IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Aз пак сложиш преди малко една лопата UGAZ.
    Както пада камата и е х 3 - достраша ме да напълня количката.
    Та да видим...
    Търговията с фючърси ми допада повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
      В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.
      Aз пак сложиш преди малко една лопата UGAZ.
      Както пада камата и е х 3 - достраша ме да напълня количката.
      Та да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Мисля, че се правят обратни сплитове, които, явно там където гледаш не са отразени.
        Ако имаше неотразени сплитове, те щяха да се виждат като гапове. Ако са отразени тогава цените от 2012 ще са в еднакъв мащаб с сегашните и могат директно да се сравняват.
        Тези ETF track-ват/умножават само днeвната процентна разлика, но не обещават нищо за по-дълги периоди.

Ето и пример:
        Някакъв индекс скочил с 8% от December 1, 2008 до April 30, 2009.
        3x ETFа, който го траквал вместо да скочи с 24%, паднал с 53%.
        3x short ETF-a вместо да падне с 24%, паднал с 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Как ги смятахте тези индекси,(UCO , UGAZ) че отразяват реално текущата цена
          UGAZ - цена сега 3 $ , цена на газ 2.8 $
          а същия 02.2012 е бил 50 $ при същата цена на газта
          Мисля, че се правят обратни сплитове, които, явно там където гледаш не са отразени.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
            В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.
            Как ги смятахте тези индекси,(UCO , UGAZ) че отразяват реално текущата цена
            UGAZ - цена сега 3 $ , цена на газ 2.8 $
            а същия 02.2012 е бил 50 $ при същата цена на газта
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ок.
              Чук 17358

абе тия от фед имам чуството че всеки ден почнаха да правят срещички
              Last edited by the architect; 28.01.2015, 19:28.

Коментар

• трудна работа
                Полска не мога да е продат zардади тсва което стана, увеле4ниа на капитала е трудно zаради shareholder structure, оства да продават assets zа да намалат RWA

моиа цел 8 евро, PUT 19-Jun-15 @ 8.0

Коментар

• това фалит ли ще значи скоро за Райфата . само да питам че ми е интересно в бъдеще как ще се развият нещата

Коментар

• Русия ще ги занули тези, мисля че там имаха 28 млрд. евро експозиция.

Коментар

• абе сто Raiffaisen: total collapse of the bank's bonds (from over 95c to 65c today).

Коментар

• Ха ха ха гледам и JPM му дали ъпгрейд - таргет 150.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Обаче не знам дали някой гледа туитовете тук долу вдясно са... http://finviz.com/quote.ashx?t=AAPL&ty=c&ta=0&p=d

Такава зомбирана тълпа - гледаш напълно са откачили, то акцията се е качила 5%. Един вика " Suck it all other companies in the world, love aapl" Те не знам какво очакват, с тази тежка акция, 5% са и 30 и нещо милиарда...

няма препоръка
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Тези пак изкъртиха мивките

Коментар

• Apple First-Quarter EPS $3.06 vs. Estimate of $2.60
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.

Коментар

Working...
                                X