If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам
стига с тоя паритет, нии нямаме $
я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )
25% Биотехи и фарма
12% Ойл компании
7.5% Фикс. дивидентни
6.6% Перманентно ПФ
6.5% Други ко
5% Разни лев.къси
4.5% Моментумни ротационни
33% Кеш
Мдааа...вече направиха заявка че искат половината QE като най нуждаещи се
Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...
стига с тоя паритет, нии нямаме $
я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )
аз съм доволен и от паритет после като избумка нагоре пак ще се наям . евро долар ми е най приятната игра в моминта мошаците ме гледат че пускам дълго натискат още по зверски надоле а доларя ей го 2 лефа
нц големата секир идва с мойте приятели гърците у вторник . страхотни хора . много добри като хахото ,честни ,трудолюбиви . мухахаааааааааааааааа
Мдааа...вече направиха заявка че искат половината QE като най нуждаещи се
Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...
Голямата секира ще доиде когато суровините почнат да растат, а залените хартийки продължават да са все така непоколибимо силни
Ще го поемем американския ... износ на инфлция
Златни условия от ЕЦБ, Швейцария, Дания и Канада, с добри очаквания за Япония, Китай. Следващите 15-18 месеца +30% всички главни индекси по света. Най-силно представяне за технологичните и финансовите акции.
колко много неща станаха за 6-7 месеца - еврото падна, петролът, сега и КУЕ
някои ако е предвидил дори и само едно от тези неща трябва да е намазал
а юли беше 1.39 еврото.
не ми се мисли следващите 6 месеца какво ще донесат
Коментар