If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ние покрай тях също тоже.
Готин ден - валето, браса, ураня, жилетката, транса и много други - флай бейби флай
Ма на ол тайм хай на индексо и портфейло - вместо да си плюя в пазвата - мъдра добавка към седесе-то предпочетох
ти на колко места си се разхвърлял бре, колко джаджи имаш в котела ?? СДС БСП, Бръсначки, Вале Дама Поп .... Терца майорна ....
И ние покрай тях също тоже.
Готин ден - валето, браса, ураня, жилетката, транса и много други - флай бейби флай
Ма на ол тайм хай на индексо и портфейло - вместо да си плюя в пазвата - мъдра добавка към седесе-то предпочетох
Тея отиват да пипнат луната, ааааайде един шорт стоп на 2175 на Сипот ше почакам и Съсела да покаже нос на нови върхове и на него ше му ударя една панасерка със един стоп на 1350 .......
Мдаа, бетер Вуте вс Нане театро си има там.
Ма може, може, ти глей пак като повтори 2012г. на бфб - дали не може
От друга страна пък туканка ако се повтори есента на 2011 - познай кое ще избера
Кастро аре ти си фтора покана каката няма да дава, последно повикване за винарни и ракиени опциии ти си
Дори да отбележим спад през май, целта е доста над 20 000 при Dow Jones.
Понеже тия седмици се загледах в някои компании от военно-промишления комплекс, но акциите им ми се видяха скъпи, в момента съм на позиции с няколко компании, но с борсов арбитраж, а не чисто спекулативни позиция. След арбитражите от преди година-две и тази година, на злато и платина, тази дейност започна да ми харесва, защото е сравнително по-безрискова от спекулацията с цените, но си има и недостатъци. Парите се трупат бавно и е много по-силно капиталоемка заемайки ресурси от акаунта или акаунтите. Компаниите са сходни по дейност и въпреки, че в някои дейности се допълват и дори имат съвместни проекти, то са конкуренти в бизнеса с високотехнологични и скъпи оръжия, а със започналата нова студена война и наново започващото световно въоръжаване, смятам, че акциите им скоро ще са близки една до друга по стойност.
ПС: И точно в тази връзка се сещам, че човек си струва да огледа акциите и на британските и скандинавските компании. По случайност имам познат който работи в един от големите световни конгломерати, но който е с норвежки капитали и основни собственици, та смятам да го питам за някои неща и да ги сравня с един от големите британски производители на оръжия.
Архито кратунките си се наопаки ги гледа май...
Ти що си пак с ново име бре, пак ли се изцепи и те баннаха отнейде...
Яка самба днес, ма няма лошо, само те останаха от тухлите да ралят.
Миналата година индоджипситата, тая година чайниците и рашъните изкъртиха мивките.
Някой туканка бе предрекъл смъртта на брикса...преувеличено естествено , същата работа като при тебе и зеления - колкото повече го мразиш - по силен става
зеления ше зааапе пръта, никкав BRICs нема да мре колко и да им се иска ..... настъпва ерата на циганите и залязва зеления или по-скоро на зеления ше му се наложи да се посвие малко у чурупката си, че на 300 милиона човеци и половината без работа тея 18 бимберици са им малко мнооо и ше треа да ги разтоварат леко ..... нешо мноо излизат извън чергата си. Е не веднага ама една петилетка ше отнеме време .....
Аааа иначе да тоя от Холандия се почуства Бог и си мисли, че мое да да ме запре, мое ама аз моа да си праа акаунти до сабале и па нема спиране нема IP нема MIP .....
аре па ти нидей рива ве, не вийш ли, че тва е за рибите и е кацнало на EMA50 на дневна и има дупка там на шестицата остай ги да се качват, то па ше слезе нема къде да хои ...... нека уж тръгне после кат се върне и тек тагай и кат гледам става от на Архитекта чутурите ама за на гори .....
Архито кратунките си се наопаки ги гледа май...
Ти що си пак с ново име бре, пак ли се изцепи и те баннаха отнейде...
Яка самба днес, ма няма лошо, само те останаха от тухлите да ралят.
Миналата година индоджипситата, тая година чайниците и рашъните изкъртиха мивките.
Някой туканка бе предрекъл смъртта на брикса...преувеличено естествено , същата работа като при тебе и зеления - колкото повече го мразиш - по силен става
Eстествено че така ще стане, мърфи лоо
Почти 9 % вече и не спира неговата верица...ма няма бягам след нея, макар и все още да ми е почти 20% под средната.
Се ще даде пак възможност по ниско, джилезо маркета няма да се оправи скоро...
аре па ти нидей рива ве, не вийш ли, че тва е за рибите и е кацнало на EMA50 на дневна и има дупка там на шестицата остай ги да се качват, то па ше слезе нема къде да хои ...... нека уж тръгне после кат се върне и тек тагай и кат гледам става от на Архитекта чутурите ама за на гори .....
Добре че изчаках повечко, вече над 40% арбитражната им.
Току що кеширах 1/3 от Браса след като категорично ми задмина средната.
Надявам се пак да даде възможност около 5...Дилма има още бая време на власт...
Ма не съм допълнил Валето, ще поизчакам по близо до 5.5 поне и по сериозна капитулация...пуста лакомия, само да не стане като браса де го чакалих на 4.20...
Eстествено че така ще стане, мърфи лоо
Почти 9 % вече и не спира неговата верица...ма няма бягам след нея, макар и все още да ми е почти 20% под средната.
Се ще даде пак възможност по ниско, джилезо маркета няма да се оправи скоро...
Коментар