% YTW)

Мнениа???

Коментар

• Стягаме ли се за гърците пичове айде че не остана.да видим що тъй пропадна тоз зехтин

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              стига с тоя паритет, нии нямаме $
              я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )
              25% Биотехи и фарма
              12% Ойл компании
              7.5% Фикс. дивидентни
              6.6% Перманентно ПФ
              6.5% Други ко
              5% Разни лев.къси
              4.5% Моментумни ротационни
              33% Кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Мдааа...вече направиха заявка че искат половината QE като най нуждаещи се
                Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...
                стига с тоя паритет, нии нямаме $
                я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )

Коментар

• няма бе човек питах у форекс форумо професионалистите де е дъното уж така да се ориентирам ,мълчат кът задници иначе много ги разбират нещата

Коментар

• аз съм доволен и от паритет после като избумка нагоре пак ще се наям . евро долар ми е най приятната игра в моминта мошаците ме гледат че пускам дълго натискат още по зверски надоле а доларя ей го 2 лефа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      нц големата секир идва с мойте приятели гърците у вторник . страхотни хора . много добри като хахото ,честни ,трудолюбиви . мухахаааааааааааааааа
                      Мдааа...вече направиха заявка че искат половината QE като най нуждаещи се
                      Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...

Коментар

• нц големата секир идва с мойте приятели гърците у вторник . страхотни хора . много добри като хахото ,честни ,трудолюбиви . мухахаааааааааааааааа

викам днеска барем 18358 да пусна пак от високо , слаба ракия брат ми . плюнчене
                        Last edited by the architect; 22.01.2015, 22:46.

Коментар

• Голямата секира ще доиде когато суровините почнат да растат, а залените хартийки продължават да са все така непоколибимо силни
                          Ще го поемем американския ... износ на инфлция

Коментар

• Златни условия от ЕЦБ, Швейцария, Дания и Канада, с добри очаквания за Япония, Китай. Следващите 15-18 месеца +30% всички главни индекси по света. Най-силно представяне за технологичните и финансовите акции.

Нямам препоръка.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                              не ми се мисли следващите 6 месеца какво ще донесат
                              1.8 лв на гущер ...няма лошо...до годин/к/а - 2

Коментар

• колко много неща станаха за 6-7 месеца - еврото падна, петролът, сега и КУЕ
                                някои ако е предвидил дори и само едно от тези неща трябва да е намазал
                                а юли беше 1.39 еврото.
                                не ми се мисли следващите 6 месеца какво ще донесат

Коментар

Working...
                                X