Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАз пък само чакам ТЛТ под 110 и го почвам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение22.5 като махнеш компаниите на загуба - не ми изглежда нещо ненормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМного ясно...как да я споделяш като имаме различен поглед върху пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТова е сладко.
Ама малко ме плаши.
Като знам как ми гърмят кондензаторите по дънната платка.
Няма как да седна върху тоя кондензатор в автобуса.Бая се набират, един ме засече веднъж
А не те ли е страх да седиш върху бензин?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКлючовата суровина литий? За сегашните батерии да, а за утрешните?
Примерно базирани на графен?
Ама малко ме плаши.
Като знам как ми гърмят кондензаторите по дънната платка.
Няма как да седна върху тоя кондензатор в автобуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩом си ок с инвестициите си....това е най важно. Да си жив и здрав.и то докарва печалби направо с товарния влак.
Коментар
-
Много ясно...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕто това вече е твоя теория и аз не я споделям
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТакава е логиката, обаче знаеш ли колко е P/E на индекса Russell2000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеА за електрическите автомобили и за батериите. Съжалявам, че ще охладя енусиазма ви, но няма перспектива за бързо поевтиняване.
Ключовата суровина -литий се разглежда като стратегическа суровина от всички държави, които я притежават. Поевтиняването и е ограничено поне в 10-годишен период напред от високи концесионни такси и от ограничителни лимити за добив. А една от най-богатите на литий държави, дори е забранила на предприемачите да се докосват до този ресурс. Технологиите не могат да компенсират тези ограничения.
Специално за dddd. Наблюдава се хилядолетна тенденция правителствата да се разделят все по трудно с резервите си от суровини и да ги кешират на все по-висока цена, чрез всички инструменти, които притежават. А не върви вече да идеш и д превземеш някого, ако не се продава евтино.
Примерно базирани на графен?
Коментар
-
Щом си ок
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо това не е теория - това е факт от живота. И несподелянето му не го прави по-малко реален
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПоследната причина да не расте СП е силния долар....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо странно няма - малкит екомпании са насочени към САЩ тях силния долар не ги ебе.
Коментар
-
Последната причина
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо странно няма - малкит екомпании са насочени към САЩ тях силния долар не ги ебе.
Коментар
Коментар