Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by the architect; 11.11.2014, 21:22.
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРавновесие, дай някакви идеи за банки.европейски банки, без щати
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениецъцъ много силна тая американска икономика . многоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
ама 2015 ще е уникална година , а американци . че и избори идват и трябва да прецакаме черньо. республиките всичко са подготвили. пускам къси за 2014 , 2015 абсурдно е да устискат до 2016 . атомките ще ги дръпнатLast edited by the architect; 11.11.2014, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНай малкото заради диверсификацията в сектора, а и дивидента.
Инак знаеш че и аз имам GILD, ала до140$ ще продам половината от тях. 1/3 от разкешеното смятам да вкарам тук, та биотех сектора да си ми остане 20% от портфейла.
Не виждам за инвестиране нищо друго в което хамериканите да са много по добри от останалия свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е затворен фонд инвестиращ в неща, в които и аз мога да инвестирам. И всъщност го и правя, 10% им е GILD и щато им гледам портфейла то това им е и най добре представящата се акция. Не виждам защо да преминавам през тях за да си взема CELG, REGN, AMGN и BIIB при положение че мога и сам да го направя.
Не ме кефят затворените фондове за акции.
Инак знаеш че и аз имам GILD, ала до140$ ще продам половината от тях. 1/3 от разкешеното смятам да вкарам тук, та биотех сектора да си ми остане 20% от портфейла.
Не виждам за инвестиране нищо друго в което хамериканите да са много по добри от останалия свят.Last edited by pipbel; 11.11.2014, 11:14.
Коментар
Коментар