If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато казах тези думи го направих напълно съзнателно. Беше се събрала една глутница никове, които твърдяха, че съм идиот. Аз съм изкарал повече от 30 процента. След като аз идиота имам над тази граница, то всеки който има по-малко от идиота също е идиот. За съжаление съм само 34 плюс процента за 2014, което го приемем като лошо представяне.
Никога не съм твърдял, че съм най-успелият.
dddd, ти ше надминеш и Deepak Narula бре, той беше напрайл 38% и го писаха и на луната ти с твойте 34%, спокойно моеш да застанеш до тея .....
незнам пантеро как пускат хората дълги . в края на месеца драгито ще каже че няма да купува нищо той си го каза още миналия месец , гърците ще изберат сиризчето и ще се оака положението - И НАЙ ВЕЧЕ НЯМА ХАМЕРИКАНСКО КУЕ . въпрос на дни е да го изропаме онова ..... да не казвам
Проблемът обаче според мен е, че говориш твърде абстрактно, твърде глобално. "Това ще се случи, онова ще се случи по света", "това правителство ще направи това, другото - онова" и няма никакви конкретни цифри, зад които заставаш.
Проблема зад математическите модели е, че като вкараш боклук на входа излиза боклук на изхода. Много е трудно да вкараш математически модел на човешката психология. Глобалното разсъждение е по-полезно от конкретното. То е като да дадеш риба на човек и да го научиш да лови риба. Има разлика между двете. Тук съм описал мнението си по въпроса. http://dinev.info/%D0%B7%D0%B0%D1%89...%D0%B8-%D0%BA/
Хващам те също в комплекси, като например "който не е изкарал през 2014 и 2015 г поне 30% е малоумник ". Това са тежки думи и всеки, който ги изрича е редно да застане зад тях. Какво имам предвид - просто дай твое предложение за този сценарий като ни разкриеш портфейла си .
Когато казах тези думи го направих напълно съзнателно. Беше се събрала една глутница никове, които твърдяха, че съм идиот. Аз съм изкарал повече от 30 процента. След като аз идиота имам над тази граница, то всеки който има по-малко от идиота също е идиот. За съжаление съм само 34 плюс процента за 2014, което го приемем като лошо представяне.
Атила, това е мнението ми по въпроса, но като го пуснах преди две седмици ме наредиха здраво. Долу горе съвпада с цитираното.
дддд, за първи път ще си позволя да коментирам твои мнения, тъй като съм си пийнал
Редовно чета мненията ти и що-годе съм съгласен с тях. Проблемът обаче според мен е, че говориш твърде абстрактно, твърде глобално. "Това ще се случи, онова ще се случи по света", "това правителство ще направи това, другото - онова" и няма никакви конкретни цифри, зад които заставаш.
Хващам те също в комплекси, като например "който не е изкарал през 2014 и 2015 г поне 30% е малоумник ". Това са тежки думи и всеки, който ги изрича е редно да застане зад тях. Какво имам предвид - просто дай твое предложение за този сценарий като ни разкриеш портфейла си .
П.П. Най-вероятно знаеш, че във форума има мнооооооооооооого по-успели хора от теб, които си разкриват портфейлите
77, винаги говориш защо американците бият негрите и никога за Русия. Неоспорим факт е, че руската икономика се срива. Също така е носпоримо, че прилагат системно мерки по възстановяване на социализма в класическата му форма. Времето ще покаже какво ще се случи. За съжаление над Русия пада тежжък и непрогледен мрак. Избраха да се върнат към средновековието. Темата е за NYSE така, че няма да влизам в детайли. В темата за Русия сме го дискутирали много пъти. Просто отговорих на поста на Атила.
Западното общество също има недъзи, но да ми предлагате като алтернатива руското, където те са десетки пъти по-големи е нагло и цинично.
Коментар