Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Не пропуснах гилд на 96$, и на 95-94 ако даде - няма.
А и малко ябълки сложих, да има ...за DGI - то..
Изкушавам се да направя един арбитраж PBR / VALE , ала чакам да стане 15% разликата..то почти там де....Last edited by pipbel; 01.04.2015, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТук мислим различно. Когато смяташ нещо за ценно, го пазиш от посегателства и го продаваш на цената, която смяташ за спаредлива.
Решиш ли да правиш благотворителност, просто го правиш. Няма такъв филм цена $1000 тук, а $94к или колкото е там в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо добре 1000 долара от нула и по добре 1000 долара за теб отколкото за конкуренцията. Кога мислиш че Индия ще може да си позволи да плаща цени като за развит свят.
А, и между другото патентната защита не важи за Индия. Тези си имат собствена представа за интелектуална собственост.
Решиш ли да правиш благотворителност, просто го правиш. Няма такъв филм цена $1000 тук, а $94к или колкото е там в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРеално ако човек махне по едни десетина компании, в които всичко е растеж, то това което остава се оценява доста консервативно.
...Но резултататите в следващите 20 дни ще покажат дали е частен случай.
Аз смятам, че курсът на долара има значение.
За разлика от 2000-та година когато технологиите са били нова парадигма, без значение какви са им отчетите, днес са на пазара и продават. И отчетите имат значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕкспрес скрипт които имат ексклузивен договор с Аббви не докладват колко рецепти изпълняват за векира пак. Без техните данни продажбите на векира изглеждат доста по-слаби от очакваното. Около 5-6% пазарен дял, вместо към 10%. Това натиска цената на Ента, а и на Аббви, но в същото време пък и Гилд не расте. Все пак до като не излязат данни за реални приходи и продажби всичко е гледане в тавана, защото сегашното тримесечие е реално първото в което правят продажби.
И после ще ми говорят всякакви корифеи че бфб била евтина......
Дори и ябълката ще се изчерви от срам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИмам също и малко SQM.
Между другото много съм разочарован от GILD въпреки, че не участвам там.
Косвено ми бият ENTA.
Още не мога да разбера с какъв акъл са споделили ноу хау с индийски производители.
Това се прави само в страни в които имаш собствени военни бази, егати.
А, и между другото патентната защита не важи за Индия. Тези си имат собствена представа за интелектуална собственост.Last edited by ravnovesie; 01.04.2015, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕкспрес скрипт които имат ексклузивен договор с Аббви не докладват колко рецепти изпълняват за векира пак. Без техните данни продажбите на векира изглеждат доста по-слаби от очакваното. Около 5-6% пазарен дял, вместо към 10%. Това натиска цената на Ента, а и на Аббви, но в същото време пък и Гилд не расте. Все пак до като не излязат данни за реални приходи и продажби всичко е гледане в тавана, защото сегашното тримесечие е реално първото в което правят продажби.
Между другото много съм разочарован от GILD въпреки, че не участвам там.
Косвено ми бият ENTA.
Още не мога да разбера с какъв акъл са споделили ноу хау с индийски производители.
Това се прави само в страни в които имаш собствени военни бази, егати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНе.
Имам арестувани активи в ENTA и един боклук FUEL за който се колебая дали да не излизам на загуба.
В ENTA ще остана поне докато разбера каде бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение1-во тримесечие ( за тези де имам над 3 месеца)
- best - TAN, CVRR, PJP and...RSX
- losers - ENTA, VALE, PBR, TGA
Килов, само на кеш ли си...или се чудиш дали те сърби да се почешеш ...
Имам арестувани активи в ENTA и един боклук FUEL за който се колебая дали да не излизам на загуба.
В ENTA ще остана поне докато разбера каде бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеДобро тактика от страна на изпълнителния им директор вчера, дадоха ми възможност за къса от по-добро ниво
Коментар
Коментар