IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    То това дето съм го дал си е като опция по принцип. Следващите няколко години или се печели по 10 та дори и по 20 или се губи всичко.
    бре това изглежда доста добре само, че има една дупка там и трябва да мине още веднъж като мине ше го метна и зависи от цената на литий
    А с опцията не се губи всичко бе, защо да се губи

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      тва ше го погледна и разуча, ама ей тва са цени , а не некви от по 100$ или 500$стин на такива цени само жълтеница съм склонен да купувам друго нищо
      То това дето съм го дал си е като опция по принцип. Следващите няколко години или се печели по 10 та дори и по 20 или се губи всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        http://www.google.com/finance?q=TSE%...I6KawwPhwYDYAg

Ето ти нещо за стинки, ама ако удариш кьоравото с него искам бутилка уиски
        тва ше го погледна и разуча, ама ей тва са цени , а не некви от по 100$ или 500$стин на такива цени само жълтеница съм склонен да купувам друго нищо

Коментар

Аре бе Кастро кви са тея по 100 кинта парчето все където пускаш, дай нешо за 10/20 кинта като от Илиенци, кви ги намираш все едни маркови цени не моа да разбера да му се невиди
          http://www.google.com/finance?q=TSE%...I6KawwPhwYDYAg

Ето ти нещо за стинки, ама ако удариш кьоравото с него искам бутилка уиски

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Хубав моментум при нефтеняците напоследък.
            Рашъните ми са в топ 3 пърформънс тая година и вече излязох на зеленко, енско - тоже, а и при най големите ми от TGA някакви само 4% ме делят от средната.
            Ма си добавих мъдричко аз още малко SCO....

Растежната част от пф ми се представя доста по слабо от останалата днес.
            Ама ей туй набира хубава скорост за рали:

http://finviz.com/quote.ashx?t=LYB

След като я взех чак после забелязах че и тоя мискинин се е включил..
            А ваша милост по какво си се облизвате напоследък ?
            Аре бе Кастро кви са тея по 100 кинта парчето все където пускаш, дай нешо за 10/20 кинта като от Илиенци, кви ги намираш все едни маркови цени не моа да разбера да му се невиди

Коментар

• Хубав моментум при нефтеняците напоследък.
              Рашъните ми са в топ 3 пърформънс тая година и вече излязох на зеленко, енско - тоже, а и при най големите ми от TGA някакви само 4% ме делят от средната.
              Ма си добавих мъдричко аз още малко SCO....

Растежната част от пф ми се представя доста по слабо от останалата днес.
              Ама ей туй набира хубава скорост за рали:

http://finviz.com/quote.ashx?t=LYB

След като я взех чак после забелязах че и тоя мискинин се е включил..
              LyondellBasell Industries comprises 2.5% of the Soros Fund Management portfolio as of Dec. 31. The 2.8 million-share positions was a new buy for the fund in the most recently reported quarter.
              А ваша милост по какво си се облизвате напоследък ?

Коментар

• ей го чичо ти DOW с фючърсите леко е паднал с 200 пункта и всички останали само фашагите са бетон .....

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Нищо не казвате за ядрените преговори?
                  Официално споразумението ще бъде финализирано и подписано до 90 дни.
                  Какво става, ако на Иран бъде дадена възможността да търгува свободно петрола си и санкциите отпаднат, дори поетапно?
                  В момента страната е 4/5 по резерви в света.Май няма смисъл да се пазаруват петролни акции докато няма подписан документ? Израел със сигурност ще се опита да сложи прът в решаването на въпроса.
                  е кво да ти каем, не виж, че затвориха магазина още на обед и понеделника, опа начи вторника щото "на Запад" Великдена е ей са като отвори с неква дупка и ше се видиме у чудо А тоя кенеф израелския напрао лошо му е станало и само някви картинки с бомби показва там в UN ..... ама никой не го чува щото ако има мизерия в Иран, Русия и Китай ше изметат всеки американец от там .....
                  Китай вече пратиха първите военни там в Йемен и са ше изметат всичкото циганин от там ........
                  Last edited by michaelis; 03.04.2015, 21:11.

Коментар

• Нищо не казвате за ядрените преговори?
                    Официално споразумението ще бъде финализирано и подписано до 90 дни.
                    Какво става, ако на Иран бъде дадена възможността да търгува свободно петрола си и санкциите отпаднат, дори поетапно?
                    В момента страната е 4/5 по резерви в света.Май няма смисъл да се пазаруват петролни акции докато няма подписан документ? Израел със сигурност ще се опита да сложи прът в решаването на въпроса.

Коментар

Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

China Becomes Global Lender Of Last Resort With Bailout Of World's Most Indebted Oil Company
                      http://www.zerohedge.com/news/2015-0...ed-oil-company
                      http://www.thestreet.com/story/13100...o&cm_ven=YAHOO

Тези нови правила не ми звучат добре за PBR, макар че не са мандатори, демек, ако щат ги спазват.Някой се е излъгал, че ще се осветлят нещата.

The recommendations come amid an ongoing and widening corruption scandal at Petrobras, which has been dealing with allegations of bribery and money laundering.

Brazil has 30 publicly traded companies operated by the government, eight of which are in the benchmark Ibovespa stocks index. Leonardo Pereira, head of Brazil's regulator, and Edemir Pinto, president of stock market operator BM&F Bovespa, said in a presentation Thursday at the stock market in Sao Paolo that the proposals for these state-run companies include greater transparency and stricter internal controls.

The rules would not be mandatory and are focused on state companies both public and private. These companies make up 25% of average daily trading volume, according to the Wall Street Journal.

Petrobras announced Wednesday it had signed a $3.5 billion financing agreement with the China Development Bank.

Коментар

Чи то си лети почти 2 седмици вече бе...ако не си забелязал
                        ми не не ги гледам акциите, погледна чат пат у вестник шок кво пише и те така ти на колко си вътре

Коментар

Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

China Becomes Global Lender Of Last Resort With Bailout Of World's Most Indebted Oil Company
                          Чи то си лети почти 2 седмици вече бе...ако не си забелязал

Коментар

• Колеги PBR май ше лети, ей го пише го в Скандално Жълто

Коментар

Ooo, Мишо техничарчето, нали я чакаше на 30$ и ме заклеваше преди година че там ке иде, много си дигнал таргетите нещо...
                              Хайде де, не чакай, открий къса на гилда и чакам да го обявиш публично тук...
                              "Gilead Sciences to be Added to S&P 500 Index" аа ей го ше го слагат тука, таман точно кат е на 2 и кусур после кат послезне на 1500 пестин и Жилетот треа да следва индекса майка

Хм ае Кастро тва тея такова ли нешо прааат, аз викам светия граал намерили, а те грипове там и ги пускат чат пат от лабораториите да се разходат напред назад

http://www.gilead.com/medicines/request-information
                              Lexiscan - Lexiscan (regadenoson) injection is a prescription drug given through an IV line that increases blood flow through the arteries of the heart during a cardiac nuclear stress test. Lexiscan is given to patients when they are unable to exercise adequately for a stress test.

Та то тва и с аспирина стаа ве за кво са ми GILD и тва

TAMIFLU - а па тва е ебаси тъпотията пиеш само домашна, и жулиш чесън и си готов ....
                              Last edited by michaelis; 02.04.2015, 10:23.

Коментар

Ooo, Мишо техничарчето, нали я чакаше на 30$ и ме заклеваше преди година че там ке иде, много си дигнал таргетите нещо...
                                Хайде де, не чакай, открий къса на гилда и чакам да го обявиш публично тук...
                                а да бе точно къси на акции ше влизам такива побъркани като вас да ме изгърбят там Ше слезне на 30, кога не мога да ти кажа, но има дупка там, а всички дупки рано или късно се запълват - гаранте
                                Са малко до 70тка може и Май после пак малко фандък ше ви пуснат и след туй ше ви изтрещят, тва нема да хои на 1000, Путлер така е наредил .LOL
                                Тва Жилетката не го знам в кой индекс е, ама в който и да е, нешо всичките са мнооо балонясали, то бива бива манипулация ама то си еба пипера, та кат слезнат индексите тва нема да остане безучастно и то
                                Сега съм шорт на Съсела, че ше стои там под 1300 други шортове неам, ааа и доларот и него продаам ....
                                Last edited by michaelis; 02.04.2015, 12:39.

Коментар

Working...
                                X