споко купил съм чесънче . че ги намажем и с малко оцетец и биотехнологиите ще подействат . така ще съборим насдак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениене виждам обаче обеми на фашагата за дъно да видим кога ще го изпуснат . там веднага дългии са всичкото шорт бързо затваря щотооооо .... ей големи са гадове ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле твоята зелена е точно на любимото ми 17777. като ударим бингото и нагоредействат викаш въжетата ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТака е силна е тази втората майкъле ще пробвам една със стопче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНямам тази дарба да гледам в бъдещето ман. Някой я имат други я нямат.
Доволен съм, че различавам добро от лошо сега и в обозримото бъдеще.
В повечето случаи.
Между другото, да видиш в бъдещето успешен продукт или услуга, все още никак не решава проблема. Има едни магически квадранти на Гартнър. Ако им обърнеш внимание, ще забележиш, как повечете фирми визионери се провалят в целта си да се утвърдят като инвестиционни убежища, даже в някои случаи и да оцелеят. Това независимо от факта, че продуктът или услугата им успява да се наложи на пазара.
И в момента боря едно такова чудо:
http://finviz.com/quote.ashx?t=fuel
И се чудя какво да го правя.Съвсем друг е въпроса че понеже не съм в час с рекламният бизнес ми прилича като че тези правят това което прави и гугъл. Нещо не чаткам кое им е иновативното, Но ми изглежда малко вероятно да изпреварят гугъл в тази област.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар