Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Няма да е днеска.
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАйде днес гърците да го духнат и в рамките на следващата седмица едни -10%
Абе това евро продължава да катери в тази напрегната ситуация. Това не е нормално ... 1,14 ще удари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКакто казва Анди - това не е нормално.
От няколко дена Еврото съвсем целенасочено се вдига 30 минути след отварянето на Франкфурт и Лондон без никаква сериозна причина. Тази вечер японците казаха че използват тази възможност да си въстановят дългите позиции на долара.
Продължавам да го повтарям...или някой знае нещо което другите не знаят или играят перфектна игра в комбина банките и целенасочено свалят долара защото очакват голям скок.
При тези данни от щатите сега които като цяло са повече положителни пазара отказва да го материализира.
Еххххх....банка да съм...
Коментар
-
Долара
Както казва Анди - това не е нормално.
От няколко дена Еврото съвсем целенасочено се вдига 30 минути след отварянето на Франкфурт и Лондон без никаква сериозна причина. Тази вечер японците казаха че използват тази възможност да си въстановят дългите позиции на долара.
Продължавам да го повтарям...или някой знае нещо което другите не знаят или играят перфектна игра в комбина банките и целенасочено свалят долара защото очакват голям скок.
При тези данни от щатите сега които като цяло са повече положителни пазара отказва да го материализира.
Еххххх....банка да съм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеspike ..ready for dumpИли поне до пресконференцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеФОМС кога ще лалат бре!!!
Лалането след 40
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДокато гречетата политици приключат на солидна печалба форексакаунтите, които разиграват на 1:200 ливеридж
Баси кефа, тоя пикльо Ципарас ако отиграва всеки път преди да си отвори голямата уста, до сега милиардер да е станал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТова го мисля и аз. Събират къси. Ама много спокойно ми се вижда това събиране. Сякаш всички банки са се разбрали.
Бе общо взето положението е като затишие пред буря.
Чакаме да видим развръзката. А и хората чакат два важни момента - ФЕД тази вечер и ЕЦБ дали дадоха още пари по ELA на гърците. Това са две много важни новини.Last edited by d333; 17.06.2015, 19:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТова го мисля и аз. Събират къси. Ама много спокойно ми се вижда това събиране. Сякаш всички банки са се разбрали.
Коментар
-
Да
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеИли просто му дават аванс за голямо падане
Коментар
Коментар