IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    брат е с този пост за по малко от 24 часа показа че не ставаш
    ...искаш да си го мериш с мен

...готов съм

.....чалгарче lets have it

Коментар

• американциииииииииииии копуваме ли диповете разрах че в америка много хора останали без ............ при хващането на падащия ношшшшшшш . от вчера до днесмухахааааааааааа

Коментар

• Явно за сега надделява сценарият за Japanification на Европа. Еврото се превръща в фъндинг валута. Големият въпрос е накъде ще отидат парите?
        Има и друг сценарий, при който се ускорява подемът на евро борсите, и доларови инвеститори идват и реинвестират еврата. Тогава еврото може да се вдигне парадоксално. Моето виждане е, че ще има още покачване, и е добре човек да се оглежда къде може да купи евтинко.

Нямам препоръка.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Зеления направо го размаза еврото, горкото....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            а не никво фибо имам атомка там
            да изгърми тогава тази атомка там

Коментар

• а не никво фибо имам атомка там

Коментар

до 17620 няма да мирясат . мама ми е казвала падащ нож не баряй . аз все да ги хвана - и сега деца кажете де са ми ръцете
                гледам те братле ти използваш 261 корекция ------аз ползвам 61.8 корекция.да за мен дъното поне за мен ще затворя около 18 750 и ще оставя 9-11 часа без отворена сделка след това да видим кое накъде

Коментар

• до 17620 няма да мирясат . мама ми е казвала падащ нож не баряй . аз все да ги хвана - и сега деца кажете де са ми ръцете

Коментар

ай тъй пантеро сеч сеч . бой по каската . ама още няма сополи това не ми харесва . требе си едно пиронче
                    е къде си приятелю.да пиронче ще има и дънцето близкото е на има няма 100 пипса още.да се надяваме да прекратя късата в началото на американската сесия ......

Коментар

• ай тъй пантеро сеч сеч . бой по каската . ама още няма сополи това не ми харесва . требе си едно пиронче

Коментар

• вчера дау +148 пипа.днес засега дау +105 пипа а има още

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                          ...Dow е първата ми лубов,да си говорим за него за мен сте е удоволствие

...въпреки че sega играя S&P500.....застото ааааа waw дълга тема но компаниите в Dow са теjички техниката малко както и да е...

...според мен U фигурата е inplay S&P500 затвори над 2077.50

...иначе казано Дами и Господа добре дошли на совалката S&P500,която пътува към нов връх,но не забравяите да си проверите парашута<2077-2067> в случаи на аварии

....поjелаваме ви прятно пътуване до марс<2200>
                          ....from NYSE with love

...хихихи cheers
                          брат е с този пост за по малко от 24 часа показа че не ставаш

Коментар

....+19pips,+33pointsS&P500,no losers so far only 85% trades
                            ....cheers
                            брат ти си най големия....or my brother you are the biggest.......как го приемаш по добре

Коментар

...buyUSD/JPY 121.16...stop 121.03....take profit 121.35......85%
                              ....+19pips,+33pointsS&P500,no losers so far only 85% trades
                              ....cheers

Коментар

• ...buyUSD/JPY 121.16...stop 121.03....take profit 121.35......85%

Коментар

Working...
                                X