Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Кажи де, каква новина очакваш? Да пуснем и ний някой пут или поне да се запасим с брашно и тоалетна хартия!
Виж Наско отива на фаталното свещенно 12 666,666 Silberpreis 26,956 $ 13,05,2021
Някой ще пробва скоро доста агресивна къса атака срещу златото на бедните ми се види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Това е лекичка курекция, ама да не се окаже разтоварване на големите преди новината. Ще разберете най-вероятно още май месец.
Коментар
-
Чак ръшън не съм. Роден съм в България
В смисъл "руска криза" като '98 година ли? Не мисля, че има предпоставки за това
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТехнологията ще убие Технологията.
Виж дали ще доживееш до тогава, но ако да, повярвай ми ще бъде интересно и грандиозно.
Мъни ти нали си ръшън.
Я кажи ако хардлайнерите завземат официално властта в страната на съветите, и поемат официален курс на втвърдяване, ще се отрази ли това на общия пазар DAX SP DOW и разбира се балона на балоните Насдак>? Просто твоето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнениеАйде сега, нямало срив...
От 26 април, NASDAQ e паднал над 9%.
Някои тех компании са стигнали -20%.
Лошото е, че не освободих кеш навреме да участвам, а съм само в режим HOLD.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСтига бе, как успя да го постигнеш това при тоя бичи пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМда, едно време железниците и фабриките за текстил са били хай тек. Едрите земевладелци са се надявали да има сила, която да ги спре
Аналогията ти е точна, но само на пръв поглед.
Виж дали ще доживееш до тогава, но ако да, повярвай ми ще бъде интересно и грандиозно.
Мъни ти нали си ръшън.
Я кажи ако хардлайнерите завземат официално властта в страната на съветите, и поемат официален курс на втвърдяване, ще се отрази ли това на общия пазар DAX SP DOW и разбира се балона на балоните Насдак>? Просто твоето мнение.
Коментар
-
Стига бе, как успя да го постигнеш това при тоя бичи пазар?
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеникой нищо не чака щото вече случи - 50% съм надолу и продължавам. Как и да го гледам и с какъв и термин да го описвам се таа - парите ми ги нема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
никой нищо не чака щото вече случи - 50% съм надолу и продължавам. Как и да го гледам и с какъв и термин да го описвам се таа - парите ми ги нема.Pip master
- 1 like
Коментар
-
обаче добре се изиграха нещата при US30 ... надлежно образуваха бичи флаг на дневна или триъгълник и подлъгаха че бичият trend продължава и точно когато всички мислеха че тренда продължава го срутиха .. ако го бяха срутили без да образуват фигурата може би падането щеше да стане по време на изборите а това нямаше да е добре за новоизбраният президент като началоPip master
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСрив няма, не е имало и няма да има. Така и никой не написа защо го чака тоя срив, какви са основанията.
Юруш на алъш-вериша!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Вземи и отвори някоя графика на произволен индекс и я разгледай внимателно. Ще се изненадаш, но нито е линейна, нито по експонента, а е ш...н зиг-заг, където има и нагоре, и надолу! Ако всяко кривване на юг го наричаш срив и си скубеш косите, по-добре да се откажеш , щото след време ще започнеш да лаеш по колите!
Коментар
Коментар