IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

KRVGZ, че го раздават направо без пари днес
    чудесно. Наслади му се. Ти си по безплатното

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Терзиев беше споменал над 120 акции още преди да го блокирам

А тука видях, че се чудел дали да не продаде едничка акция в GME

Ми дай почни и ти да споменаваш акции, особено като ги видиш в новините, че са hot и така и ти ще си успешен и даже купи трички на 50 и после продай едничка на $170

Човек, ти добре ли си? Или си самият Ексчо Terziev с поредния ник...?

Мънки като е толкова лесно да се печели купувайки хот акции що си под вода ???

Сега погледнах че регистрацията ми е няколко години по стара от твоята но и да съм шестият ник на Терзиев това не променя факта че ви направи на луди гъби само седите и гледате мача от страни

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        OZSC
        KRVGZ, че го раздават направо без пари днес

Коментар

• OZSC

Коментар

• И някакви типове там всъщност знаят какво правят макар че това което правят е силно рисково - но те и това разбират

https://www.reddit.com/r/wallstreetb...eb2x&context=3
            Last edited by ravnovesie; 29.01.2021, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
              Аз самата съм тежко инвестирана в PSTH и никому не препоръчвам покупка на ценни книжа. Рискът от загуби е значителен
              и аз, от по спекулативната част на портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Това не са бисери, това са си теория на конспирацията и пропаганда, в която може и да има истина.

Много ясно че всяко решение, в ущърб на малките и в полза на големите ще бъде използвано по този начин из форумите и нета.

Даже се мотаха из Туитър "изповеди" на технически персонал от Робинхид, който с риск за работата си се кълнеше че от Белия дом се обадили да им наредят да спрат търговията.

А бисер е като репортер зададе въпроса на прес аташето на Байдън дали следят ситуацията и тя каза "Както знаете ние назначихме първата жена министър на финансите"

И после допълни "И тя и нейния екип следят ситуацията със сигурност"
                доста от тях са купили просто частична акция през робинхуд, поне като гледам коментарите. Не слагат някакви големи суми с други думи. Но като има 5 милиона члена този форум, а GME има само 70 милиона акции - всичките вече шортени, то тези 5 милиона члена и с по 1000 долара да участват средно и наистина могат да предизвикат огромен шорт скуиз, и това сега да е само началото.

Коментар

• Това не са бисери, това са си теория на конспирацията и пропаганда, в която може и да има истина.

Много ясно че всяко решение, в ущърб на малките и в полза на големите ще бъде използвано по този начин из форумите и нета.

Даже се мотаха из Туитър "изповеди" на технически персонал от Робинхид, който с риск за работата си се кълнеше че от Белия дом се обадили да им наредят да спрат търговията.

А бисер е като репортер зададе въпроса на прес аташето на Байдън дали следят ситуацията и тя каза "Както знаете ние назначихме първата жена министър на финансите"

И после допълни "И тя и нейния екип следят ситуацията със сигурност"

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Изобщо не го гледай. Днес ще е брауново движение. Идеално за бърза търговия, но няма да видиш по-ясна посока. Иначе е елементарно - гледате компании с голям % собственост на фондове... По-добре средни по капитализация...
                    къде ги гледам и защо да ги гледам. Говори разбираемо

Коментар

и аз нямам ама гледам пазара как върви. Ама може и да обърне посоката
                      Изобщо не го гледай. Днес ще е брауново движение. Идеално за бърза търговия, но няма да видиш по-ясна посока. Иначе е елементарно - гледате компании с голям % собственост на фондове... По-добре средни по капитализация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Споко вече я купих на 175 $ и пак ще я продам на 214 $
                        ама аз изобщо не съм се притеснила. Дърто куче си ти

Коментар

• Е то днес изглежда доста спокойно в редовните часове на търговия.

Коментар

защо реши че в маркета няма да стигне и повече и избърза да я разкараш? Сега ще се почувствам прецакана ако днес не скочи до твоята цена (че и аз нея чакам) щото от моя брокер не може да се търгува премаркет.
                            Споко вече я купих на 175 $ и пак ще я продам на 214 $

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Нямам идея, не чета по принцип кой знае колко чужди мнения за акции. Но влязох да прочета за какво е целия този шум, и ми се струват приятни парчета правещи всичко по-скоро като за майтапа, отколкото на сериозно.
                              и аз нямам ама гледам пазара как върви. Ама може и да обърне посоката

Коментар

aма май и те издават багажа
                                Нямам идея, не чета по принцип кой знае колко чужди мнения за акции. Но влязох да прочета за какво е целия този шум, и ми се струват приятни парчета правещи всичко по-скоро като за майтапа, отколкото на сериозно.

Коментар

Working...
                                X