If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такава зомбирана тълпа - гледаш напълно са откачили, то акцията се е качила 5%. Един вика " Suck it all other companies in the world, love aapl" Те не знам какво очакват, с тази тежка акция, 5% са и 30 и нещо милиарда...
Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.
Това какво трябва да означава, че ми е отрицателна бетата, или че ми е положителна алфата??? Или чисто и просто, че за пореден път БАТЕ ФИСКО ГИ УБИВА!
Дан си станал златарче и ти бе
Дай да видим що държиш ?
Това какво трябва да означава, че ми е отрицателна бетата, или че ми е положителна алфата??? Или чисто и просто, че за пореден път БАТЕ ФИСКО ГИ УБИВА!
Бат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
Чопнах мънинко UGAZ....
Брях, то голям кеф били тези тройните бе, тамън кеширах 10% профит за по малко от денонощие
Стига да улучиш посоката обаче
Пу че не взех повечко вчера...
Фиско, ако тука вземат да кихат сериозно - смятай с онуй бфб бичо стадо що ще стане - ке се нас....т
Коментар