Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеБаси, като пусна Бумберг по цял ден (почти истерично и напомнящо стил Работническо дело) ми обясняват някакви пишмани експерти как се развива Русия.
Щом е толкова важно, явно там е заровено магарето за движението на индексите, или пък ЦРУ има много сериозен фонд за реклама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебрау жорка сега ги дръж до 20000 хиляди. с коя чалгичка да те поздравя по твой избор
как е в германиязначи от българите в германия по големи чалгажии не съм виждал
сипа да пипне 2056 и ва почвам
2-ро, в Германия не съм бил никога и не знам как е.
3-то, колкото до песента искам да ме поздравиш с Радо Шишарката - Вавилон. Ще ти постна само третия куплет да видиш за кво иде реч:
Ще отида във България
да си карам аз бавария.
Да се чудят все германци
на моите дебели ланци.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми малко е грозно дам, освен да ги купи някой китаец или руснак .....
За Advanced Technology Investment Company UAE става въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
как е в германиязначи от българите в германия по големи чалгажии не съм виждал
сипа да пипне 2056 и ва почвамLast edited by the architect; 11.12.2014, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМайкъл виж кога им е падежа на облигациите и ако те устройва се качвай.
Но ако не измислят нещо до падежа им, не очаквай нещо различно от 1 цент на ърнинг.
И така до падежа.
По принцип новата им шефка им е печена.
Даже си мисля, че и тя беше купувала на около двойка преди години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНякой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=AMD&ty=c&ta=0&p=w
Но ако не измислят нещо до падежа им, не очаквай нещо различно от 1 цент на ърнинг.
И така до падежа.
По принцип новата им шефка им е печена.
Даже си мисля, че и тя беше купувала на около двойка преди години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова не те ли притеснява
Debt/Eq 4.13
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеДАКС на 9700 ?!?!? Чудесен коледен подарък. Утре ще напускам дългитеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНякой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?
Debt/Eq 4.13За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Някой някви отзиви за AMD ? Ше го бъде ли на една двойка да га лапнем ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПроти, ще залагаме ли, кой първи ще стигне 7$ - Браса или Валето ?
Страхотен тандем са напоследък..
Особеното при тях (както знаеш) е многото политика и емоция вкарана в цената.
Аз например се водих единствено от резултатите за предизборните проучвания и ... мачовете на световното по футбол
Сега обаче идват тежки времена за целия отрасъл и ще натискат цената още.
Моята стратегия в случая се основава на следното:
1. тази компания ще я има още дълго време , повече отколкото ще търгувам на борсите.
причината - бразилците я приемат много лично - едва ли не като част от герба си ...
Затова държа да присъства в порфейла ми.
2. цената пада, но колко още - не може да стане отрицателна , да го ....
Мен тези нива (под 8 $) ме устройват, но ..... ще имам кеш януари
3. очаквам през февруари ОПЕК да намалят производството и цената на петрола да отскочи към 80
И още нещо , което ще натисне цената – следващите финансови резултати ще бъдат според мен повече от разочароващи.
Всички анализи, които прочетох казват, че очакват по-висок EPS но как ще го постигнат при спадащи цени на петрола само те си знаят.
А дълга им тежи, тежи ….
За Vale - и от него ще си взема независимо, че всички комодита са в бичи тренд .
Желязото по-трудно може да се замени като употреба ... за разлика от петрола.
Ама от друга страна знаеш ли до кога китайците ще стискат кисиите ....Last edited by Protokol; 11.12.2014, 18:55.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар