Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТръмпар съм, но това са мокри сънища. Чрез системни хватки е обречено. Някаква бърза търговия разбира се може. И късото на Твитър е за моментна игра само.
Дано не съм прав, но впечатленията ми от втора ръка са за пълно отчаяние. Ама форумните американци да кажат
~~~
На каква цена се каните да му влазете?
- 1 like
Коментар
-
Тръмпар съм, но това са мокри сънища. Чрез системни хватки е обречено. Някаква бърза търговия разбира се може. И късото на Твитър е за моментна игра само.
Дано не съм прав, но впечатленията ми от втора ръка са за пълно отчаяние. Ама форумните американци да кажат
~~~
На каква цена се каните да му влазете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttps://techcrunch.com/2021/10/20/tr...-truth-social/
Oй мале, поне половин хамерика ще иска се запише там.
Спака като го пуснат на борсата ще изригне за нула време в пъти.
Съчетано с едновременно шортене на твитъра....направо но брейнър си изглежда отвсякъде за правене на парички.Last edited by desperado; 21.10.2021, 11:11.
Коментар
-
https://techcrunch.com/2021/10/20/tr...-truth-social/
TRUTH Social app will be launched through a new company formed by a merger of the Trump Media and Technology Group and Digital World Acquisition Corp, listed on the Nasdaq, as per its statement.
Спака като го пуснат на борсата ще изригне за нула време в пъти.
Съчетано с едновременно шортене на твитъра....направо но брейнър си изглежда отвсякъде за правене на парички.
PS Eй на, докато излезе новината и вече спака е >50% нагоре примаркет
https://finance.yahoo.com/quote/DWAC?p=DWAC
Last edited by pipbel; 21.10.2021, 11:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Пандемията отминава, няма наратив вече за тях. Телемедицината е хубаво нещо, определено, ама поне средносрочно - друго си е око да види ръка да пипне, класиката е най надеждна.
Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТи кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.
Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.
Коментар
-
Бит...нята вече се търгува здраво етф-а им.
Гледам на платформата опциите ги пуснали. Ама през 5 цента стъпката.
Как да е, пуснах и аз 2 пута - 1 за 19 ное и 1 за 17 дек, на 33 и 30. 2% и нещо и 3.4 дават премия. Да видим ще ме уважат ли днес.
Макар че по ме сърби ръката да си купя путове.
При всеки нов етф в началото има ъп от ентусиазма, ма после корекция.
PS Айде на 1то вече клъвнаха, 2.06% чиста премийка до 19 ноеLast edited by pipbel; 20.10.2021, 22:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Майчицеее, това новините как вярно влияят на хората... Крамър спомена CTRA и цената на секундата излетя. Чак ми купиха безумния? ноемврийски кол на страйк 28,5.
Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
Решението е просто да не им дават толкова много.
Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.Last edited by terziеv; 20.10.2021, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНяма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:
(c)
Един от случаите, когато си прав без да искаш.
Решението е просто да не им дават толкова много.
Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.
- 1 like
Коментар
-
Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?
Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
Един от случаите, когато си прав без да искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента
Коментар
Коментар