IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

NEXA, MT закрити
    А кои са с пожизнен хоризонт при теб?

Коментар

• Направо не е за вярване. Кой ги раздава тези пари не знам вече...
      Връщам се от Кауф..анд, напазарувал яко - диетичен хляб, кашкавал от тия -плащаш един - вземаш два, яйца XL размер, минерална вода от тия 11-литровите туби. поглеждам в платформата и всичко е възстановила. Цялата сметка. Даже са останали за един PUT на Nasdaq и се чудя веднага ли да го купя или да чакам 15900?

Коментар

• Зависи от акциите/секторите, но като цяло тепърва ще катерим. Ако дават добър дивидент, не бих пипал или бих продавал колци. При мен старческите (WELL/VTR) са прекалено нависоко и ми се иска да кастря... Ако нямаш суровини достатъчно, сега е моментът за нещо като VALE.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Днес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока
          NEXA, MT закрити

Коментар

• Днес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Ноемврийски PAAS 23 - нямам проблем да ме упражнят.
              Ха, тръгнало нагоре. Колко неочаквано. И танкерчетата (dht) на годишен връх. A газът сякаш се търгува по техника и отскочи от 4,9.

Мисля, че е добър момент за BOIL игра.

Коментар

• Продадох си М преди месец.Държах ги 1.5 години.Направих повече от 100 процента.Сега малко ме е яд ,само днес още 17% ъп

Коментар

• Дай акъл за каруците. Тези Marten знаеш ли ги?

Иначе пазара го разпрах с хастара.

Коментар

• Как сте колеги правите ли кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Виж Marten.
                      Гледах ги ама в сравнение с другите лагват, може би защото са специализирани. Ще видим другата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                        Вече съм в играта след голяма чудене :-) За съжаление изпуснах отварянето и не можах да взема добра цена за една от акциите а другите направо ги изпуснах.

Това е за момента: UEC, CSX, CF, SCCO, EXPE, JBHT, NSC. Има доста място и за още ама да видим как ще тръгне.

Също това е лично мое мнение и не е препоръка за търговия.
                        Виж Marten.

Коментар

• Вече съм в играта след голяма чудене :-) За съжаление изпуснах отварянето и не можах да взема добра цена за една от акциите а другите направо ги изпуснах.

Това е за момента: UEC, CSX, CF, SCCO, EXPE, JBHT, NSC. Има доста място и за още ама да видим как ще тръгне.

Също това е лично мое мнение и не е препоръка за търговия.

Коментар

• Ноемврийски PAAS 23 - нямам проблем да ме упражнят.

Коментар

• Днес/утре ще пускам въдици на 3 места, надявам се да хвана повечкото рибки
                              soxl за 17дек и 21 Ян на 27-26$ за към 2.6 до 4.5% премия съотв.
                              svxy за 19 ное @ 48 за около 1.4%
                              mara 29-30$ за 26 ное - 2.2-2.4%

Коментар

• Еее, най-после ги минахме 85-те долара.

Коментар

Working...
                                X