Олиото къса синджира
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАз съм по добре с TGA....минавам 10...
Дано си за спекулата, не оставай за дълго с конокото - за мен е надценен спрямо доста от пиърите си.
Tова PHST де се сдобих наскоро вече 2-ри ден ми прави очите на палачинки.
Вчера -11-12%, днес се пъне на плюс 27%....луда волатилност..
Заредил съм му още едно капанче на 2.8, ако стане ще го усредня на 3.2
Гледам сега на 4.2% ъп портфейла. И $ расте.....кеф.
Голяма сила са това опциите...когато са в правилната посока обаче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного добър профит от КонокоФилипс 8% за един ден
Дано си за спекулата, не оставай за дълго с конокото - за мен е надценен спрямо доста от пиърите си.
Tова PHST де се сдобих наскоро вече 2-ри ден ми прави очите на палачинки.
Вчера -11-12%, днес се пъне на плюс 27%....луда волатилност..
Заредил съм му още едно капанче на 2.8, ако стане ще го усредня на 3.2
Гледам сега на 4.2% ъп портфейла. И $ расте.....кеф.
Голяма сила са това опциите...когато са в правилната посока обаче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКато му погледна графиката и изобщо не ми се влиза надолу, предпочитам да го гоня нагоре
като разбрах, че възнамеряват да позволят на американците да вземат телефони за по 30 дни да ги плюнчат и омазват срещу 1 долар и след това да ги връщат
се отказах.
Това не може да свърши добре според мен.
И то само за Епъл фенове, Андроитските вкл и аз да го духат.
Значи изумявам се понякога как огромни компании понякога не се усещат как вбесяват феновете си.
$375 и нито долар повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПътя нагоре е осеян с бул трапове....моеш ли да скачаш добре..
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеКомисионните в Interactive Brokers са нищожни. ( https://www.interactivebrokers.com/e...#north-america )
0.0035 на акция.
Загубите ми са май от HFT ботовете които правят много трудно да се възползвам от малките колебания в цената. Обикновено правя печалби първия половин час след като отвори търговията докато има голям обем и търгуват предимно хора. После пада обема и имам чувстовото че каквото и да правя ботовете ми правят мръсно нарочно- купувам и веднага малък спад за да ми ударят стопа.
Общо взето трябват големи амплитуди на цената за да има време човек да влезе и да излезе навреме. Като са малки колебанията и ботовете са винаги пред теб. Ботовете трябва да ги бием с това което нямат - аналитично мислене, в тяхната игра нямаме шанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКато му погледна графиката и изобщо не ми се влиза надолу, предпочитам да го гоня нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНа Самсунг се облизвам отново.
Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
Примерно на 375 в Лондон ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМай само Самсунг ти отговаря на критериите, но не съм сигурен, че искаш да си в него
Ако искате да и влезем едновременно, както правят големите хедж фондове
Примерно на 375 в Лондон ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИменноПовечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИменноПовечето читави компании, които бих искал да притежавам са на р/е над 20. Не смятам че е удачно да нося риск за 5-6% евентуална доходност. Това за мен означава че са много надценени и затова съм на 100% кеш докато не открия нещо което да си струва риска.
Не знам как го постигаш и откъде я вадиш тая енергия.То си е тежък физически труд да нацъкаш толкова поръчки. Уморих се само докато изчета всичките тези компании
Mи повечето по пазарна, като ми хареса някое ниво - не се циганя за цент-2.
Пък и сам знаеш че комисионните са в пъти по изгодни от на бфб ...и никой не те цака с по 1-2 картона
След тия данни за бвп от уса - и аз мисля като Ив че рейт хайк септември ни е почти в кърпа вързан, може би с по малки ставки ...ма няма значение.
Май ще поотложа планираните за днес покупки на рейтове , надявам се на по добри нива другия месец...
И аз още смилам казаното от Ив...
На 1 гледане обаче ако стане това дето предрича за биотехите - ще го разцелувам..
Кеш има, дано ни даде маркета пак втори шанс..
Коментар
Коментар