If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всяка 2 ра дума ти е мухааааааа....какво трябва да значи това? Нещо оригинално ли?
Не искам да се заяждам ама отдавна искам да те питам.
Защо не вземеш да напишеш нещо смислено...а не да изразяваш странни за мен емоции от този тип което главно правиш.
е малко да се посмеем . пак казвам гледай за числата 358
Всяка 2 ра дума ти е мухааааааа....какво трябва да значи това? Нещо оригинално ли?
Защо не вземеш да напишеш нещо смислено...а не да изразяваш странни за мен емоции от този тип което главно правиш.
Виж какво, човекът се забавлява. И мен понякога ме учудва, но в крайна сметка този живот е толкова неприятен, че какво лошо поне един човек нещо да се радва. Да ни е жив и здрав...
как е американцииииииииииииииимухахаааааааааааааааааааааааа
Ти на колко години си? И от къде си?
LNKD и TWTR направиха по една корекция заради лош отчет и очаквания за спад в приходите...ама то я камилата я камиларя и съм в питанка към момента дали да не си натваря малко и от двете позиции...ако някой ги следи ще ми е интересно и неговото виждане по въпроса...
иначе от нефтеняка ми остана малко SDRL и NADL като едните ги държа с надеждата че след време пак ще има дивидент което към сегашната цена изглежда доста добре,а вторите са ми малко като ТОТО ако евентуално стигнем пак 90-100 долара за барел
сега като видях шумахера и пак си спомних как мръсно отскочи от 8358 тоя дакс . мисля че следващите 10 години ще го закарам на 1 долар и 35,8 цента. приготвил съм страхотни изненади в джобчето
LNKD и TWTR направиха по една корекция заради лош отчет и очаквания за спад в приходите...ама то я камилата я камиларя и съм в питанка към момента дали да не си натваря малко и от двете позиции...ако някой ги следи ще ми е интересно и неговото виждане по въпроса...
иначе от нефтеняка ми остана малко SDRL и NADL като едните ги държа с надеждата че след време пак ще има дивидент което към сегашната цена изглежда доста добре,а вторите са ми малко като ТОТО ако евентуално стигнем пак 90-100 долара за барел
Приключвайте с XLP, IYR,IBB,XPH,ITA сектори. Респективно с фармацевтичния, биотехнологичния сектор, Aerospace, Consumer staples, real estates. Фармацевтичния до към края на месеца но другите са аут. И ако някой толкова много иска да е на пазара може би финансовия и GDX - Gold Miners ще са най добрите според мен въпреки че аз продължавам да съм аут.
Коментар