Кво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа де, ама кой е виновен... аз защо не се влияя от глупотевини?
Коментар
-
Да де, ама кой е виновен... аз защо не се влияя от глупотевини?
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеА как па ме е яд че разкарах ALB и взех умиращото SBSW повлияна от спеца Терзо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеЧе на колко си излязла? Аз днес я затворих MRNA. имаше период април и май, когато изкарваха, че ваксините спират напълно вируса и тогава се чудех дали не съм се претаковал като влезнах повторно. На тия цени не си заслужава да влизаш, разбира се. Като цяло не мисля, че MRNA технологията ще е решението, на което се надявахме. Бих се набил в някоя компания, която прави назална ваксина, но ме мързи да търся.
Сега всъщност затварям и Pfizer.
PFE си расте - що го махаш?
А как па ме е яд че разкарах ALB и взех умиращото SBSW повлияна от спеца Терзо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВзех MP че добре расте Как ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?
Сега всъщност затварям и Pfizer.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТо ясно, че ще катери MP. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВзех MP че добре расте Как ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?Last edited by jori; 10.08.2021, 00:16.
Коментар
-
Взех MP че добре расте Как ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?Last edited by IvelinaJensen; 09.08.2021, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.Last edited by IvelinaJensen; 09.08.2021, 21:11.
Коментар
-
съпротива от локален връх образуван около 10 ,00 бг време.. забравих ..instrument индексен фю4eрс DJIA E -Mini
https://ibb.co/8rddNs3Last edited by trade; 09.08.2021, 19:19.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар