Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Направо не е за вярване. Кой ги раздава тези пари не знам вече...
Връщам се от Кауф..анд, напазарувал яко - диетичен хляб, кашкавал от тия -плащаш един - вземаш два, яйца XL размер, минерална вода от тия 11-литровите туби. поглеждам в платформата и всичко е възстановила. Цялата сметка. Даже са останали за един PUT на Nasdaq и се чудя веднага ли да го купя или да чакам 15900?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока
Коментар
-
Днес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНоемврийски PAAS 23 - нямам проблем да ме упражнят.
Мисля, че е добър момент за BOIL игра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Виж Marten.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеВече съм в играта след голяма чудене :-) За съжаление изпуснах отварянето и не можах да взема добра цена за една от акциите а другите направо ги изпуснах.
Това е за момента: UEC, CSX, CF, SCCO, EXPE, JBHT, NSC. Има доста място и за още ама да видим как ще тръгне.
Също това е лично мое мнение и не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Вече съм в играта след голяма чудене :-) За съжаление изпуснах отварянето и не можах да взема добра цена за една от акциите а другите направо ги изпуснах.
Това е за момента: UEC, CSX, CF, SCCO, EXPE, JBHT, NSC. Има доста място и за още ама да видим как ще тръгне.
Също това е лично мое мнение и не е препоръка за търговия.
Коментар
Коментар