Moderna я омодернчиха мноо мощно. Язък че профуках парата иначе пак щях да си я купя на промоция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Аре ся отвесно, язе пък си мислим че се вири яко на горе.
Или просто си свикнала се да стърчи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Или просто си свикнала се да стърчи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе е като да няма, защото Тръмп приказва, приказва за инфраструктурни харчове, но си остана само с приказките
Това не го разбрах съвсем. Пък и ти като кейнсианец би трябвало да си за държавни харчове в този момент
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Не е като да няма, защото Тръмп приказва, приказва за инфраструктурни харчове, но си остана само с приказките
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНяма значение кой е Президент.
Това не го разбрах съвсем. Пък и ти като кейнсианец би трябвало да си за държавни харчове в този момент
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТия там са толкова корумпирани, че може свят да ти се завие Или правилната дума би трябвало да е алчни Но евала им правя така трябва. Имат си нов геостратегически опонент и ще направят всичко да са най-отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Приеха в Сената инфраструктурния план = повече инфлация = насдак надолу, дау нагоре. Не дългосрочно разбира се - щото дългосрочно всичко е нагоре. Просто за днеска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова ще мине нацяло, има подкрепа и сред умерените републиканци
После идва и $3.5 трилионният план. Ако и това мине, евала на Байдъна. Но там ще е по-сложно прокарването
Last edited by LuckyYou; 10.08.2021, 20:59.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Това ще мине нацяло, има подкрепа и сред умерените републиканци
После идва и $3.5 трилионният план. Ако и това мине, евала на Байдъна. Но там ще е по-сложно прокарването
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеПриеха инфраструктурния план = повече инфлация = насдак надолу, дау нагоре. Не дългосрочно разбира се - щото дългосрочно всичко е нагоре. Просто за днеска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?Last edited by LuckyYou; 10.08.2021, 20:38.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАве, а днес защо няма рекорд? Почвам да се притеснявам за пазара.
Коментар
-
Така де, но този ник го надуших какво е още на втората седмица. Още преди да имам конкретните доказателства
А и никът разрба, че е надушен и... стана забавно
Трябва и малко психология при прецнката с какво си имаш работа. Този случай е уникум. Учудва ме колко време трябваше да мине, за го разберат почти всички
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениевсеки се влияе от нещо, включително и ти. А дали са глупотевини се разбира в последствие - никой не е врачка и няма как да знае. Проблемът е че някои се правят на разбирачи и подвеждат наивниците като мен. Аз никога не бих казала, че нещо че скача или ще пада щото няма как да съм убедена в хазартна игра. Но някои явно го могат, а когато човек сам изглежда убеден в нещо лесно може да подведе неубедените
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Te това отвесно ли е, какви отвеси сме виждАли...
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш горд акционер на подлежащото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш горд акционер на подлежащото.
Коментар
Коментар