Първоначално изпратено от jays
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗащо да не добавиш към позицията на компанията на която държиш ако цената е паднала значително и то не по причини фундаментални за компанията?
По скоро би трябвало някой да се чуди защо след като си купил някаква компания на някаква цена....и си сметнал че тази цена е ок....когато падне не си купиш пак но много по евтино.
- усреднявайки цената уж в своя полза (откъде си сигурен ?) увеличаваш непропорционално позицията в портфейла си. И така пренебрегваш другите позиции, които също си купил с не по-малка увереност ....
Не отричам, че съм го правил и то с успешен край ....
Предпочитам да отварям нова позиция, вместо да подсилвам съществуващите...
Как беше приказката : винаги ще има следващ трамвай, както и следващи възможности за вход.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
А защо не?
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова второто добре като стратегия, ама докато си на пусия може да не ти издържат нервите и пушката да гръмне....
Има и трети вариант, който някои прилагат ... да им се чуди човек - допълвайки по надолнището
По скоро би трябвало някой да се чуди защо след като си купил някаква компания на някаква цена....и си сметнал че тази цена е ок....когато падне не си купиш пак но много по евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение....на 10 мин чарт правим U фигура,която е силмо буллиш
....не бих продавал DOW от тук !!!
...но нека да видим затварянето !!!
търгувам единствено дау и ще ми е интересно да виждам мненията ти.........а относно затварянето трябва да има пропадане малко преди края
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле аз сутринта при 17 852 дадох 18 000 като цел------е тя е налице.сега казвам 17650 следваща цел------и понеже се имаш за познавач я кажи посока и цифричка
....не бих продавал DOW от тук !!!
...но нека да видим затварянето !!!
Коментар
-
Дай аргументи
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВиждам една тенденция,че колкото повече време минава от последния срив,толкова играчите стават по непредпазливи,по рискови,и все по малко вярват,че сривът е нещо трудно да се случи.
А е въпрос само някой да хвърли една пиратка на моравата пред белия дом за да се насерат за секунди борсите
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВиждам една тенденция,че колкото повече време минава от последния срив,толкова играчите стават по непредпазливи,по рискови,и все по малко вярват,че сривът е нещо трудно да се случи.
А е въпрос само някой да хвърли една пиратка на моравата пред белия дом за да се насерат за секунди борсите
....до WC да отидеш и си пропуснал 50 поинта
...помниш ли като гласуваха първя спасителен план и не го приеха FUCK осте го помня този ден
....абе яко яко
...cheers
Коментар
-
Виждам една тенденция,че колкото повече време минава от последния срив,толкова играчите стават по непредпазливи,по рискови,и все по малко вярват,че сривът е нещо трудно да се случи.
А е въпрос само някой да хвърли една пиратка на моравата пред белия дом за да се насерат за секунди борситеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
......
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗдравей,
Понеже разбиранията ми за търговията доста се доближават до твоите, много ми е любопитна стратегията ти при мечи пазар. Би ли откривал къси позиции или би търсил перспективни компании на ниски цени? Почти съм сигурен че е второто но все пак да попитам
Може да ви звучи...страннно но аз очаквам цикъла да завърши около 2020 година със СП около 3000. Това мислят в Голдмън Сакс и аз съм съгласен с аргументите им.
АКо ФЕД вдигнат лихвите...основния проблем ще е дебита на компаниите с които изкупуват акции и вдигат цените. Но също така смятам че ако нещата станат проблемни - ФЕД отново ще започнат да печатат. Дори няма да се учудя ако го направят успоредно с лихвите за да смекчат ефекта.
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗдравей,
Понеже разбиранията ми за търговията доста се доближават до твоите, много ми е любопитна стратегията ти при мечи пазар. Би ли откривал къси позиции или би търсил перспективни компании на ниски цени? Почти съм сигурен че е второто но все пак да попитам
Коментар
-
Ако стане това
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениенещо не са бляскави първите думи - гледам блоговете тука...Залагам на цена под 118 през този месец.
цените са зверски + датата е чак края на април. Не очаквам чудеса.
Ще купим още))
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнениеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе вярвам да коригира много.
цените са зверски + датата е чак края на април. Не очаквам чудеса.Last edited by Дебнем на замаушка; 09.03.2015, 20:33.
Коментар
Коментар