IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    Пип отдава ти се да познаваш тренда на много от компаниите...не си ли се замислял да пуснеш къси вместо да ги събираш по пътя надолу и после да ги чакаш да растат?!...?
    Познавам, трънки, да не съм Ванга.
    А и който го твърди си е най обикновен лъжец !!!
    Просто се мъчим да познаваме по често отколкото обратното.

Понеже не се имам за гуру си хеджирам позициите, специално олио сектора още над 100$ кога беше съм го захлюпил с двойно левърджнат къс SCO.
    Още тогава предполагах че ще иде къде 80$.
    А то може и наполовина на горното дори

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Бат Гойко, май тия уж храбри числа от преди 10-ина дена вече не са актуални.
      Такс лос селинга може и още по 5$ по надоле да ги откара...а дъно на олиото така и се не види на хоризонта...

2015 ми се чини че ще е голяма, цял един сектор потънал в кърви и ще реве за купуване, може би възможността на десетилетието, която не трябва да се пропуска.
      Пип отдава ти се да познаваш тренда на много от компаниите...не си ли се замислял да пуснеш къси вместо да ги събираш по пътя надолу и после да ги чакаш да растат?!...?

Коментар

• С пиисе долара знаеш ли колко неща могат да се купят в бедна българия.мноууууу

Коментар

Такс лос селинга може и още по 5$ по надоле да ги откара...а дъно на олиото така и се не види на хоризонта...

2015 ми се чини че ще е голяма, цял един сектор потънал в кърви и ще реве за купуване, може би възможността на десетилетието, която не трябва да се пропуска.
          Наистина стана много интересно и аз ги следя. Засега имам само малко Сийдрил, на 10-10,50 съм решил да удвоя. Оглеждам се и за Енско, но ми се иска на 20-22.
          Днес допълних OIBR вчера направиха продажба за 9 млрд, а капитализацията е 4 млрд.

Коментар

• Атака почвайте да ловите дъна тогазка най пада.мноу силна тази американска икономика.то подаръците вече си ги получих жоркаааааа

Коментар

• ДАКС на 9700 ?!?!? Чудесен коледен подарък. Утре ще напускам дългите
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Сидрил 10$, РИГ 15, Енско 20

Коментар

• до понеделник сме на 16 900 хахахаха ---дали ще стане точно така ще се види.

Коментар

• петрола го изкъртиха

с тоя петрол 2015 ще има отчети - по малко продукция по малко продажби и фондаменталистите ще разпродават нали Мухо
                    Last edited by the architect; 10.12.2014, 18:55.

Коментар

• сега познай пантеро дъртака какво ще си изрисува на дъното от три пъти

иначе пантеро добро коледно рали
                      Last edited by the architect; 10.12.2014, 18:22.

Коментар

• интересно ми е наско в коя ли секунда ще се изропа на 3200. програмисчето не иска някой да има къси преди тази секунда

Коментар

• ей изтестваго дакса туй нещо за два пипа под дъното бая стопове бичи мошевски изтрепах днес доволен съм ще се отдам на отдих

Коментар

• бичета за суджуци ще има ли в изобилие.18 000 засега се отлага за март-април но дотогава ще е цирково положението особено тази и другата седмица

Коментар

• свърши май проблема с гърция . цъцъцъ

Коментар

• уау чутура на дау

мухо измисли нещо по завъртяно мноу се изтърка

Коментар

Working...
                                X