If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Направо се опулих и не вярвах на очите си че PJP e 37% на червено...
Никога не съм вярвал че такъв шип може се получи точно тук.
Добавих 1/3 на 55$ ( средната ми беше на 65)...пусти страх - трябваше да утроя мамка му...
И аз не разбирам за какво се впрягате за маймуницата. Който иска да я чете, който иска да не я чете. Аз лично също на някой от устройствата които ползвам нямам кирилица и не искам да слагам.
Виж сега - дори да си Бъффет или там който ти харесва, аз нямам време да ти следя постовете.
Второ: ти може да си на дълго Евро, но не казваш на 18.06. спрямо коя валута или друг инструмент са ти тези дълги евра. Или викаш - на което излезе дългото евро, на него ще напиша на 24.08.
Друг път внимавай какво пишеш в "бързината", че тук се проверяваме. Повечето имаме европейско образование и то не на тестова система.
Успех!
Danke. Imahme diskusia s ravnovesie za EUR/USD. feel free to check.
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
everyone is entitled to his opinion. so make your bets. market decides
as per last week:
i am long USD/JPY, USD/NZD, Itraxx Main, Short EM, Long Euro
18.06
Виж сега - дори да си Бъффет или там който ти харесва, аз нямам време да ти следя постовете.
Второ: ти може да си на дълго Евро, но не казваш на 18.06. спрямо коя валута или друг инструмент са ти тези дълги евра. Или викаш - на което излезе дългото евро, на него ще напиша на 24.08.
Друг път внимавай какво пишеш в "бързината", че тук се проверяваме. Повечето имаме европейско образование и то не на тестова система.
Мисля,че не е много учтиво в сериозна аудитория,каквато има тази тема-да се изливаш на латиница(не,че повечето не разбираме какво пишеш) , просто малко ми изглежда,че говориш за себе си в трето лице.
Нали знаеш какво значи това
Без лоши чувства .
Успех на всички желая.
a be wie pari li iskate da pravite, ili da si pishem gluposti.
no worries. you win. i post my bets almost daily, market talks. do the same.
the discussion reminds me a talk with my prof. when i was student on the Siegel Paradox
haha. thanks for that
Мисля,че не е много учтиво в сериозна аудитория,каквато има тази тема-да се изливаш на латиница(не,че повечето не разбираме какво пишеш) , просто малко ми изглежда,че говориш за себе си в трето лице.
Нали знаеш какво значи това
Без лоши чувства .
Успех на всички желая.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Абе аз усетих, че се дъниш като пълен аматьор, но все пак - гледам, че си създал някакъв авторитет в темата и реших да бъда учтив.
Погледни какво си написал: ПРОДАВАМ USD/EUR, а печелившото за теб изречение би било: ПРОДАВАМ EUR/USD.
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
Проста алгебра, приятелю.
Почвам да си мисля, че играеш на някакво демо.
П.П. Онзи ден Наивник ме скъса от подигравки за една грешно написана от мен цифра, че и за разни алкохоли взе да говори, но при теб е губене на математическа логика.
no worries. you win. i post my bets almost daily, market talks. do the same.
the discussion reminds me a talk with my prof. when i was student on the Siegel Paradox
Абе аз усетих, че се дъниш като пълен аматьор, но все пак - гледам, че си създал някакъв авторитет в темата и реших да бъда учтив.
Погледни какво си написал: ПРОДАВАМ USD/EUR, а печелившото за теб изречение би било: ПРОДАВАМ EUR/USD.
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
П.П. Онзи ден Наивник ме скъса от подигравки за една грешно написана от мен цифра, че и за разни алкохоли взе да говори, но при теб е губене на математическа логика.
Не.
Просто на стрийта, всички са свикнали да слагат долара напред , а юръп за тях е провинс .
В юръп, даже не са и чувАли за опшъни и други такива тарикатски шашърми .
....и не, не че е арогантен, просто е много добър.....по душа
Далече сме от капитулацията. Сега ще дадат малко възможности и техничарите да изкарат някой долар с фиботата.....
Докато нямаме някакава вербална намеса и то от Йелън, посоката е надолу. Но вече става по-трудна играта, наистина.
Миналата седмица който е влязъл - влязъл..... късите за сега ги кеширахме и чакаме втори рунд!
VIX поне да направи малко корекция и тогава. (бичия капан е заложен вече)
Иначе при йената много добре днес. Аз както винаги рано затворих и не бях достатъчно агресивен с позицията ама пак бива като за начало на седмицата.
1,136 and sold at 1,161. bring me coffee at my desk,
CVS sold. 5 cent na optionkata
EUR/USD се покачи.
USD/EUR падна.
Коментар