Гърция застрашава световната икономика, предупреждава АЦБ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде майкъле чертаем чутурата на фашагата и бай бай западнали икономики
къдо дакс . пак ми тикате парите в ръцете , хора от израел
от тука нагоре през 100
вчера се подведох по тази новина от лас вегъз . немската икономика наистина излезе много силнаглей там фобо нивата ако отскача и се куми нещо и неще нема на доле ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМдаа, бетер Вуте вс Нане театро си има там.
Ма може, може, ти глей пак като повтори 2012г. на бфб - дали не може
От друга страна пък туканка ако се повтори есента на 2011 - познай кое ще избера
Аз остаам при винарните и ракиените опции там е гуша .... не голема гуша, но редовно като Тотото, а аз тва искам ... и чакам мойте момци да запалят мотовилката от GDXJ
Коментар
-
Преди близо 5 години, на 6 май, 2010 г., Сарао успява само за ден да срине Dow Jones Industrial Average с близо 1000 пункта. По време на рязкото падане на акциите, поне една от всеки 5 поръчки за продажба е подадена от британския трейдър.
ей много ме кефи американците като почнат да ни учат на мъдрост . брокерчето било продало трилиони и съборило пазара . оле майкоооооооу
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеА какво мислите за AMD? Компанията струва по малко от 2 милиарда, а 2016 се очаква да пусне процесори по революционна технология?
Крепи ги процесорчето за конзолите на Майкрософт и Сони. Но то има живот средно 6-7 години и пик в продажбите нейде по средата на периода. Ако не се лъжа, тази година сме нейде около пика и въпреки това положителен ърнинг се не вижда. Кога?
Ако си прав, че имат обещаващо процесорче в роудмапа за 2016, то имай в предвид, че по това време ще имат няколко стотинки кеш и нужда от пари за да ангажират с продукта някой производител да го произвежда. След това следва обичайните рискове при пускане на нов продукт с годните бройки. След това влиза в действие правилото на производителя (независимо дали е ГлобалФаундри, ТСМ или друг) "купувай" или "плащай". Тоест, ще им трябва нов кеш и тук вече и моята фантазия стига до предела си.
Ако наистина виждаш там революционна технология, кажи за какво става въпрос, поне да помечтаем. Иначе е ясно, че ако се мисли АМД, то е някъде около тази цена $2-2.20. Аз обаче вече не изключвам вероятността тази съпротива да падне.
Коментар
-
Всичко необходимо за търговия с петрол
За информация: На 22 май 2015 г. ще се проведе Мастър клас "Как да се печели от петрол през 2015 г."
Коментар
-
Tия 2 жребеца gild & ibb малко ме нервиха вчера на фона на ъпа на маркета, ала днес се отплащат подобаващо. Добре че вчера си взех и малко bib, здраво би бип пада днес...
Носят се слухове че Акман си е взел здрава порция в гилда, а и други че скоро ще има придобивка или на вертекс, или на ахилон или на интрасепт.
Мен да миташ и ентата биха могли да добавят покрай другите.
Каквото и да е - могат да си го позволят, червиви са с кеш и все по червиви ще стават.
Коментар
-
айде майкъле чертаем чутурата на фашагата и бай бай западнали икономики
къдо дакс . пак ми тикате парите в ръцете , хора от израел
от тука нагоре през 100
вчера се подведох по тази новина от лас вегъз . немската икономика наистина излезе много силнаLast edited by the architect; 21.04.2015, 12:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеоттатъка тея в другата секция тея се надлъгват с тая БФБ въртат едни пачки едни инвестиции, чудесии лудница брате ....Как всичките праат по 200% печалби кат има 20 леа оборот на тая смешна измишльотина не знам ...
Ма може, може, ти глей пак като повтори 2012г. на бфб - дали не може
От друга страна пък туканка ако се повтори есента на 2011 - познай кое ще избераLast edited by pipbel; 20.04.2015, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоко купил съм чесънче . че ги намажем и с малко оцетец и биотехнологиите ще подействат . така ще съборим насдакКак всичките праат по 200% печалби кат има 20 леа оборот на тая смешна измишльотина не знам ...
Коментар
Коментар