IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Изненадан си от случващото се в Русия или ти е неприятно да те занимават с толкова тривиални и очевидни неща?
    какво се случва да не молят за (милост),запада
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Баси, като пусна Бумберг по цял ден (почти истерично и напомнящо стил Работническо дело) ми обясняват някакви пишмани експерти как се развива Русия.
      Щом е толкова важно, явно там е заровено магарето за движението на индексите, или пък ЦРУ има много сериозен фонд за реклама.
      Изненадан си от случващото се в Русия или ти е неприятно да те занимават с толкова тривиални и очевидни неща?

Коментар

• Баси, като пусна Бумберг по цял ден (почти истерично и напомнящо стил Работническо дело) ми обясняват някакви пишмани експерти как се развива Русия.
        Щом е толкова важно, явно там е заровено магарето за движението на индексите, или пък ЦРУ има много сериозен фонд за реклама.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          брау жорка сега ги дръж до 20000 хиляди. с коя чалгичка да те поздравя по твой избор

как е в германия значи от българите в германия по големи чалгажии не съм виждал

сипа да пипне 2056 и ва почвам
          1-во, ще държа или до 10100, или до 30 декември. Което първо се случи.
          2-ро, в Германия не съм бил никога и не знам как е.
          3-то, колкото до песента искам да ме поздравиш с Радо Шишарката - Вавилон. Ще ти постна само третия куплет да видиш за кво иде реч:

Ще отида във България
          да си карам аз бавария.
          Да се чудят все германци
          на моите дебели ланци.

Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            ми малко е грозно дам, освен да ги купи някой китаец или руснак .....
            Арабите държат дял в АМД и имаше надeжди че ще ги изкупят ,ама покрай спада на петрола едва ли е им е до това.
            За Advanced Technology Investment Company UAE става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
              брау жорка сега ги дръж до 20000 хиляди. с коя чалгичка да те поздравя по твой избор

как е в германия значи от българите в германия по големи чалгажии не съм виждал

сипа да пипне 2056 и ва почвам
              Last edited by the architect; 11.12.2014, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Майкъл виж кога им е падежа на облигациите и ако те устройва се качвай.
                Но ако не измислят нещо до падежа им, не очаквай нещо различно от 1 цент на ърнинг.
                И така до падежа.
                По принцип новата им шефка им е печена.
                Даже си мисля, че и тя беше купувала на около двойка преди години.
                чудя се дали да вземем нещо малко AMD, но графиката много неубедителна бе да му се невиди май ше останем на опциите за сега и при жълтурите ....

Коментар

Някой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=AMD&ty=c&ta=0&p=w
                  Майкъл виж кога им е падежа на облигациите и ако те устройва се качвай.
                  Но ако не измислят нещо до падежа им, не очаквай нещо различно от 1 цент на ърнинг.
                  И така до падежа.
                  По принцип новата им шефка им е печена.
                  Даже си мисля, че и тя беше купувала на около двойка преди години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Това не те ли притеснява
                    Debt/Eq 4.13
                    ми малко е грозно дам, освен да ги купи някой китаец или руснак .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      ДАКС на 9700 ?!?!? Чудесен коледен подарък. Утре ще напускам дългите
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Някой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?

Това не те ли притеснява
                        Debt/Eq 4.13
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Някой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Проти, ще залагаме ли, кой първи ще стигне 7$ - Браса или Валето ?
                            Страхотен тандем са напоследък..
                            Сложна стана играта... Правих си аз майтап, че PBR ще слязат до 7-8 и ме беше яд, че нямам кеш да си купя на 11
                            Особеното при тях (както знаеш) е многото политика и емоция вкарана в цената.
                            Аз например се водих единствено от резултатите за предизборните проучвания и ... мачовете на световното по футбол
                            Сега обаче идват тежки времена за целия отрасъл и ще натискат цената още.
                            Моята стратегия в случая се основава на следното:
                            1. тази компания ще я има още дълго време , повече отколкото ще търгувам на борсите.
                            причината - бразилците я приемат много лично - едва ли не като част от герба си ...
                            Затова държа да присъства в порфейла ми.
                            2. цената пада, но колко още - не може да стане отрицателна , да го ....
                            Мен тези нива (под 8 $) ме устройват, но ..... ще имам кеш януари
                            3. очаквам през февруари ОПЕК да намалят производството и цената на петрола да отскочи към 80
                            И още нещо , което ще натисне цената – следващите финансови резултати ще бъдат според мен повече от разочароващи.
                            Всички анализи, които прочетох казват, че очакват по-висок EPS но как ще го постигнат при спадащи цени на петрола само те си знаят.
                            А дълга им тежи, тежи ….

За Vale - и от него ще си взема независимо, че всички комодита са в бичи тренд .
                            Желязото по-трудно може да се замени като употреба ... за разлика от петрола.
                            Ама от друга страна знаеш ли до кога китайците ще стискат кисиите ....
                            Last edited by Protokol; 11.12.2014, 18:55.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• уау май скоро ще трепя пак американска цаца

Коментар

• Проти, ще залагаме ли, кой първи ще стигне 7$ - Браса или Валето ?
                                Страхотен тандем са напоследък..

Коментар

Working...
                                X