IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Олиото къса синджира

Коментар

• Natural gas ми изглежда на добра цена и запасите не са големи. Някой търгува ли да даде мнение?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Аз съм по добре с TGA....минавам 10...

Дано си за спекулата, не оставай за дълго с конокото - за мен е надценен спрямо доста от пиърите си.

Tова PHST де се сдобих наскоро вече 2-ри ден ми прави очите на палачинки.
        Вчера -11-12%, днес се пъне на плюс 27%....луда волатилност..
        Заредил съм му още едно капанче на 2.8, ако стане ще го усредня на 3.2

Гледам сега на 4.2% ъп портфейла. И $ расте.....кеф.
        Голяма сила са това опциите...когато са в правилната посока обаче...
        Аз вече прибрах профита, но по-нататък ще се оглеждам пак за влизане. Компанията наистина е скъпичка, но е стабилна и дава добър дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Много добър профит от КонокоФилипс 8% за един ден
          Аз съм по добре с TGA....минавам 10...

Дано си за спекулата, не оставай за дълго с конокото - за мен е надценен спрямо доста от пиърите си.

Tова PHST де се сдобих наскоро вече 2-ри ден ми прави очите на палачинки.
          Вчера -11-12%, днес се пъне на плюс 27%....луда волатилност..
          Заредил съм му още едно капанче на 2.8, ако стане ще го усредня на 3.2

Гледам сега на 4.2% ъп портфейла. И $ расте.....кеф.
          Голяма сила са това опциите...когато са в правилната посока обаче...

Коментар

• Брях, много рипат и 1970 задминаха.

Коментар

• Много добър профит от КонокоФилипс 8% за един ден

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Като му погледна графиката и изобщо не ми се влиза надолу, предпочитам да го гоня нагоре
                Аз бих влязъл и сега, но
                като разбрах, че възнамеряват да позволят на американците да вземат телефони за по 30 дни да ги плюнчат и омазват срещу 1 долар и след това да ги връщат
                се отказах.
                Това не може да свърши добре според мен.
                И то само за Епъл фенове, Андроитските вкл и аз да го духат.

Значи изумявам се понякога как огромни компании понякога не се усещат как вбесяват феновете си.
                $375 и нито долар повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Пътя нагоре е осеян с бул трапове....моеш ли да скачаш добре..
                  Ще изчакам едно тримесечие с ръст на приходите, затварям очите и скачам, а дали е добре ще стане ясно по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
                    Комисионните в Interactive Brokers са нищожни. ( https://www.interactivebrokers.com/e...#north-america )

0.0035 на акция.

Загубите ми са май от HFT ботовете които правят много трудно да се възползвам от малките колебания в цената. Обикновено правя печалби първия половин час след като отвори търговията докато има голям обем и търгуват предимно хора. После пада обема и имам чувстовото че каквото и да правя ботовете ми правят мръсно нарочно - купувам и веднага малък спад за да ми ударят стопа.

Общо взето трябват големи амплитуди на цената за да има време човек да влезе и да излезе навреме. Като са малки колебанията и ботовете са винаги пред теб. Ботовете трябва да ги бием с това което нямат - аналитично мислене, в тяхната игра нямаме шанс
                    Тези tiered комисионни мислех че са по-изгодни спрямо fixed само за по-големите обороти, а то и в най-ниския интервал изглеждат евтини. Само че не включват таксите на другите по веригата. В кои случаи е за предпочитане да си на fixed?

Коментар

Като му погледна графиката и изобщо не ми се влиза надолу, предпочитам да го гоня нагоре
                      Пътя нагоре е осеян с бул трапове....моеш ли да скачаш добре..

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                        На Самсунг се облизвам отново.
                        Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
                        Примерно на 375 в Лондон ?

Коментар

Май само Самсунг ти отговаря на критериите, но не съм сигурен, че искаш да си в него
                          На Самсунг се облизвам отново.
                          Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
                          Примерно на 375 в Лондон ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Именно Повечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
                            Май само Самсунг ти отговаря на критериите, но не съм сигурен, че искаш да си в него

Коментар

• Добро GDP за 2Q. Май ще вдига залозите кака Йелън скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Именно Повечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
                                GILD +AAPL + VLO са на средно около 10, форърд 9, peg 0.6, ев/ебитда 6.5.

Не знам как го постигаш и откъде я вадиш тая енергия.То си е тежък физически труд да нацъкаш толкова поръчки. Уморих се само докато изчета всичките тези компании

Mи повечето по пазарна, като ми хареса някое ниво - не се циганя за цент-2.
                                Пък и сам знаеш че комисионните са в пъти по изгодни от на бфб ...и никой не те цака с по 1-2 картона

След тия данни за бвп от уса - и аз мисля като Ив че рейт хайк септември ни е почти в кърпа вързан, може би с по малки ставки ...ма няма значение.

Май ще поотложа планираните за днес покупки на рейтове , надявам се на по добри нива другия месец...

И аз още смилам казаното от Ив...
                                На 1 гледане обаче ако стане това дето предрича за биотехите - ще го разцелувам..
                                Кеш има, дано ни даде маркета пак втори шанс..

Коментар

Working...
                                X